Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Gde da nadjem taj DAG file da da obrisem, stalno mi baca lose sherove.

C:\Users\ime racunara\AppData\Local\Ethash

Da nisi na kopernikusu, ser0nj3 po nekoliko puta dnevno ne radi im internet

ne na sbb nestalo je struje u podne na kratko i promenili se lokalni ip i evo do sada sam se zezao da podesim valjda ce ostati ovako :)

I meni se to jednom desilo uslijed nestanka struje pa samo odmah na ruteru podesio rezervacije IP adresa za sve rigove tako da svaki rig tj MAC adresa dobija uvijek istu IP adresu.

Ljudi, koliko je normalno da Dwarf prikazuje oko 128Mh/s, ako miner konstantno drži oko 140 za tu mašinu? Dakle, pokazuje uvek manje. Kopam preko proxy-a.

mislim da haluciniras :d . Da li ja haluciniram ili se nesto promenilo sa dagovima, kao da sad lakse prolaze i ne ubijaju miner. Da nismo otvorili novo poglavlje?
:D

Jel' se još nekom dešava da miner zakuca (random) od neki dan (novi DAG) a da je pre toga sve radilo bez greške i prekida?

edit: dešava se bez i sa proxy

Poslednja izmena:
Ja peglam stari miner. Em mi je davao vise s njim em nikada nije prekinulo s kopanjem. Mada ja to pustim na jednoj karti cisto da ne bleji masina.

Currently 25 % BONUS per Block ! Na suprnova.cc

Ne znam, krenulo je sa 5% i covek dize svak drug dan za po jos 5%. Lepo od njega

kolko je krao malo vraća...

Dwarf The Website is temporarily disabled. All your shares are calculated, pool servers works.

Jel imao neko ovakav problem i da li ga je i kako resio . Masina sa 4x280x na 1000/1250 klokovima davala je oko 92 ali posle gasenja i ponovnog paljenja daje svega 82. Pokusavano sve zivo od brisanja dagova x puta do brisanja drivera sa ddu,drugi miner sa masine koja ok radi. Jedina solucija za sada je nov windows ali to bi ostavio za kraj ako je neka banalna sitnica koju sam propustio.

Poslednja izmena:
Jel imao neko ovakav problem i da li ga je i kako resio . Masina sa 4x280x na 1000/1250 klokovima davala je oko 92 ali posle gasenja i ponovnog paljenja daje svega 82. Pokusavano sve zivo od brisanja dagova x puta do brisanja drivera sa ddu,drugi miner sa masine koja ok radi. Jedina solucija za sada je nov windows ali to bi ostavio za kraj ako je neka banalna sitnica koju sam propustio.

Ja sam imao sličan problem. Clear CMOS na ploči mi je vraćao sve u normalu. Možda bi mogao i na kartama da resetuješ biose. Hoće to da se zaglupi ponekad.

da stavi 100% bonus nebih napustio coinotron, pre bi kopao solo :)

nevredi, zadnji put mi na suprnovi ukrali 2 dana kopanja soil-a....

Nazad
Vrh Dno