Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
L za bassy zvuk :d

Jel moze meni neko da odgovori na pitanje, umesto sto ucite abecedu? :D

Vrede li ove piston starter ili youth edition, ili da idem na piston 3?
Gearbest prodaje originale?

Nemam neke prevelike zahteve.

Upravo to....smece..
To smeće su mi naj izdržljivije u zadnjih 2 godine.
Imam 3 para, 2 kod mene, 1 kod devojke, svaki dan na poslu intenzivno korišćene, ja moje potapao u vodu, čupao 10 puta, rade kao prvog dana.
Izdržljivost 10/10, kablovi za svaku pohvalu!
Izrada je korektna, plastika su pa je izolacija loša, udobnost više nego prihvatljiva.

Imam 3 para, 2 kod mene, 1 kod devojke, svaki dan na poslu intenzivno korišćene, ja moje potapao u vodu, čupao 10 puta, rade kao prvog dana.
Izrada je korektna, plastika su pa je izolacija loša, udobnost više nego prihvatljiva.

zasto sam i napisao da su ukusi cudo.ali cinjenice su drugo, super ako je tako.Ja kada sam ih uzeo u ruke, samo shto ih nisam vratio...jedva sam se nakanio da ih cujem...debljina kablova ko dlaka, plastika...ali super ako je u praxi drugacije!

Zvuk za te pare?

Jel moze meni neko da odgovori na pitanje, umesto sto ucite abecedu? :D

Vrede li ove piston starter ili youth edition, ili da idem na piston 3?
Gearbest prodaje originale?

Nemam neke prevelike zahteve.

Nazivi ti sve govore a imas na HF opisane razlike. Ne treba kupovati te starter ili youth jer su samo malo jeftinije od P2 i P3 a zvuce malo losije a i sama izrada je losija.

Ako hoces kvalitetnije in ear do 50-ak $ potrazi i naruci SoundMagic E10s, ubedjen sam da zvuce bar malo bolje od P2/3 a sigurno ce trajati duze, koliko vidim P2 i P3 cesto imaju neke kvarove/otkazivanja cak i posle 12-ak meseci upotrebe. Potrosna roba, jesu najbolje za 20-ak evra/$ (uz KZ sluske) ali je pitanje koliko mogu da traju.

Poslednja izmena:
zasto sam i napisao da su ukusi cudo.ali cinjenice su drugo, super ako je tako.Ja kada sam ih uzeo u ruke, samo shto ih nisam vratio...jedva sam se nakanio da ih cujem...debljina kablova ko dlaka, plastika...ali super ako je u praxi drugacije!

Ja sam i napisao da su mi na prvu delovale krhko i jadnjikavo, ali tvrdim posle par meseci korišćenja da bolje zvuče i izdržljivije su od Piston 2 koje izgledaju ozbiljno, ali nisam jedini kome su otkazivale tek tako.
Što se zvuka tiče, vrlo zavisi sa kojom veličinom gumica ih probaš, ali definitivno im ne fali basa, osim ako je tvoja definicija dobrog zvuka samo što jači bas.
Naslušao sam se dovoljno skupih studijskih slušalica da znam šta nije smeće, a vrlo je malo slušalica i zvučnika koje mogu iskreno da preporučim kao ove.

Imao sam Piston 2 koje su meni sa bilo kojim gumicama imale prilično neubedljiv bas (a nisam basshead nikako) i možda malo istaknutije srednje, ali mislim da je generalni balans na Panasonicu daleko bolji (a ja navikao na ravne studijske monitore) i visoki su prijatniji za dugo slušanje. Sličan balans su mi imale samo AKG K370 koje su tad bile skoro 100€, naravno sa ukupno kvalitetnijim zvukom u svakom pogledu, ali su mi ove prve posle njih sa kojima sam zadovoljan balansom frekvencija i za pare koje koštaju se dostojno drže naspram njih.
Piston su solidno glasnije, ali je to prednost samo onome ko baš sluša na nezdravoj jačini, meni je Panasonic na 11 od 15 dovoljno glasan.

Stigle ove Panasonic TCM125 iz USA, upravo otpakovane, vec na "prvu" sasvim solidan zvuk, basa koliko hocete.. E sad samo da srednje sredim, ali videcemo (cucemo) kada se usviraju. Za 10 dolara su sasvim OK, a preko 2000 pozitivnih komentara na Amazonu nesto govori.

Vrh Dno