Ne vredi im objasnjavati, vidis da i mene optuzuju...
Ali najjače odjednom weasel2.Koliko shvatam cilj ovih silnih duplih naloga je muljanje sa trgovinom. Ako je tako to stvarno nije u redu. Nema tu šta puno da se dokazuje, dovoljno je da se poklapaju ip adrese i to je to, ban i zdravo. Podvalice opet nekome ko nije upucen. Čovek jedva skupi lovu da uzme nešto danas i onda ga neko izradi kao vola. Skupiš kintu, kupiš, raduješ se kao dete, otvaraš onaj paket, drhte ti ruke od uzbudjenja, kad ono umesto novog laptopa ispadne cepanica bukovine. Pa da se okačiš o prvo drvo od muke. Nemojte krasti, ako nemate pitajte, dace vam se.
Ali najjače odjednom weasel2.![]()
cek cek cek ko je ovde kome sta uvalio ili nedaj boze prevario?
negde je sa mog naloga pisalo da imam gt plocu 4x4gb rama a to niam ja pisao niti to imam... ja imam g1 i 4x8
Kako odjednom
Ja sam ovde registrovan 6 godina, samo nisam koristio nalog. weasel je bio zauzet pa sam uzeo weasel2.
Jel imas ti neke dokaze ?
priznajem ja sam izmislio vremensku masinu otisao u proslost napravio namerno weasel2 nalog i sad se vratio da branim sam sebe i da namucim moderatora da ga sad ispregleda. slucajnosti ne postoje.
negde je sa mog naloga pisalo da imam gt plocu 4x4gb rama a to niam ja pisao niti to imam... ja imam g1 i 4x8
Verujem da ce to weasel sigurno da kaze... pogotovu sto mi je nick slican njemupriznajem ja sam izmislio vremensku masinu otisao u proslost napravio namerno weasel2 nalog i sad se vratio da branim sam sebe i da namucim moderatora da ga sad ispregleda. slucajnosti ne postoje.
Ali najjače odjednom weasel2.![]()
Kako odjednom
Ja sam ovde registrovan 6 godina, samo nisam koristio nalog. weasel je bio zauzet pa sam uzeo weasel2.
Jel imas ti neke dokaze ?
Ne skreci sa teme.
Dakle, to sto ti sada pise u profilu, te komponente, odnosno ovo sa slike iznad si bas ti napisao/stavio na profil?
na telefonu jedva da u tapatalk vidim sliku na zoom kad budem za racunarom pogledacu.
Najbolji izgovor 2015?
Pa ovaj covek se trudi, ovo ne mozes prirodno ovako losa objasnjenja/izgovore da izvaljujes....no puedo!
Najbolji izgovor 2015?
Pa ovaj covek se trudi, ovo ne mozes prirodno ovako losa objasnjenja/izgovore da izvaljujes....no puedo!
weasel je napisao(la):Poštovani weasel2,
Dobili ste opomenu na Benchmark forum.
Razlog: Vređanje drugih korisnika
-------
-------
Ova opomena vredi 5 poen(a) i može do svog isticanja da utiče na vaša prava na forumu i nije podložna diskusiji - pre odgovora tj. žalbe, dobro proverite da niste prekršili neko od pravila. Opomene za ozbiljne prekršaje ne ističu nikad.
Izvorna poruka:
https://forum.benchmark.rs/posts/4468558/
Verujem da ce to weasel sigurno da kaze... pogotovu sto mi je nick slican njemupriznajem ja sam izmislio vremensku masinu otisao u proslost napravio namerno weasel2 nalog i sad se vratio da branim sam sebe i da namucim moderatora da ga sad ispregleda. slucajnosti ne postoje.
Sve najbolje,
Benchmark forum
Evo da ti pomognem, ovo ti trenutno stoji na profilu:
CPU: Intel Core™ i7-4790K 4.4GHz + Noctua NH-D15
MoBo: Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK
RAM: Kingston HyperX Beast 32GB 2400MHz
VGA: Gigabyte GeForce GTX 980 Ti Gaming G1 6GB DDR5
MON: Dell U3415W 34" IPS (3440x1440)
HDD: Samsung 850 Pro 1TB SSD + 6 x WD Red Pro 6TB
OPT: LG BH16NS40 Blu-Ray + Pioneer BDR-208DBK Blu-Ray
Case: Cooler Master Cosmos II + Seasonic X-1250 1250W + APC Smart-UPS 5000VA
SND: Creative Sound Blaster ZxR + Logitech Z-5500
LAP: Sony Xperia Tablet Z4 10.1" Wi-Fi 4G 32GB + Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB
TV: LG 65EF9500 65" Flat OLED 4K Smart TV + HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw
INET: Kablovska
Ostalo: Razer DeathAdder Chroma Razer Vespula Logitech Illuminated K740 Logitech HD Pro Webcam C920
Dakle, to sto ti sada pise u profilu, te komponente si bas ti napisao/stavio na profil KodMeneJeRadilo?
Sta bih dao da u temu ulete dovla i atomi, kad je vec maskenbal... :d
Toliko o pravicnosti moderatora weasel...
Ko zna sta je umislio. Ja nigde nikog nisam vredjao. Slucajnost da imamo slicne nickove.
Toliko o pravicnosti moderatora weasel...
Ko zna sta je umislio. Ja nigde nikog nisam vredjao. Slucajnost da imamo slicne nickove.
na prvu loptu to je to sto imam
zvucnicima prezadovoljan, tablet nista spec ovo ono sestric ga prisvojio skoro a hardove nemam dugo toliko skoro sam promenio sam 4 ali rade posao. sto?
Pazi sad šta je Tapatalk izbacio:
Pogledajte prilog 187374
Sta to Yoyo dokazuje ?
One gluposti sto je weasel pisao da je kodmenejeradilo isto ko i goxxxy i neki kostolomac ?
I sad sto tebi pise na tvom taptolku kostolomac to nesto dokazuje ?
Weasel je vec pokazao kolko ne zna da obavlja svoj posao... da ne pisem ja ovde jos neke stvari sto znam o njemu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari