Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TWD, kakva je s06?

Jel ima mozda prevoda za web-dl verzije Fargo s02, vidim da se dosta razlikuju, mozda je neko vec odradio sredjivanje pa da mi prosledi link :) ?

TWD, kakva je s06?

pokidala :)

sad ozbiljno,standardno vucanje i ocekivanje neceg da se desi.par epizoda je najblaze receno - 'meditativno'.ali i pored svega toga preporucujem da se nekako odgleda jer kasting za drugu poluzesonu a i ovo do sad obecavaju spektakl.

Jel ima mozda prevoda za web-dl verzije Fargo s02, vidim da se dosta razlikuju, mozda je neko vec odradio sredjivanje pa da mi prosledi link :) ?

Razlika izmedju WEB DL i WEBRip je u tajmingu i razmaku izmedju "novih scena".
Imas na prijevodi-online prilagodjeno za WEBRip. :d (procitaj napomenu za drugu epizodu, taj prevod je za WEB DL)

Poslednja izmena:
Sredio sam vec titl za prvu epizodu, ima razlika u pocetku prevoda, a i morao sam da stelujem prevod na svakoj pauzi (za reklame) dodatno... Vidim da ima za drugu epizodu sredjeno.
Ne znaci mi nista za web-rip ako se svaka epizoda razlikuje, vec sam kupio 720p web-dl-DRACULA :d

Trebao si da trazis bilo sta a da je u nazivu WEBRip, nastelovano je sve osim druge epizode koja je bas za WEB DL. :d
WEBRip.DD5.1.x264-NTb je odlican.

Poslednja izmena:
Sad je vec kasno, nema veze, ionako ce nekom zatrebati za web-dl, okacicu verovatno na nekom sajtu za kompletnu sezonu web-dl kada je sredim...

Kakvi su utisci za The Expanse?
Veceras pocinjem da je gledam. [emoji1]

A produkcija? Jeftinoća?

Hanibal zaista moze da se posmatra kao umetnicko delo. Perfekcija do detalja...

Koja je prica sa expanse? Gledao sam prvu a sada vidim samo 3 i 4 epizoda. Sta bi sa 2?

Poslednja izmena:
Da.. Zanimljivo. Mozda su pilot racunali kao 2 ep ?

Edit: sada pustio 3 ipak nije.. Sta je stvarno sa 2 ep ? :)

Poslednja izmena:
Izasla jutros druga epizoda.

Trebao si da trazis bilo sta a da je u nazivu WEBRip, nastelovano je sve osim druge epizode koja je bas za WEB DL. :d
WEBRip.DD5.1.x264-NTb je odlican.

Ipak sam brzo izgubio strpljenje pa nabavio ntb, i bolji je od Dracule sto se tice kvaliteta. Evo ako nekome treba prevod za prvu epizodu web-dl

Prilozi

• Fargo.S02E01.720p.WEB-DL.rar
    13.8 KB · Pregleda: 12
Moram da napisem preporuku za The Missing, iako vidim da je bila aktuelna ovde pre godinu dana.

Veoma jaka i realna drama, odlicna atmosfera, gluma, lokacije gde je snimano.. Malo je sporija, ali drzi paznju sve vreme i na trenutke veoma mucna.

Odgledao poslednju epizodu pre dva dana, i jos sam pod utiskom.

http://www.imdb.com/title/tt3877200/

Za klasu iznad Farga i Wayward pines koje sam odgledao pre The Missing.

Slazem se, druga sezona deluje obecavajuce.

Pogledao drugu epizodu The Expanse. Bezveze. To je taj SyFy nivo. Sporo, dosadno, razvuceno. Kao Fear the Walking Dead u svemiru. Na kraju se nesto desi da bi dobio zelju da gledas dalje. Ove americke serije su sve na isti kalup, prevodjenje zednog preko pustinje uz pokoju oazu usput. Ostaju treca i cetvrta, mozda se serija popravi. Za sada je nivo Gosn. Robota, sjajan pilot posle koga krece smaranje.

Ma nema leba od tih sci-fi pokusaja, ceka se jedino x files. Bolje pogledajte par prosecnih sci-fi filmova nego te serije.

The Missing je brutalna serija... Atmosferno mozda i najbolja serija do sada... Glumacki savrsena takodje... Jedina zamerka je na kraj i to cisto dramaturski, atmosferno i emocionalno je mozda i vrhunac serije... U svakom slucaju obavezno gradivo...

Pogledao drugu epizodu The Expanse. Bezveze. To je taj SyFy nivo. Sporo, dosadno, razvuceno. Kao Fear the Walking Dead u svemiru. Na kraju se nesto desi da bi dobio zelju da gledas dalje. Ove americke serije su sve na isti kalup, prevodjenje zednog preko pustinje uz pokoju oazu usput. Ostaju treca i cetvrta, mozda se serija popravi. Za sada je nivo Gosn. Robota, sjajan pilot posle koga krece smaranje.

Nisam gledao Expanse al ne pamtim da se tebi svidela neka serija G@W.
FTWD je solidan, Mr. Robot verovatno najbolja nova serija iz ove godine.

Meni se svidela expanse 2ep iako nisam ljubitelj sci-fi tematike :)

Aha, smorila me je 2. epizoda, nemam želju da gledam 3. i 4.

Odgledao prvu sezonu serije Rome,oduševljen sam.Za mene je ova serija mnogo bolja od Igre prestola koja je u poslednje 2 sezone upropašćena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno