orckristeg
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.09.2005
- Poena
- 675
vidim da prodavci na kp stavljaju verziju konzole u oglasu tako da kontam da ako im se naglasi koju verziju zelim nece biti problema. i ne postoji bela konzola od 1tb 🙁
310 je 500GB a vec za 340 ima od 1TB. Gledaj da je MAT cela konzola i na konju si. Ja ti Ištvana sa KP preporučujem ako želiš da budeš 100% siguran. U našim radnjama ne kupuj, lakše ćeš ostvariti garanciju u Mađarskoj nego kod nas. Tamo ti u roku od 21 dana moraju rešiti problem ili dati novu konzolu. Kod nas nema vremenskog ograničenja, može zauvek ostati na servisu 😉.A kakve su ove PS4 konzole što se prodaju za 310 - 320€, tzv basic vatijanta?
Piše da su nove, u kutiji sa garancijom, jel' to od mađara ili...?
Kontam da ona ide bez bilo kakve igrice, a jel može odmah da se napravi nalog na PSN pa da se igra neka od free igara?
310 je 500GB a vec za 340 ima od 1TB. Gledaj da je MAT cela konzola i na konju si. Ja ti Ištvana sa KP preporučujem ako želiš da budeš 100% siguran. U našim radnjama ne kupuj, lakše ćeš ostvariti garanciju u Mađarskoj nego kod nas. Tamo ti u roku od 21 dana moraju rešiti problem ili dati novu konzolu. Kod nas nema vremenskog ograničenja, može zauvek ostati na servisu 😉.
45 dana je valjda zakonski rok
45 dana je valjda zakonski rok, ako do tad ne poprave moraju ti dati novu konzolu. Ne moze nikako zauvek ostati 😉
Pa meni se čini isto kao UN2 i UN3 uz naravno malo lepšu grafiku.
Nije bilo potrebe, Uncharted kolekcija se prodala odlicno.Stvarno su šupci mogli su otvorenu betu za sve.
Još ću samo ovo da OFF-ujem i neću više.30 dana je zakonski rok za rešavanje reklamacije.
Jedino sto su ga dopunjavali sa nekim dodacima, pa tako valjda u roku od 15 dana od kupovine možeš uređaj da vratiš bez ikakvog razloga i moraju ti vratiti novac. Ljudi nisu baš upućeni, a ovo npr. ne važi ako poručuješ online sa dostavom, nego samo kad kupiš u prodavnici, gde je i cena veća. Prodavci vode evidenciju.
U većini slučajeva se reši brzo sve, ali ima i ekstremnih slučajeva. Kad pogledaš da kod nas nema zvanične podrške ni za PS ni za Box, da su cene značajno veće, da može (a ne mora) da ti zapadne takav slučaj sa reklamacijom ... Ja sam hteo samo da ukažem na gomilu mogućih problema. Ja kakav sam baksuz meni bi se baš to i desilo. Delovalo mi je da dečko koji je pitao oko kupovine ima otpor prema "robi iz Mađarske".Zar nije to držanje mesecima/godina na servisu iščezlo novim zakonom?
Koliko se sećam rok za odgovor na reklamaciju je 8. dana, a najkasnije za 15. (30. za tehniku i nameštaj) se rešava ta ista reklamacija. Već posle 30og dana ukoliko nije rešen problem, za svako produženje servisa prodavac mora da dobije saglasnost kupca.
On-topic: +1 za kupovinu van, jer je dosta isplativije, a i ovi pouzdaniji barem drže do sebe da ispoštuju ljude.
Mislim da se ne desava vise ali desavalo se, valjda se i taj AKS opametio pa ne nosi ljudima gde kazu, vec na koju adresu pise (Licno je Istvan ovde napisao da je ovo doziveo).
Da se razumemo, nema tu dobrih i losih, to je sve samo biznis, u koji ja i nisam nesto dobro upucen, ali svejedno mislim da potrosaci cesto ne vide "siru sliku" i u zelji da samo prodju sto jeftinije razmisljaju previse jednostavnom i jednostranom logikom "koliko bi to MENE kostalo da ja sednem u kola i odem pa posle da se vratim i dobijem povrat PDV-a"...
Ja kada sam uzimao PS4 (moj prvi PS4 negde pocetkom 2014.) stavio sam i to na papir, da ja licno odem. Ma ne isplati se, iako sam iz NS. Suboticanima se jedino mozda isplati.
Racunaj trosak goriva, pa posle sakrivas konzolu od nasih carinika, pa se vratis u zemlju i onda sta, nemas jos povrat. Moras opet da se vratis u HU i tek tada dobijes kintu. Ili odradis preko Raiffeisen banke u Srbiji, preko blue tax formulara ti vrate pare ali manje nego kada bi se licno vratio. I najveci problem, a sta ako se konzoli nesto desi. Znaci OPET bi morao licno otici da reklamiram, a madjarski jezik ne poznajem.
Ma bezi, skontao sam dao bi i vise nego preprodavcu...
A i to sto kazes, ne moras bas uvek proci naj naj jeftinije, jer i to ima mnogo negativnih stvari KASNIJE...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari