Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Udji u regedit i podesi...

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftedge_8wekyb3d8bbwe\MicrosoftEdge\Addons

FlashPlayerEnabled DWORD na "1"

Na zalost ne radi......vec je bilo podeseno na "1". Probao sam da ga stavim na "0" pa opet vratio na "1", pa restartovao Edge, pa restartovao Win.....ali nista, I dalje ne radi.

Flash (nedovoljno) polako umire, bezbednosne mere ga ubijaju i nerado dopuštaju.

Kolege,isao sam preko windows-a 7 daz loader na windows 10 pro.
Komp je radio na netu nekih sat vremena.
Sinoc sam uradio clean install sa usb-a,sada nece da aktivira windows.
Sta se desava ?
Capture.PNG

Piraterija se ne diskutuje na forumu, a th2 je deaktivirao dosta Windowsa i uveo nekoliko zastita, sto se verovatno desilo u tvom slucaju tj. update-ovao se pa deaktivirao.

Piraterija se ne diskutuje na forumu, a th2 je deaktivirao dosta Windowsa i uveo nekoliko zastita, sto se verovatno desilo u tvom slucaju tj. update-ovao se pa deaktivirao.
Sto puta je pisano ovde sa win7 daz loader-a...

Provalili da je fals...koliko si puta sa te masine radio upgrade?
Prvi put na toj ploci radio win10 upgrade

Ma daj te ljudi dosta...kome ne radi..nece mu ni raditi.
Evo ne gledam ovako filmove ali da pokazem....

Screenshot (525).png

Screenshot (524).png

Sad dajte te igre...da i to resimo jednom za svagda.

Ove IGRE...

Screenshot (527).png

Poslednja izmena:
Kako predlazete upgrade sa windows-a 7 ili 8.1 na windows 10 ?
Samo uz oridji kljuc ?
Nije moguce da toliko nisam pratio temu ?
Pre mesec dana sam na jednoj ploci odradio iz windows-a 7 (DAZ),sam je pokupio apdejte i aktivirao se,naravno.Posle nekih par sati na netu sam odradio clean install i bio je aktiviran,momentalno.

Poslednja izmena:
Ja sam pre par dana odradio upgrade sa win 8.1 na jednoj masini i laptopu.
Iso sam skinuo sa mojim kompom sa MCT, birao da mi napravi boot usb.
To je ovaj zadnji sa th2, sve proslo u najboljem redu.

nema potrebe vise za apgrejdom,th2 direkt u setapu prihvata kljuceve od 7mice pa nadalje.za ove piratske varijante nemam pojma,odavno izbegavam load-ere i sl.

nema potrebe vise za apgrejdom,th2 direkt u setapu prihvata kljuceve od 7mice pa nadalje.za ove piratske varijante nemam pojma,odavno izbegavam load-ere i sl.

Ja sam odradio update Dell 3537 sa 8.1(key odrađen loader-om) i bez problema je prošao autentifikaciju...prijavljuje mi legalnu verziju win10.

Od bug-ova jedino je problem sa puštanjem videa,zna da secne ili zakoči po nekad...ali ostalo sve radi sjajno.

Sad ne znam kako da isključim Defender posle svakog restarta i auto update....ima li ko pametno rešenje????

Ja sam odradio update Dell 3537 sa 8.1(key odrađen loader-om) i bez problema je prošao autentifikaciju...prijavljuje mi legalnu verziju win10.

Od bug-ova jedino je problem sa puštanjem videa,zna da secne ili zakoči po nekad...ali ostalo sve radi sjajno.

Sad ne znam kako da isključim Defender posle svakog restarta i auto update....ima li ko pametno rešenje????

Koji video i sa cime pustas?

Svaki video format...a mislim na def plejer win10.Ne pravi mi problem pošto ne koristim taj program.Samo sam pomenuo,informacije radi...

Važnije mi je kako da isključim Defender i auto update...

A to...ima jedan divan program, antispijunski, gasi servise, update...

Od kljuceva imam samo sa zeninog lapica za windows 7 starter,naravno,kaze...kljuc je oem ali ste pogresili ediciju.
***,da sam na win10 home,radilo bi.
Nije mi jasno,desetak ploca sam uspesno sredio preko daz win7,a ovaj nije prosao...

Od kljuceva imam samo sa zeninog lapica za windows 7 starter,naravno,kaze...kljuc je oem ali ste pogresili ediciju.
***,da sam na win10 home,radilo bi.
Nije mi jasno,desetak ploca sam uspesno sredio preko daz win7,a ovaj nije prosao...

idi na instal win 8.1 i sa njega na 10...sve ok

Не бих се ја заносио причом да даз пролази проверу, можда је тако било на почетку и можда то још мало потраје али чисто сумњам да ће М$ да остави како јесте и одрекне се пара за све такве апгрејде. Мислим, постало је стандардно да се неком предложи пиратска претходна верзија која се активира на овај начин и преведе у (као) легалну десетку па ће на такав начин сви да добију фрај оно од чега М$ зарађује.

Ja sam upgrade uradio pre desetak dana...razmišljam se i na desktopu da odradim.Realno zašto ne iskoristiti mogućnost legalizovanja na ovaj način?

Po meni bolja je ovakva varijanta jer se tu ne uključuju ljudi koji su imali već legalne sisteme.Već se uvode ''pirati'' koji se ubacuju u legalne tokove.A uvođenjem tih ljudi MS dobija za cenu piratskog programa ranije(ništa zarade),veeliki broj ljudi koji sad legalno imaju OS i naravno očekivano je posle toga da potroše neki keš na kupovinu nekog legalnog programa...znači,uveli su pirate u legalu i sad uzimaju legalno parice na softver koji po neko kupi nakon toga.

Bolje je i takva zarada nego ništa od piratskih kopija....

Ма да, неко неће да плати ОС а онда ће да купи вишеструко скупљи Офис који иначе лакше може да сакрије од онлајн провере. ;) Да од тога има вајде, већ би windows био фрај ОС.

Čisto sumnjam da će to da potraje, poništiće ms te aktivacije kad tad...

Nije više zarada u igri, već interes od globalne privatnosti svakog korisnika. Više niko od nas nema privatnost, sve je u rukama M$-a.

A kad je to neko i imao privatnost?
Priče o privatnosti na internetu su za malu decu.

Jedino sto je zaista iritantno kod win10 je to forsiranje update-a. Postoji li jos neki proizvodjac OS-a koji "posluje" na isti nacin?

Sto se tice automatic update-a stavio sam ova podesavanja. E sad ostaje da se vidi hoce li to Win postovati.
Updates.jpg

Nazad
Vrh Dno