Šta je novo?

LeTV Le 1 X600 Custom romovi

Ništa silikon. Kvariš mu izgled. A ako je sudba da pukne ili se ošteti, tu ni silikon ne pomaže.

Ni jedan ne može da se zaštiti a da se ne pokvari bar malo izgled,sve zavisi šta hoćeš i gde ga nosiš.

Evo malog filmica koji sam napravio za telefon Letv x500:D

[YOUTUBE]ksp8uRJO_gU[/YOUTUBE]

Da li ima negde dobar uporedni test x600 sa x500 ? Najvise me zanima koji pravi bolje slike

Sta mislite sta je bolja kupovina x600 od 32gb ili x500 od 16gb ? Naso sam oba vrlo povoljno ali nema x500 od 32gb

Od 32gb u svakom slučaju jer ostaje ti 10.5 GB za sve
I x600 i x500 su ok ,32GB

Preksinoc dobih pare na kladionici pa ih kompulzivno potrosih na model 500.Narucio preko antelife-a,model 32 gb.Juce mi stigao mail gde mi traze kopije licne karte,nekog kucnog racuna i kreditne kartice,pa vas pitam posto prvi put kupujem kod kineza jel to redovna procedura i kod odstalih prodavaca - Pozdrav.

Ne bih mu poslao ličnu kartu nema šanse (niti bilo šta drugo od dokumenata).

Pozdrav. Drugari jel ima x600 otkljucavanje ekrana pomocu duplog dodira (double tap). Ja kod mene na telefonu nemogu da nadjem.....

Evo nasao sam.....(settings > accessibility > double tap to brighten screen)

stigao LeTV x600, verzija 5.0.002S i ponudi mi update na 5.5.008S, medjutim prilikom OTA update izbacuje poruku signature error, a takodje kada pokusavam i preko root interne memorije da uradim update izbacuje mi signature error, ima li neko resenje?

Da li je neko narucio i dobio Tempered Glass i kakvi su utisci i npr neki case pa da podeli link.
Za sada i vise od ocekivanja a neke negativnosti npr ne mogu da instaliram aliexpres apk kaze da ne moze,slika pozivaoca ili kada zoves nekoga je mali pravougaonik tj nema ono preko celog ekrana pa ako neko zna resenje neka javi.

jel probao neko dve kartice telefon je Dual SIM Dual Standby,kakva su iskustva?

Ljudi, odradio sam poredjenje letv x500 i iphone 6 plus.

U samom video imate i samplove slika jednog i drugog telefona.

Sve u svemu telefon letv ni u cemu ne zaostaje za iphonom sem u grafickom delu i u podizanju sistema.

[YOUTUBE]9I-MeEG7XHo[/YOUTUBE]

Bravo, baš si se potrudio. Meni je najveća razlika u kameri, ali dobro, za razliku u ceni može da se kupi baš dobar foto aparat :D

Odličan video. Svaka čast. :) Meni je veličina telefona ostavila najveći utisak. Tolika kompanija, toliko priče o dizajnu, i na kraju izgleda kao tepsija pored nekog kung-fu kineza. Morao sam da vratim snimak na početak da proverim veličine ekrana.

Odličan video zaista. I stvarno, iphone kao tepsija. Neverovatno.
E da Mitre, letv nije kung fu. [emoji2]

Upravo to LeTv je sve samo nije kung fu kinez nikako, istrazi malo sta je LeTv kompanija sta radi koliku zaradu godisnje ima i kakav kvalitet svega sto imaju prave, to sto ti mozda prvi put cujes za tu kompaniju je tvoj minus ali nazivati iste(samo zato sto nismo culi za iste kung fu glupostima) i podcenjivati recima u smislu kung fu kineza sa tvoje strane je vise nego smesno da ne kazem tuzno.

Mislim da niste čovjeka najbolje razumjeli. Ja ga nisam bar tako shvatio. On cak hvali LeTV u odnosu na Apple, ali ovo kung-fu je vise metaforički a odnosi se na ono sto IPhone znaci u svijetu mobitela u odnosu na LeTV. Malo ko je čuo kod nas za LeTV za razliku od IPhone, sto naravno ne govori o kvaliteti njihovih telefona. Naprotiv, smatram lično da proizvode odlične telefone.

Vidi u pravu si ali to sto neko ili mali broj cuo za LeTV ne znaci da je kung fu.
Nije ni bitno samo je bitno da se kaze i da se zna da letv nikako nije kung fu, a to sto je nesto poznatije zato sto nam je blize i sto smo svi culi za iphone ne znaci nikako da je nesto tako kvalitetnije/bolje vec poznatije.
No da ne idemo u off razumeli smo ali je bilo potrebe da se razjasne neke cinjenice.

@enraged
Nema razloga da flejmuješ i da spamuješ temu ličnim ratom.

Iznenađen i uvređen. :) Naravno da sam hvalio Letvu, to što su, kao prilično nepoznati igrači na globalnom tržištu, napravili telefon koji odlično radi, i pored kojeg višestruko skuplji ajfon vizuelno izgleda kao komad tepsije je samo, i isključivo za pohvalu.

Poslednja izmena:
@enraged
Nema razloga da flejmuješ i da spamuješ temu ličnim ratom.
Niti jedno niti drugo ti ocigledno nisi skapirao sta sam napisao kakav licni rat ja ne ratujem ni sa kim nisam ni 99 pa nemam razloga ni sad niti ikad uvek sam protiv bilo kog rata pa cak i recima.

Nazad
Vrh Dno