Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A meni se cini da polako gubi zalet mada to moze da se promeni u sekundi.
Sto se tice te price oko hiljadarke. I dalje tvrdim da sada nije vreme za to. Sada je vreme kada se kupuju novcici, posle dolazi faza kada se obrne nabrzaka da bi se umnozio broj novcica.
O hiljadarki mozemo da pricamo pred polovljenje, tada mi je sasvim realno da predje pa i da prosisa to debelo. Realno, tu ce biti materijala za jedan dobar pump. Ne verujem da ce pre toga otici toliko visoko. I onih Markovih 580 mi deluje malo previsoko ali ajd, videcemo. Ne iskljucujem nista, samo neke stvari ocekujem vise nego druge. Hiljadarku ocekujem najmanje od svega a onu stotku ne ocekujem uopste :d

Evo malo targeta na mesecnom nivou za bikove koji imaju strpljenja i znanja: $1350 Bitstamp, time frame 12 meseci.
Nek me neko podseti 06.12.2016.

Short term otpor na Bitfinex-u je $421, na Stampu $415...

ja obicno sa stampom poredim,ako poredimo i huobi onda je stvarno velika razlika i ne kontam sto ljudi tamo trguju kad je toliko manja cena..Sajber je izgleda prodao po 396$ :)

Opet euforija, genija nema upao u bunar :p, ovo izgleda vikendom raste, a od ponedeljka pada vidicemo sutra jel ovo sto sam napisao daleko od istine ;)

Nije na btc-e stiglo do 396 :d
Nisam prodao a trebao sam. Video sam da sinoc pocinje da gubi snagu prerano, nije mogao ni da omirise 396. Mogao je da se ucari neki dolar vise ali nema veze.

Aha, sad je samo pitanje na koju ce stranu da krene. Ja odoh na posao, nemam vremena da blejim vise. Nek ide gde hoce ;)

Ako te uhvati u raskoraku onda je tako. Obicno ljudi ne kupe na vreme jer se plase, pa se posle plase da rodaju... Uglavnom, strah je najveci problem.

Kako stvari stoje ovo ce gore da.ide i to.dosta samo da.probije 415

Ja nisam uopste toliki optimista. LaBITconf je zavrsen juce, sad je vreme da malo splasne hajp a zajedno s njim i cena. Mislim da nece imati snage da probije 400 ali ajd videcemo. Do daljeg sedim u btc-u i cekam razvoj situacije.
Pred i u toku konferencije u majamiju u januaru isto ocekujem da btc skoci ali ocekujem i dash da isprati ali dotle ima vremena.

Moram i ja da propratim malo, treba mi beki alat da kupim :p

Zanimljiva odluka, cini mi se da dash sve vise tone, ali videcemo.
http://www.newsbtc.com/2015/12/06/cex-io-terminates-support-for-altcoins/
Ma jok. Dash pada samo u odnosu na btc onda kada btc skoci ali u dolarima ne ide ispod 2$ nikada. Imaju velike planove za sledece dve godine i u januaru bi trebalo da imaju malo ozbiljniju prezentaciju.
Sto se tice ovog ukidanja alt coina... I ako, vecinom su to polumrtvi novcici koje ne znam ni ko vise kopa. Mislim da ce doci uskoro period kada ce mnogi novcici propasti. Samo me zanima sto su se odlucili da zadrze btc i ltc samo kad je ltc shit? :eyebrows:
:d

2480-2500 CNY pa onda raketa na $2700 možda...

Edit: slabo nešto za sada...

Poslednja izmena:
Kupujem USD na BTC-E... kontakt PM.

Vreme da se uleće u LTC :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno