Kako puniš bateriju kada se isprazni ako ti telefon nije nikada na punjaču?Uzmeš dodatnu bateriju. Barem iskoristi to što se skida poklopac. Meni telefon skoro nikada nije na punjaču. Samo rotiram baterije...Sd kartica jeste prednost... Ja bih napunio 5x za čas sa muzikom i slikama.
Kako puniš bateriju kada se isprazni ako ti telefon nije nikada na punjaču?
Može li ovo da se potkrepi nekim poređenjem? Ili je teorija?Ne bih baš rekao pogtovu za kameru. Kamera na 5x je bolja.
Ja koristio oba i veruj mi znam sta pricamNaravno. Baci pogled Ivane... http://m.androidcentral.com/photos-showdown-iphone-6s-plus-vs-nexus-5x-vs-galaxy-s6-vs-lg-g4
"Veljkovo unuče", dobio sam uz telefon kada sam ga kupio od tog lika sa kp... Dobijaš dodatnu bateriju i taj punjač...
Zamasti ga svaki, evo sample sa edge plusa ... Klasicno smanjivanje suma gde se zrnasta struktura slike spaja i dobijaju se ovakve slike.Automatika. Probaću baš da odradim detaljno analizu, kada se igram i sa manuelnim i na automatici. Evo npr.. Ovde je još i blago, dešava se da ta obrada bude daleko jača. Pogledajte prilog 186316
E na s6 je blic truba. Zaboravih da dodamMa ok je to sve. Pričam ovde o automatici. Daleko od toga da je ovo loša kamera, svi u društvu padnu na dup* kada vide kakve slike radi g4. Blic je jako jako dobar... Kamera ima problema u low light situacijama gde ima jakog veštačkog osvetljenja. Više je dobrih nego loših slika, ali treba ljudima skrenuti pažnju kakva je kamera, ds ne očekuju od nje profi slike... Da ne kačim više ovde slika, ima tema predviđena za to...![]()
Ocisti staklo kamere. Verovatno je umazano pa se dobijaju ovakvi obrisi svetla.Ma nije problem meni. Volim da se igram i u lightroom-u. Dosta često se dešava i ovo, da hvata zrake svetlosti... Pogledajte prilog 186318
Opet ne treba od telefona očekivati da zameni dslr...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari