@umart
Crnog ni nema u prodaji, postoji samo beli i sivi. Stim što je kod sivog deo oko ekrana crne boje a leđa su siva.
ok,moze link ka sivom,posto ni njega nisam video?samo beli svukud gde sam naleteo...
Odvojeno su verzije telefona za svaki standard (obeleženo na poklopcu za koji je standard) bar je tako za ovaj model, a nisam ni čuo da je izašao neki model koji podržava oba mada su neki najavljeni.
jel dobra cena $164 32gb model x600
jel dobra cena $164 32gb model x600
I ja čekam,kolika ti je pisala vrednost paketa na samom paketu?ne vide ti se slike na kompu.
Okaci neke fotke u dnevnim i nocnim uslovima kad stignes.Za sva pitanja u vezi telefona vam stojim na raspolaganju
To se navodno i desava. Neki lik je valjda pisao da mu je tri puta ispadao i sva tri puta se ekran razbioodlican je x500 i najverovatnije cu ga kupiti cim prodam g2.
jedini minus kod letv-a mi je sto im staklo viri van rama... koliko puta se desi da se telefoni udare u ram,kod ovoga ce staklo puci 100 posto...![]()
Čemu telefon od metala (skuplji) ako će da završi u silikonu?Valjda bi dobra maska bila dovoljna za zaštitu ekrana?
Onda, kakvi su utisci? Da ga kupim ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari