U DHCP podesavanjima treba otvoriti detaljna podesavanja i ukljuciti dhcp za lan 2 i lan 3Probao sam kako si napisao, ali nisam dobio net.
Lan 2 sam pokušao da prebacim, da bude za net.
Na video vd sam deštiklirao lan 2, a štiklirao sam ga na high speed internet VD i na oba sam stisnu i apply. Sada izgleda ovako: https://www.dropbox.com/s/0r3bydi4192fil5/Screenshot_1.png?dl=0
Ali ne radi net na lan 2 portu.
Ne postoji.Imam 50/2 paket i zeleo bih nesto bolji upload, npr 4-5 mbit/s. Da li postoji neki paket tj kombinacija kojom se to moze dobiti?
Trenutno ne.Imam 50/2 paket i zeleo bih nesto bolji upload, npr 4-5 mbit/s. Da li postoji neki paket tj kombinacija kojom se to moze dobiti?
Probao sam kako si napisao, ali nisam dobio net.
Lan 2 sam pokušao da prebacim, da bude za net.
Na video vd sam deštiklirao lan 2, a štiklirao sam ga na high speed internet VD i na oba sam stisnu i apply. Sada izgleda ovako: https://www.dropbox.com/s/0r3bydi4192fil5/Screenshot_1.png?dl=0
Ali ne radi net na lan 2 portu.
Nece skoro.Hoce li biti skoro kakve akcijske promo cene za brzinu 100 Mb/s ? Ima li ko kakav info ? I zanima me sta e desava po pitanju vektoringa i onog drigog nacina drasticnijeg povecanja brzina koje bi se isporucivale preko parice.
Dobrodosao u klub 50+Stigao i meni VDSL:
Можда би могао да урадиш неки бекап подешавања па да лакше вратиш? Ја сам то радио на сваком рутеру док сам имао интернет.Nadam se da nece posle svakog reseta da vraca lan2 i lan3 na iptv.
Купиш неки бољи рутер који може да подржи. Ја сам једно време имао 80/4 а лаптоп је бежично гурао до ~75/4 без икаквих проблема.Hteo sam da probam 100/2, cisto da vidim kako to izgleda, ali iskreno... posto WiFI to ne moze da podrzi, sta ce mi![]()
U DHCP podesavanjima treba otvoriti detaljna podesavanja i ukljuciti dhcp za lan 2 i lan 3
Moras da se prijavis kao admin, pa pogledaj sliku koju je neko okacio kada je odgovorio na tvoju prethodnu poruku.A gde to da nađem? Nigde ne vidim.
Dobrodosao u klub 50+
Za sad smo dvojica koji mozemo 100-ku nadam se da ce nas uskoro biti vise pa mozda budu dali neku akciju za 100-ku...
Dobio sam danas pismo od Telekoma za "povoljan brz internet" i ponudu net paketa od 10mbps za 1549din do 50/2 za 1799 din (5 meseci po 1 din).
Ono što me zanima je, da li oni ovo šalju svakome ili samo onima koji bi mogli da imaju 50/2 vdsl brzinu?
Imamo ugovor sa SBB još 6 meseci a nisam siguran ni da li bih menjao ali želim da znam koja mi je alternativa osim IKOM kablovske (koja isto ima u zgradi). Inače, pre malo manje od dve godine sam se bio prijavio za vdsl (ona akcija 50mbps po ceni 10) ali su me tad oladili i rekli mi da sam na, recimo 579m od centrale i ponudili mi 20/1.
Da li bi mogao da se prijavim, da vidim šta će da ponude ovaj put (ako su možda dovukli neki istureni stepen u blizini) pa da imam tu info za ubuduće a ne da bude, "evo mi realizovali priključak, dođite po opremu".
Sto ga pretera?E sad ga pretera, pa ima dosta ljudi koji imaju vdsl i mogu da dobiju 100. Ali to se ovde ne primecuje, jer logicno se najvise javljaju ljudi koji su malo vise udaljeni(pa imaju problem da uopste dobiju vdsl) i naravno zbog cinjenice da je 50 po dobroj ceni, dok 100 jos nije pristupacno pa ljudi i ne uzimaju u obzir tu brzinu.
Sto ga pretera?
Ko to jos moze 100 a da je javio da moze, evo shaman do juce nije imao ni 50 sad javlja da moze i 100 a vidim i alfa kaze da moze i ko jos(pricao sam samo za forum znam i sam da ima puno ljudi koji sad mogu i imaju vdsl2) dakle hajde reci ko jos moze 100 na forumu ako kazes da preterujem, mozda si u pravu eto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari