Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koju aplikaciju koristite za word, excel, ppt? Ja sam u početku one od Google, međutim ne mogu da se prebace na sd card i jako mnogo zauzimaju, pa sam prešao na wps office. Jel dobra (sto se tice kompatibilnosti sa ms office i Google dokumentima), nisam imao mnogo vremena da je testiram?
Pa word, Excel i PowerPoint. [emoji1]

Treba mi neka aplikacija sa vestima, ali da skuplja sa svih svetskih sajtova. Tipa da ja odaberem neku kategoriju i da mi prikazuje od najnovijih iz te kategorije.

Skineš neki RSS reader i to je to. Staviš sta hoćeš da čitaš i super je.

vratio mi se novi gp i vraćena je mogućnost da app staviš u my wishlist, juče kada mi se pojavio novi gp nije bilo te opcije

Ovo neka greska? 2gb thumbnailova? Pa sta je ovo, koristite ovaj cleaner iz es-a mogu da obrisem ovo?
a71bc659941c37aa624ffd10ba038928.jpg

A što bi brisao thumbnails? Da ti galerija radi sporije? Jedino ako si prebacio neke slike na komp pa onda obrisi thumbnails.

ali care 2gb a ja u telefonu nemam vise od 100 slika...

Nije nemoguće, ja pre imao neki Sony, isti slučaj... Ne dva ali preko gigabajt. Rešenje je druga galerija.

Problem je što od obrisanih slika ostane thumbnails pa se nagomila.

Desava se da pogresno prijavljuje velicinu thumbnailova. Nadji ih, obrisi ih i oslobodices par mb.

Ljudi jel ima neko problem sa Yahoo mail aplikacijom? Meni otkad se apdejtovala malo malo pa navuce giga i nesto memorije za sebe te mi fon javlja da mi je telefon prepun.

Imas disk usage koji ti iscita koliko koji folder zauzima mesta, ako ti nesto izgleda da je zauzeto vise nego sto treba pogledas i obrises.

Ovde niko. Ali većina ljudi iz mog okruženja.

Uzeo ja frizerki da namestim nesto na fonu, a ona ima onaj blic telefon (koji je sam po sebi strava i zasu) sa dva bustera i tri klinera. Majko mila, telefon umire

Poslednja izmena:
Da li ova doze aplikacija zaista radi isto ono što i doze režim na Android 6 ili je ova app samo zezanje?

Ma zapalo mi za oko ja uopste ne koristim te cleanere, stvarno glupost, ispada da imam 2TB slika pa otuda 2GB thumbnailova... :-D

Sta treba da namestim da bi mi font slova i brojeva na ekranu bio isti kao kad mi prikazuje u samom vidzetu? Uvek ga sam vrati na ovaj obacin font.
uploadfromtaptalk1448216848827.png

uploadfromtaptalk1448216881934.jpg

Zasto tolika pljuvacina cleanera. Jeste da su po pravilu puni nekog bloata ali vise puta sam se uverio da rade. Cistio sam telefone drugara stare po par godina i redovno je bilo po par giga smeca. Rekord je S3 sa 3.7 giga. Govorim o nezahtevnom korisnicima, telefoniranje, porukanje, vesti, viber, redje fejs... Brisanje je bilo realno, proveravao sam sa disk usage app.

Pa da ali brišu cache. To imam i fabrički. Šta će mi neki bloat.

Vrh Dno