Šta je novo?

HTC One M8

Vidis da je Antutu 6 beta? :)

Ja pitam koji rom i kernel koristi, vidim da je v6 beta.
Izvini, pogresno sam shvatio ceo tvoj post :) Mislio sam da pitas sa kojom kombinacijom razvija taj skor :D

Moracu da flesnem taj GPE stock na S-ON.

@Imotep95, možeš li da ostaviš link ka uputstvu za SkyDragon+M8+GPE6+V6.0? Nisam ni rutno fon. Koja je najbolja procedura? I, bitno mi je da ovi romovi imaju dobar podjednako zvuk kao što imam sa sense.

@shibbypower1, pa više izvlačim na sense stock be ikakvih ušteda. 3G, sve popaljeno bez uštede.

@Imotep95, možeš li da ostaviš link ka uputstvu za SkyDragon+M8+GPE6+V6.0? Nisam ni rutno fon. Koja je najbolja procedura? I, bitno mi je da ovi romovi imaju dobar podjednako zvuk kao što imam sa sense.
Najbolje bi bilo da sacekas 6.0 OTA, do kraja 2015 bi trebalo da izadje(bar za developer verziju).

Ne da mi se da se igram :)
Onda čekam.

Ja sam samo bio zadovoljan sto sam dva dana koristio telefon normalno i kada onda sam pogledao scren on time misleci da ce biti oko 2 sata, kad ono 4 :)

Sense sam pokusao da koristim ali nema sanse, pocevsi od dajlera preko sporog multitaskinga, pa do bloata. Jedino bi probao ponovo zbog baterije i zvuka na slusalicama.

Na GPE slabiji zvuk na slušalicama?

Ja sam samo bio zadovoljan sto sam dva dana koristio telefon normalno i kada onda sam pogledao scren on time misleci da ce biti oko 2 sata, kad ono 4 :)

Sense sam pokusao da koristim ali nema sanse, pocevsi od dajlera preko sporog multitaskinga, pa do bloata. Jedino bi probao ponovo zbog baterije i zvuka na slusalicama.

Sense je najbolji skin za android garantovano, ako tako pricas za njega sta bi rekao za tw npr? Inace ja sam na GPE i mnogo mi smeta ovaj dialer, na sense mi je bio neuporedivo bolji i funkcionalniji...

Sense je najbolji skin za android garantovano, ako tako pricas za njega sta bi rekao za tw npr? Inace ja sam na GPE i mnogo mi smeta ovaj dialer, na sense mi je bio neuporedivo bolji i funkcionalniji...
Navikao sam na Nexus pa to ti je :)
Takav sam utisak stekao, da se slabije cuju slusalice i da su zvucnici slabiji, ali mi zvucnici i nisu nesto bitni. Naravno boomsound iskljucim posto previse iskrivi zvuk.

Nije slabiji u sluskama samo preko zvučnika. Mada i za to ima neki mod sa kojim se pojaca glasnoca.
Sto se tice dialera meni smeta sto nmg da se javim samo prislanjajuci fon uvetu, jer nekad mi je to bas zgodno. Pogotovo kad koristim Dot masku.

Poslednja izmena:
pa neces ni moci to nikad, kad je zvucnik sa prednje strane ;)

Moze na Sensu bez problema [emoji14] Moze i ovako nego moram da otvaram futrolu da se javim ili da svajpujem na gore po masci ali ono je lakse samo prislonim i sam se javi. cool efekat zadovoljen :D

moguce, imam One m7 i nisam to nikad ni probao, a na G4 vidjeh da ima ta opcija, ali se nikad ne sjetim da je koristim :D

Nije los port of A9-ke [emoji1] uploadfromtaptalk1448138507099.png

ovo sve vise lici na stock android... Meni se zapravo svidjao ovaj drop down meni kod HTC-a, funkcionalniji mi je i ljepsi nego stock, a LG-ev da ne pominjem (sad imam i G4)

Slicno kao i na Soniju, veoma blisko stock romu. Miljama bolje od LG-ja i Sljamsunga.

Bravo, vrlo malo modifikuju Android.

Još ja i Žile da dočekamo na naše M8 :D

Poslednja izmena:
Meni je to super kombinacija, UI koji je veoma blizu stock Androidu + neke dobro odradjene modifikacije + korisne fabricke aplikacije (za zvuk, foto, video, MM uopste).

Zato i gotivim Sense i Sony UI :)

Mnogo znaci taj softver dzabe oni nakarikaju kamere i ramove i ostalo kad im softver ne prati... Meni na tabletu toliko mucno sto nema nijedan krsten ROM a da nije baziran na touch wizu, da je to haos, mislim ima ih ali su osakaceni drajveri pa je multimedia losa a to mi je bitan apekat.

Pa ti kupi Nexus tablet :)

Nazad
Vrh Dno