Hehe odgovorio mi lik i zahvalio se na entuzijazmu :-DPa možda je zatvorena beta? Piši im.
Swiftkey ima užasno loše prepoznavanje flow unosa, pogotovu u dvojezičnom modu. Sad sam trenutno na swype-u koji nekako bolje radi.Баш ми се свиђа нови SwiftKey. Ем што је лепши settings ем што мнооогоо брже отвара смајлије..
И сама тастатура је чини ми се бржа..
Jel može biti nekih posledica prilikom čačkanja lmk podešavanja?Može i ekran na nekim telefonima. Na G2 i G3 na Lollipopu mogu sa stock kernelom da se podešavaju boje. LMK isto može. Mogu i governor i scheduler i njihovi parametri ako ima potrebe.
Nemoj tako, drži dve aplikacije keširaneIma smisla za tvoj telefon ako je i dalje Leon. Lg je katastrofalno odradio optimizaciju. Na xda za spirit imas temu za optimizaciju kernela, odradi ista podesavanja.
Jel može biti nekih posledica prilikom čačkanja lmk podešavanja?
Primetio sam da na z2 što je veći up time to lošije kešira aplikacije,a neću da restartujem telefon.
Probaj aggressive profil u adiutoru. Na 2 i 3 GB rama je on ok, kešira malo bolje nego stock a nema tih zakucavanja.Da, zabada posle nekog vremena. Oh well. Back to stock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari