Jesi li proverio, ima li nesto u order listi?
juce sam video to kod jedno 70 posto prodavaca koje sam gledaohttp://www.aliexpress.com/store/pro...2.xPwQea&sdom=1531.182563.157598.0_1665170405
hahaha kakva je ovo fora sa slikom koja pokazuje lazne ocene od kupaca pri kraju?
tesko je poverovati da neko naseda na ove lazne iphone
Kraljina si care, sta drugo reci…Nemogu nac devila, moze pomoc?
Paznja meni skinuli 40e vise nego sto treba tjst duplirali mi 2 porudzbine (izaslo ono pokusajte kasnij da platite )
Bice ti pod nedospele obaveze. Kliknes na racun koji hoces pa ces videti trenutno stanje i nedospele obaveze.
Sto se tice telefona, ako planiras da ih zadrzis duze, biraj onaj za koji ces lakse naci rezervne baterije i slicno.
Ne moze da se prenosi.Da li ima šanse da kupon nekome dam
Proverili bazu i videli da status posiljke nije uspesno azuriran zbog opterecenja sistema i da ukoliko sam obavesten od strane banke da je novac zaduzen/skinut (a vidim po listingu da su skinuli), da ce status narudzbine biti azuriran u toku dana.
Sta ce biti nemam pojma. Pre bih rekao da je nesto zakazalo jer sam izvrsio uplatu u 09.03 kad je bilo veliko opterecenje.
Pogledajte prilog 184142
Meni je zabagovalo tacno u 9:00h,bio sam spreman... [emoji1]
Ludi ovi kinezi, porucio sam nesto nocas u 1:20, a jutros u 10h dobio tracking number.[emoji2]
Edit:
Dok sam pisao ovo stize email da je poslata i druga porudzbina od 2:00h jutros... [emoji4]
Ok ,po tome ja imam 2paketa vise narucena bas me zanima kako ce to da peglaju ,mislim da ce meni lovu nazadiz banke informacija da nisam jedini.
Već? Pa to je bilo za prvih 100.000 porudžbina, ja sam mislio da to za maksimalno sat-dva ide.Jel moguce da su vec ukinuli preko 150 dolara da ide 15 dolara dole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari