Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

A ono u vezi alipay i 5$ kupon da li se registruješ pre kupovine pa dobiješ ili kada uzimaš pa tr ali pita da sačuva podatke i da ti kupon.

Paznja meni skinuli 40e vise nego sto treba tjst duplirali mi 2 porudzbine (izaslo ono pokusajte kasnij da platite )

Ja sreca nisam tapnuo 2 puta pa sam samo platio jednom ali nije oznaceno kao placeno. Malo pre sam kontaktirao i prodavca i on mi rece da je Ali sistem opterecen.

Imam otvoren dispute za jedan predmet, u "escalate" fazi je, javio se i Alijev tim sa ponudjenim opcijama kao resenjem, ja sam odgovorio da sam saglasan sa jednom opcijom, ali nakon toga se javio prodavac zahtevajuci drugu opciju, gde sam ja ponovo odgovorio da mi to ne odgovara.

Dispute mi je jos otvoren 20 sati, ne znam sta se desava nakon toga? Jel mogu da poduzim ovaj "potection"? Hoce li se u medjuvremenu Alijev tim opet umesati u "pegovore" (poslednji put su se javili u petak), jer sa ovim prodavcem izgleda da ne mogu da nadjem zajednicki jezik.

Paznja meni skinuli 40e vise nego sto treba tjst duplirali mi 2 porudzbine (izaslo ono pokusajte kasnij da platite )

I meni nije prošla neka uplata, ali nisu rezervisali pare, proveravao sam više puta. Kad je prošla uplata odmah se videlo i na stanju u banci.

zasto nema neki izvod u antezi na sajtu? jedino sto imam je zadnja uplata i zadnja promena stanja, nikada to do sada nisam proveravao ali me zanima zbog ovog sada sto se desava trenuntno sa duplim uplatama...

NEgo ocu da uzmem neki telefon za oca i razmisljam se izmedju dva modela..redmi note 2 i meizu m2...
Redmi note 2 prime sa 32gb bi izasao negde oko 155dolara i to je ja mislim najbolje jer ce svakako da mi udari istu carinu koji god daje... sta vi mislite

Poslednja izmena:
Bice ti pod nedospele obaveze. Kliknes na racun koji hoces pa ces videti trenutno stanje i nedospele obaveze.

Sto se tice telefona, ako planiras da ih zadrzis duze, biraj onaj za koji ces lakse naci rezervne baterije i slicno.

Proverili bazu i videli da status posiljke nije uspesno azuriran zbog opterecenja sistema i da ukoliko sam obavesten od strane banke da je novac zaduzen/skinut (a vidim po listingu da su skinuli), da ce status narudzbine biti azuriran u toku dana.

Sta ce biti nemam pojma. Pre bih rekao da je nesto zakazalo jer sam izvrsio uplatu u 09.03 kad je bilo veliko opterecenje.

alisupport2.png

Meni je zabagovalo tacno u 9:00h,bio sam spreman... [emoji1]
Ludi ovi kinezi, porucio sam nesto nocas u 1:20, a jutros u 10h dobio tracking number.[emoji2]
Edit:
Dok sam pisao ovo stize email da je poslata i druga porudzbina od 2:00h jutros... [emoji4]

Poslednja izmena:
Proverili bazu i videli da status posiljke nije uspesno azuriran zbog opterecenja sistema i da ukoliko sam obavesten od strane banke da je novac zaduzen/skinut (a vidim po listingu da su skinuli), da ce status narudzbine biti azuriran u toku dana.

Sta ce biti nemam pojma. Pre bih rekao da je nesto zakazalo jer sam izvrsio uplatu u 09.03 kad je bilo veliko opterecenje.

Pogledajte prilog 184142

Ok ,po tome ja imam 2paketa vise narucena bas me zanima kako ce to da peglaju ,mislim da ce meni lovu nazad :)iz banke informacija da nisam jedini.

Poslednja izmena:
Meni je zabagovalo tacno u 9:00h,bio sam spreman... [emoji1]
Ludi ovi kinezi, porucio sam nesto nocas u 1:20, a jutros u 10h dobio tracking number.[emoji2]
Edit:
Dok sam pisao ovo stize email da je poslata i druga porudzbina od 2:00h jutros... [emoji4]

Nije poslato samo su rezervisali kurira...

Tako je, nisam se dobro izrazio, obzirom da je processing time bio 7dana za oba paketa, nikada ovako brzo nisu ni rezervisali. Purchase protection im vec tece...

jel neko uhvatio ovu macku sa zvezdicom (kupon od 5$)
pokusao na jednu pa drugu onako kako iskacu ali nista!

Jel moguce da su vec ukinuli preko 150 dolara da ide 15 dolara dole?

Poslednja izmena:
Iskustvo me naučilo da se kupuje odmah,to vidiš kada dodaš u korpu i kreneš dalje onda će ti izaći konačnoi videćeš pa ako nema otkažeš

Ova akcija je samo 11.11 to jest samo jednom godisnje ? Nemaju nesto slicno za 5,6m ?

Bilo, bilo ;)

Au, meni zabagovao sajt prilikom porudzbine i posle toga nisam imao.... [emoji52]

Vrh Dno