Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nece ti ni dogodine biti jeftiniji, a dodavaces jos vise na razliku.

Nego poprilicno se ishejtova 6P ovijeh dana, ispade 5X savsren niko ni da ga spomene.
Koliko su ih izlomili i bacili, kao da ti neko cijepa pare pred nosem, a ljudima ovde misaona imenica...[emoji35]

Ovaj manijak opet savio 6P kao od šale
[YOUTUBE]r3cWVdLqXCg[/YOUTUBE]
Dao je i objašnjenje - navodno ima jedan gap između baterije i matične ploče gde je telefon osetljiv na savijanje.
Naravno, teško da će neko imati problema sa savijanjem telefona u praktičnoj upotrebi...
Jeste li videli koliki je taj lik? On se takmiči za strong man, ne uzimajte ga za reper. Plus je prvi test bio namešten.
Mislim, ovo zvuči kao da se ja nešto pravdam, ali ja stvarno mislim da tu neće biti problema. Ako neko ima M9 neka potvrdi, pošto je to jedini telefon koji je uspeo da slomi, pored Nexusa.

Totalno me je razočaralo što nijedan od ova dva nemaju bežično punjenje. Dealbreaker za mene.
6P ne može ni da ga ima, kada je od metala.

Poslednja izmena:
6P 64gb u Mediamarkt 699e. Sledece nedelje sam u Hanoveru pa cu da bacim pogled.

Poslednja izmena:
Tako je, nije nam palo na pamet. Ne smije biti provodni materijal, jer bi se usled promjenljivog magnentog polja struja indukovala i u kucistu telefona, samim tim i pravili gubici.

Mada, kod mene na N6 ima wi punjenje, a ovo nazad najmanje lici na plastiku. Ja ni ne znam sta je ovo.

Patentirao je vec sad izgleda. Ovo definitivno lici na aluminijum nazad na nexus 6, nisam googleao nikako. Quick Charge opcija im je extra takodje, tako da bi wi charge tu bio suvisan. Objasnjava qualcomm neke stvari :)

Poslednja izmena:
Objašnjava, posebno sa S810. :D

Znaš kako, nije lako naći se u takvoj situaciji. Apple ih je oprao u zadnjih 18-24 meseca što se tiče čipova.
Pokušali su na brzinu, ali nije baš uspelo, mada verujem da verzije 810 koje se sada ugrađuju u telefone, rade dosta dobro.

http://www.androidcentral.com/photos-showdown-iphone-6s-plus-vs-nexus-5x-vs-galaxy-s6-vs-lg-g4

Kudos need to go Samsung and LG for really stepping up their game in the past few years, going from mediocre cameras to best-in-class units. But it's the Nexus 5X (and thus the Nexus 6P) that win this battle. The new Nexus phones may not have the most pixels to work with, but the big sensor with relatively huge pixels, collecting light through a nice bright aperture, but the photos they're producing are positively phenomenal.

It's a weird position to be, lauding a Nexus camera. After years of disappointment at the hand of multiple companies, the Nexus 5X and Nexus 6P are coming at us with phenomenal cameras that will serve you well in practically every situation. The only real spot of concern was in the darkness of some of the daytime photos, but overall it handled itself quite nicely.

@stjepan ? Prica od pre par dana..

Poslednja izmena:
Slike su super tu nema zamerke,ali video je katastrofa zbog nedostatka ois mnogo se sve trese.

Znam da je iP, ali fora izgleda vazi i za Nexus 6P.
Uglavnom simpaticno, cega se sve nece sjetiti.

Važi za svaki telefon ako se primeni dovoljno sile.. Nego ljudi vole da su u centru pažnje i da skupljaju pare od pregleda... @Batak stavi bre neki avatar... :) Karabatak ili nešto... ;)

Citam malo po XDA, ne mogu da vjeurjem na sta se likovi zale i kakve anomalije pronadju, za sta ti mikroskop treba :D Kao da se povazdan bave ispitivanjem i zagledanjem telefona :d Neki primjete i tackice sitne oko kamere 6P i finger senzora :D. Nekima se ko fol krenuo guliti oleophobic namaz i sl. :S Imam osjecaj da im od zlata napravis nasli bi nesto... :D

Xda.. Perfekcija ili nista :)

Kakve su samo teme za s6 otvarali,pomisli covek da je 95% mobova vraceno nazad na zamenu :)

Potrosacko drustvo. Sto vise novca imas, vise ga cenis (ili pak postajes rob istog).

Ma kod njih razradjena ta zamjena bez mnogo peglanja, bukvalno na vrata ti donese, usluga im je extra u svim pogledima ne samo tel. Amerika je to ***. Kod nas se ne isplati, inace cjepidlacio bih i ja mozda za svaku tackicu... :) Ovde kupis tel i molis Boga da nesto ne rikne. :)

Pored tebe postadoh i ja LG hejter, ishejtovah ovaj 5x prije no sto ugleda svjetlost dana. :D Iskreno ne svidja mi se 5X, i ova kinder jaje plastika mi ne djeluje bas mnogo bolje od npr 5. Za slova ne znam jesu li ugravirana (i nalijepljeno) ili "odstampana".Ako je ovo drugo...

Da mi blijede slova, guli se nesto, puca i sl. smetalo bi mi, bode oci ***, makar radio tel ko singerica...ne volim traljavost nigdje ***...

Prilozi

• google_nexus_5x-1289.jpg
    google_nexus_5x-1289.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 237
Poslednja izmena:
Realno, se**š za sve pare. Telefon je odličan, u samom vrhu, brz i radi sasvim dobro.

Vaše mišljenje da li je bolje sačekati Nexus 5x ili uzeti Sony Z3 ili Z3 compact

@dr_iggy

Kako se pokazao 5x do sada ? Bela verzija uzeta ili crna ?

[youtube]ygn3U9r1TgE[/youtube]

Isibao ga s6 u startovanju igara,sto je logicno jer mu je storage nikada brzi. Ali zato multitasking.

Poslednja izmena:
Stigao danas. Pravo osvezenje. Software vec poznat, otisak prsta radi brzo I tacno, hardware je stvarno odlican, onu manu sto su napravili SA zadnjom plastikom Na levoj strani kod mene nine toliko izrazena, me vidi se ali se oseti malo pod prstom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno