evo drugari i ja smo spremni da vas resimo bede i otkupimo po razumnoj ceni sve te asuse koji vam prave probleme ili smo spremni da menjamo za msi,sapphire,club 3d,gigabyte(vas izbor po zelji)![]()
sto bi tebi i drugarima prodali,kad cu dobijem free zamenu![]()
jer vise nema u ponudi 280x
Monitor je neki LG 22", povezan putem VGA kabla. Nagledao se taj monitor gomile grafika i sa 280x je najlosija slika. Da se razumemo, nije nikakva katastrofa vec je za nijansu losija od integruse.
Monitor je neki LG 22", povezan putem VGA kabla. Nagledao se taj monitor gomile grafika i sa 280x je najlosija slika. Da se razumemo, nije nikakva katastrofa vec je za nijansu losija od integruse.
Menjao kabl skoro. Ima samo VGA, tako da to nije opcija.menjaj kabal,i predji ako ima port na monitoru na kakvu bilo digitalnu vezu (dvi,hdmi,DP).
Namestio sam ostrinu jos odavno i ni na jednoj kartici sem ove nisam imao "problem". Tesko je objasniti, jer je bas vrlo malo losija slika.Povecaj ostrinu na tome dok se ne izbistri slika, imao sam isti problem na LG G1919S monitoru. I naravno ili digitalni ulaz na monitoru ili novo kablo.
Hmm, monitor na gomili drugih kartica prikazuje ostru sliku samo na 280x malcice slabiju. Zar mislis da je problem u monitoru?e onda je vreme za apgrejd monitora.shvatam ja da je izazovnije ulagati u gpu ali u monitor gledas i ponajbitnija je stavka,dzabe gazilioni frejmova,ssao i sta vec ne kad nema na cemu to da se vidi.pristojni monitori nisu ni stotinak evra,ja ovaj moj quanmax platio 3,5k dinara,samo je potrebna volja i neko uopsteno poznavanje materije da imas predstavu sta da trazis.
MSI 280x ne dozvoljava promenu napona.to je odlican odokativni OC,ako pusta sini joj malo voltaze i vidi hoce li ici na i preko 1200mhz,cisto da bi bio clan elite.![]()
MSI 280x ne dozvoljava promenu napona.
Jok, nego nemam ni volje ni zelje da jurim klokove jer ionako retko imam vremena da poigram nesto.^ Zbog cega..da ne 'crkne'? :trust:
Sta si sve ukljucio u podesavanjima?Radi promena napona bez problema u Afterburneru.
![]()
Sta si sve ukljucio u podesavanjima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari