Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
41ddd5861de26adb7e4d1eb4a05eca10.jpg

Vise od 100$ a manje od 1000$
Steta ja sam izvan tih proporcija :)

Cim je genijalac izasao krenulo je gore, svak cast za prognnozu, on vise ne kupuje, logicno cjena raste Bitstamp 440$, sad malo opreza dok BTC-e predje 400$ a onda opet u kupovinu, slusajte genijalca i lupajte kontru, on svakako ceka 100$ i crta linije ceka covjek nada se ima pravo :d

Evo ja bez linija kazem jos danas i eventualno sutra balon...mislim da ide do 550$ u piku i gasi se polako, pa onda ga cekam na ispod 100$

Nece bas tako brzo sinoc su neki zijanili vecina neiskusni je izgubila, sad ih je strah uci unutra, veliku su preuzeli stvar natezu se ,jedino da svi odluce da ide gore, ali u to ne vjerujem.
Ono sto se danas moze ocekivat skokovi i padovi od 20$ gore dole, kao stvoreno za zaradu ;)
Ide ta aukcija a vidilo se sinoc da se balon moze lagano probusiti, bilo je ljepila pa su ga zakrpili, ali svakako primice mu se kraj.
Sa 230 odakle je krenulo primice se 460 to je duplanje mozda i veliki odluce da to bude kraj, sad je malo zeznuto hoce li doci do 500$

Pozitivna stvar je da genijalac ne uzima vise prodao je sve tako da ima nade sa 410 gdje on kaze da je izasao evo doguralo je za nesto manje od 12h na 440$ nije to mala para, vjerovatno ga je uzela panika nakon busenja balona sinoc ;)

Poslednja izmena:
Ubi nas BTC-e. Kod njih je ovo cista za...bancija.
Mada mozda to nista nije slucajno. Neko na arbitrazi mlati pare.

Zasto svi pricate o balonima? Zar se u zadnje dve godine nije desilo vise pozitivnih stvari vezanih za bitcoin sto bi moglo da znaci i realan rast vrednosti?

Realan rast je zbog manje kolicine za kopanje i polovljenja bloka.

Zasto svi pricate o balonima? Zar se u zadnje dve godine nije desilo vise pozitivnih stvari vezanih za bitcoin sto bi moglo da znaci i realan rast vrednosti?

Slazem se da se desavaju lepe stvari ali se ne slazem da su dovoljne da pokrenu cenu ovoliko.
Mislim da je balon opet na pomolu,mora nam biti jasno da je balon poceo odavno,da se ne zaigrate mnogo ;)
BTC je vec iznad realne cene ali ako predje sledeci target i izadje prema 500$(Bitstamp) i 450$ na BTCE
ocekujem "pravi 2013 balon" gde necemo vise predvidjati cenu,no prodaj kad ti je dosta :)
Inace,ko ne pazi na ltc,recicu vam samo da je "dzaba". I Prosli put sam vam reko na 0.009 isto.5 minuta posle toga je naglo skocio.
Opet ce jedan veliki talas...

O shitovima cemo razgovarat kad se btc smiri samo da se ovaj BTc-e probije nemaju municije i onda cekat 4 cifre :D (salu na stranu) mislim da jos ima snage da raste kinezi mogu danas do 500, a koliko ce stamp pratiti vidicemo

Objasnjenje zasto je skocio na 4.5 koji se nece nekima svideti. Neki lik je krenu da kupuje za 4.5 iako je pre njegove ponude cena bila 4.2 xxx.

Buy orders

4.5 1972.85836441 8877.862639

Ubrzo posle toga cena je po inerciji nastavila i dalje da raste i dostigla 4.6.

Poslednja izmena:
Dobro bi nam dosla prognoza naseg genija jel kanal 280 i sto vise nije 150$, trebao bi malo da odspavam a ne znam hoce li ubrzo na 150$ :D

Sada je povecao na 4.6 ltc i pogurao cenu blizu 4.7. Drugim recima umesto da cena raste zbog toga sto milioni ljudi na berzi kupuju ltc cena raste zbog necije manipulacije.

ja sam sinoc poslusao genijalcina, prodao sam 30 btc kad je krenulo da pada na 393 i 394. Pomislih covek pogodi. Ali sada vidim da je obican šašagan i šarlatan i da to sto prica nema veze.

dobro sada cekajte da se izduva ovo ili lepo branite se dalje sa novim investicijama :)

Objasnio sam vam zasto je porastao. Postupke tih ljudi niko ne moze da predvidi jer se nerukovode grafikonima. Dobro je da sam deo novcica prodao za 4.7 jer ce sada opet da pada jer je krenuo da prodaje 8015 LTC za 4.6.

4.6 - 8015.29816401

Poslednja izmena:
Day's Range: bitstamp
$401.04 - $465.80

sta mislite jel moguce 500$ danas bitstamp?

Objasnio sam vam zasto je porastao. Postupke tih ljudi niko ne moze da predvidi jer se nerukovode grafikonima. Dobro je da sam deo novcica prodao za 4.7 jer ce sada opet da pada jer je krenuo da prodaje 8015 LTC za 4.6.

4.6 - 8015.29816401

Prodao si 2, a ostavio si 3 komada? :)

Ti si onaj što je kupio jedan gpu za 300 eur i mislio od toga da živi i od tada kuka nešto stalno? Izvini ako sam te pomešao, bio je neki takav :)

ja sam sinoc poslusao genijalcina, prodao sam 30 btc kad je krenulo da pada na 393 i 394. Pomislih covek pogodi. Ali sada vidim da je obican šašagan i šarlatan i da to sto prica nema veze.
Auuu on je bolje prosao , prodao po 410 sve, ali kupio je po 100$.

40bae107b96aa116e98824941f226e67.jpg

Trenutno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno