toogood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2008
- Poena
- 440
Steta ja sam izvan tih proporcija![]()
Vise od 100$ a manje od 1000$
Steta ja sam izvan tih proporcija![]()
Vise od 100$ a manje od 1000$
Zasto svi pricate o balonima? Zar se u zadnje dve godine nije desilo vise pozitivnih stvari vezanih za bitcoin sto bi moglo da znaci i realan rast vrednosti?
Tacno za ltc pratim ga odnos sa btcom je postao nerealno mali
Na Poloniexu je jarko crvena.Dobar je u odnosu na sve ostale altove. Na bittrexu je sve crveno. Pogledaj samo recimo ethereum.
Dobar je u odnosu na sve ostale altove. Na bittrexu je sve crveno. Pogledaj samo recimo ethereum.
ja sam sinoc poslusao genijalcina, prodao sam 30 btc kad je krenulo da pada na 393 i 394. Pomislih covek pogodi. Ali sada vidim da je obican šašagan i šarlatan i da to sto prica nema veze.
Objasnio sam vam zasto je porastao. Postupke tih ljudi niko ne moze da predvidi jer se nerukovode grafikonima. Dobro je da sam deo novcica prodao za 4.7 jer ce sada opet da pada jer je krenuo da prodaje 8015 LTC za 4.6.
4.6 - 8015.29816401
Auuu on je bolje prosao , prodao po 410 sve, ali kupio je po 100$.ja sam sinoc poslusao genijalcina, prodao sam 30 btc kad je krenulo da pada na 393 i 394. Pomislih covek pogodi. Ali sada vidim da je obican šašagan i šarlatan i da to sto prica nema veze.
mozda to i nije pik, nego pocetak, za novi support, jer
https://translate.googleusercontent...tcoin/&usg=ALkJrhhowa1HDASQdzPXtO-2TA01IbU2mQ
Cenim da smo tu negde, između media attention i enthusiasmJel sad media attention? jel bilo ista na "sijenenu" :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari