Nemam snage vise veruj mi a postujem te.Pa kad trgujes na fenixu raste na drvetu. Kupis 1, uzmes leverge 10 i imas 10 za prodaju. Ako ti padne cena za vise od 10% gubis taj jedan. Dakle, sa cenom jednog mozes imati deset. Zar je moguce da to jos uvek ne znas? Zbog toga se i desavaju svi ovi poremecaji. Cim previse njih ode u sort, a uspe neko da cenu spusti dovoljno dole, automatski se zatvaraju pozicije i pogresni sorteri ostaju bez gaca.
kako prepoznati balon?
- dnevni rast od po 3~15 % ✓
- zadnjih dana najveci skokovi procentualno gledano ✓
- brzi i veliki padovi i jaki bounce-vi ✓
- velike razlike u ceni izmedju menjacnica ✓
- sekundarni baloni u altovima ✓
- MMM ponzi sheme u usponu ✓
- velika medjiska paznja ✓
i tako...
e sad, najvece ce razocarenje doci kada ludilo prodje. bice krvavo i ispod 100 $. mnogima ce to biti kraj. ko nije nista naucio i evoluirao neka kupi prnje i pocne da se bavi necim drugim.
Jel neko povlacio pare sa Krakena...Gledam volume im je skoro kao btc-e a cena u eur kao na btc-e u dolarima...
Da je to tako lako, prodao bi ti 2013. sve jos u oktobru, jer je tada dnevno rastao i po 30%, a ne krajem novembra...Svi mi prepoznamo balon, ali treba ga prepoznati neposredno pre pucanja.
Nemam snage vise veruj mi a postujem te.
Bice na kraju 100$ je bilo zezanje, da je palo U PRAVU SAM.
Srecno druze. Vrati se u 2012-2013 budi pravi drug. Takvog sam te "upoznao"
Pa kad trgujes na fenixu raste na drvetu. Kupis 1, uzmes leverge 10 i imas 10 za prodaju. Ako ti padne cena za vise od 10% gubis taj jedan. Dakle, sa cenom jednog mozes imati deset. Zar je moguce da to jos uvek ne znas? Zbog toga se i desavaju svi ovi poremecaji. Cim previse njih ode u sort, a uspe neko da cenu spusti dovoljno dole, automatski se zatvaraju pozicije i pogresni sorteri ostaju bez gaca.
kako prepoznati balon?
- dnevni rast od po 3~15 % ✓
- zadnjih dana najveci skokovi procentualno gledano ✓
- brzi i veliki padovi i jaki bounce-vi ✓
- velike razlike u ceni izmedju menjacnica ✓
- sekundarni baloni u altovima ✓
- MMM ponzi sheme u usponu ✓
- velika medjiska paznja ✓
i tako...
e sad, najvece ce razocarenje doci kada ludilo prodje. bice krvavo i ispod 100 $. mnogima ce to biti kraj. ko nije nista naucio i evoluirao neka kupi prnje i pocne da se bavi necim drugim.
ja rekoh da vise ne kupujem nazad, osim za brzi bounce. ono, trejd od po 10 minuta
prebaci na 3 d rezoluciju pa izmeri gde je najveci cigar, tj. dildo.![]()
Finex nudi max 3.3x leverage
Pa dokle ne kupujes? Narednih 5 minuta, 2 sata, dve nedelje? Jesi li svestan koliko su glupe izjave ovog tipa, a za dva sata ako nastavi rast napises da si kupio? Bolje se suzdrzi takvih konstatacija, osim ako ti nije cilj da izazivas gnev vecine drugih forumasa. Ako ti je cilj svadja, malo je klinacki. Takodje i njihova reakcija, naravno.
Bitstamp >Intesa 1000$ neto na racunu 977$ !Stamp je bolja opcija... $15 fixed fee i ono što uzme banka (mislim da je 0.25-0.5%).
Mene ne, nisam pilicar trgovac, trgovac uopste!Ja ne razumem sta je nejasno...Kontam animozitet prema nekome, ali kad je u pravu treba to priznati. Njemu super da vas nervira sa tih 100 kad se primate.
Mene ne, nisam pilicar trgovac, trgovac uopste!
Kad vec sa 220 i 2.5 $ za LTC nije palo na 100 i ispod 1$ onda ajde da nastavim kad skace da bude da se sprdam.
Poz
kupujem velike padove. postavis bidove na fibo vrednosti i odmah prodas na bounce-u.
balon je dosao do zadnje stanice, sad krecemo ka 100.
kupujem velike padove. postavis bidove na fibo vrednosti i odmah prodas na bounce-u.
aha, ti pricas o onom iz novembra balonu.
ne znam zasto taj do 1000 $ uzimas kao referentni. on je samo najveci. bilo je nekoliko balona btc tokom historije mu. pa i onaj do 32 $ je bio balon. zajednicko im je ono sto sam naveo.
i sad si imao razlicite faze: 220~275, pa onda 275~320, pa 320~380 i 380~420.
bila je samo 1 korekcija, omanja na 320.
Opa druze, idemo novi krug?
Bas mi je zao, u nekom paralelnom svetu je sigurno bio pad i jedan covek se sigurno jako radovao. Ne u ovom naravno.
Ocekujes 450 do jutra? Nesto se BTC-e vuce s cenom. Mislio sam da ce i on da krene. Izgleda da ce ipak mala korekcija ali i dalje iznad 400$ posto i u kini ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari