Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ma koji piston, sta ce mi pure china :-D
Nego jesi li koristio MW1 ili nesto slicno, uzeo bih dobra je stvar i cisto ako znas kolika je razlika izmedju kabla i bt?!
Opet kontam to je Sonijev jaci model, ja sam na neki Genius bt nakacio mh1 i nije bio los zvuk, opet provali se da je preko kabla bolje, e sad ne znam kako bi na MW1 bilo :-D

Verovatno mislis na ovo? http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/smart-wireless-headset-pro/specifications/

Nemam pojma, nisam nikada probao.. sto se toga tice kabl je zakon.. mis/tastatura, e tu kablove ne podnosim ali kada su slusalice u pitanju onda https://www.youtube.com/watch?v=07HSc8j1U2c

BT i ostala bezicna resenja su odlican izbor kada neko slusalice dosta koristi za razgovore i sl.

To je kopija neka.Jesi gledao ocene kupaca,kako se prodaju?Nemoguce da imaju neki dobar zvuk za 900 din.

To su uglavnom i jedine neke koje se prodaju na kp. Inace su u kutiji i sve ono ,kao ful. Prodaju 3,4 coveka koja bas imaju veliki niz pozitivnih ocena.100+ . I cena je kod svih oko 900,do 1000 din . Nzm koliko su i da li original. Ne razumem se u to

Postoje kopije odredjenih sony slusalica. Da li su i te fejk nemam pojma, treba cuti kako zvuce.

Kao sto rekoh i MH750 je jedan lik prodavao za 999 din, da li su kopija ili ne to je pitanje ali kapiram da je vadio te slusalice iz fabrickih pakovanja telefona i da ih je prodavao odvojeno da bi uzeo vise para.

Za 1k din te MH750 su super kupovina ali ih sada ne vidim na KP.

Verovatno mislis na ovo? http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/smart-wireless-headset-pro/specifications/

Nemam pojma, nisam nikada probao.. sto se toga tice kabl je zakon.. mis/tastatura, e tu kablove ne podnosim ali kada su slusalice u pitanju onda https://www.youtube.com/watch?v=07HSc8j1U2c

BT i ostala bezicna resenja su odlican izbor kada neko slusalice dosta koristi za razgovore i sl.

Hahaha zakon ta serija je bila hit :-D Miljenko bombina :)
Da da to je u stvari MW1 to je prvobitni naziv, pa ga je Sony prekrstio u Smart Wireless Headset pro :-D

Videcu to da kupim, te sluske su na njemu MH1a ili ti MH1 bez kontrola ;-) posto na samoj konzoli postoje iste :)
Ortak koristi legendarni MW600 na njemu je zvuk odlican a na ovom sugurno i bolji.

Doduse tu su i modeli SBH50 i 52 ali su nesto skuplji a iskreno nisu nesto bolji sem sto koriste nfc za uparivanje - big deal, bzv.

Poslednja izmena:
Ma bezi bre, te slusalice ne bih koristio ni da mi neko plati, ispadaju iz usiju a zvuk dosta losiji od onog na koji sam navikao. Za uzivanje u Z2 zvuku su slusalice tipa P2/P3 neki minimum, aj i MH750 mogu da prodju.

Bas tako. Ne secam se da sam skorije probao gore slusalice. :D

kako resavate punjenje,nije valjda da svaki out mora ona kapica da se skida kad se puni?

Drugari, od skoro je krenulo da mi se desava sledeće, na wifi sve normalno, a čim sam na mobile data fb kaže can't connect right now, ne pada mi na pamet sta moze biti, probao sam restart, brisanje app i i dalje isto :-o

Bilo je ranije reci o tome ,desava se to i meni i jos nekim clanovima. "Resenje" je ili da upalis pa ugasis air plane mode ili da promenis wcdma na gsm i obrnuto,gluposti...pre nego sto napustis wifi zonu upali mobile data pa bi trebalo da radi,u svakom slucaju ne postoji resenje,nisi *****ao ti nista,valjda ce neki update ispraviti.

I meni ponekad ali i ADSL mi ode na kompu i WiFi sa njim u zadnja 2-3 dana.

Dock ti je magnetni punjač za mobilni, koji se nalazi sa leve strane telefona.
Za cenu pitaj ostale, mislio sam na to da ga inace moraš otvarati ako nemaš dock.

valja li necemu onaj nastavak magnetni samo i kako utice na brzinu punjenja ?

Magnetni kablovi sa ledom su par dolara na Aliju. Dock je oko 5-6$ cini mi se. Ja sam porucio pa cu javiti iskustvo kad stigne.

Moj dock sa alija mi nikad ne napuni do 100% ,probudim se i bude 75-85 % i onda ga podignem pa vratim i on ode do 100... cak se jednom desilo da gledam u ekran dok je na docku i onaj znak da se puni (munjica ona) se pali gasi bez prestanka. Dal je to do kineskog docka ili mog telefona ne znam,moguce je da je do telefona jer sam imao vec par problema pa je mozda felerican i u tom smislu.

Moguce da je do docka.Ja koristim originalni od Z1,ali pasuje i za Z2.Kako mislis felericnan telefon u tom smislu?Cisto sumnjam da je do telefona.

Drugari, od skoro je krenulo da mi se desava sledeće, na wifi sve normalno, a čim sam na mobile data fb kaže can't connect right now, ne pada mi na pamet sta moze biti, probao sam restart, brisanje app i i dalje isto :-o
Meni se ranije češće dešavalo, sada mislim da ima barem dve nedelje, da nije nijednom...Inače Z ultra je u pitanju...
Moj dock sa alija mi nikad ne napuni do 100% ,probudim se i bude 75-85 % i onda ga podignem pa vratim i on ode do 100... cak se jednom desilo da gledam u ekran dok je na docku i onaj znak da se puni (munjica ona) se pali gasi bez prestanka. Dal je to do kineskog docka ili mog telefona ne znam,moguce je da je do telefona jer sam imao vec par problema pa je mozda felerican i u tom smislu.
Do dock-a je, originali se bolje ponašaju...Ja sam uzeo led magnetni kabl, u suštini je upotrebljiv, ali daleko od toga da radi savršeno...

Ma ja vise i ne punim preko docka,jer tako telefon mora da mi bude fiksiran.Lepo zakacim za punjac i mogu i da ga koristim.

Pa ima na kp oni dokovi kao original, mislim sony su i onaj magnetic je manji. Oni su valjda dobri, a inace sta je bilo s onom pricom da se desavalo kood nekih koji su koristili pa ona neka promena boja na ekranu nzm, prisalo se ovde o tome.

Magnetni-nastavak-za-punjac-Xperia-Z
uguglujte ovo pa prvi link na kp, ne znam jel smem da kacim direktne linkove na kp...
ovaj za 500din...ne daju mi se pare jos i za to, ak ne moram.

Poslednja izmena:
Kupi original dk36 ne znam zasto se stekate a jako je korisno, po meni npr onaj *****ski dock za z3 plus gde se kaci telefon na usb i stoji uspravno je takva ruznoca i nebuloza da nemam reci.. Odvratno vidim i na z5 je takav.

Sta se desilo sto su batalili magnetni port?!

Kupi original dk36 ne znam zasto se stekate a jako je korisno, po meni npr onaj *****ski dock za z3 plus gde se kaci telefon na usb i stoji uspravno je takva ruznoca i nebuloza da nemam reci.. Odvratno vidim i na z5 je takav.

Sta se desilo sto su batalili magnetni port?!

Pitam, jer mi zaista ne treba da mi stoji u toj pozi...klasican punjac, samo da zamenim nekim magnetnim, pa pitam dal moze onaj nastavak samo ili ceo kabl ima i sa ledom, al blage nemam koji je najpouzdaniji a da pritom puni do kraja i sto brze...

Ti na doku mozes puniti telefon iako imas style cover, nije za djabe Sony izbacio tu opremu, da bi se neki setili i stavili na usb neke dodatke sa jacim magnetom i tu nastali problemi, ja nebih rizikovao, sto me manje boli glava to bolje. A ta doatna oprema se isplati ako zelis dugo tipa godinu dana da drzis tel, ako ga menjas na par meseci bzv je kupovati dodatnu opremu.

Bilo je ranije reci o tome ,desava se to i meni i jos nekim clanovima. "Resenje" je ili da upalis pa ugasis air plane mode ili da promenis wcdma na gsm i obrnuto,gluposti...pre nego sto napustis wifi zonu upali mobile data pa bi trebalo da radi,u svakom slucaju ne postoji resenje,nisi *****ao ti nista,valjda ce neki update ispraviti.
Druže probao sam ovo i i dalje isto :-(
Ne znam sta mi je činiti, ali sigurno neću da radim fabrički zbog fb-a :)

Nisam te bas razumeo, mislis, nihe dzabe sony " izbacio" ( u smislu, izbacio da ne valja, pa je izbacio iz upotrebe) ili u smislu '' izbacio'' u prodaju, na trziste stavio. Pitam ovo jer se razmisljam da kupim dok, pa jel je to dobra stvar po telefon ili ne, nisam kupio na prvi fon to, a sad ovaj razmisljamm da duze vreme koristim pa da nema neke sretne posledice po fon zbg tog magneta.

Nazad
Vrh Dno