Šta je novo?

Sony Xperia Z2

I ja kada sam kupovao z2 od lika koji je bukvalno bio star 1 dan u fullu dao mi je samo od CT garanciju, kako onda ostvarujem pravo na garanciju ako nema fiskalnog racuna? Nije da se kajem, samo pitam ;-)

Poslednja izmena:
Nesto mi djavo ne da mira sa tel. Sinoc se igrao sa Z2 i sa Z3 i stv su extra tel. I jutros slucajno vidjeh cijenu za polovni Z2 da ima za 240e ako se dbr sjecam star 3 mjeseca. Interesuje me hoce li z2 dobit 6.0 apdejt i jos neki da vidim ocu li prodavat ovu moju tranju i da kupim krsteni tel kome ce podrska jos da traje? Ima li neka mana na Z2 da ne valja, kakav mu je signal itd? Hvala.

Pa odeš kod ovlašćenog servisera i daš mu telefon i garant list i to je to.

Nesto mi djavo ne da mira sa tel. Sinoc se igrao sa Z2 i sa Z3 i stv su extra tel. I jutros slucajno vidjeh cijenu za polovni Z2 da ima za 240e ako se dbr sjecam star 3 mjeseca. Interesuje me hoce li z2 dobit 6.0 apdejt i jos neki da vidim ocu li prodavat ovu moju tranju i da kupim krsteni tel kome ce podrska jos da traje? Ima li neka mana na Z2 da ne valja, kakav mu je signal itd? Hvala.
Da Z2 će dobiti marshmallow 6.0 možda to bude i zadnji apdejt za ovaj telefon.
Svaki telefon ima prednosti i mane, Z2 je ukupno predobar fon za svakakvu upotrebu.
Odnos cene i kvaliteta su dobri.
Uzmi ga slobodno ako planiraš.

Pa realno ja cu ovaj da ganjam jos nekih 9 meseci taman da legne lepo M, a onda ga prodam za nekih 200e ako moze vise i dodam kintu i padne drugi ;-) mozda i z5 ili Lumia 950 ako se MS opasulji ako ne... Ebiga.

Z2 je poceo da se prodaje u aprilu 2014. a MM ce dobiti verovatno u januaru-februaru 2016. godine, znaci max. 2 meseca pre isteka 2 godine.

Hardverski je i dalje veoma jak telefon tako da bi morao da dobije sve sitne apdejtove posle 6.0, npr bar 6.1.1.
Inace mislim da ce sve price biti smesne, kako Z2/3 sa s801/3Gb rama ne mogu da podrze neki tamo 7.0 ali tako je to u Android svetu, retko koji telefon van Nexus linije dozivi preko 24 meseca podrske.

HTC i Samsung ce lakse naci opravdanje za M8/S5, reci ce da nemaju dovoljno rama :) Ali ce biti zanimljivo objasnjenje zasto Z2/Z3 nece moci da guraju 7.0 droid ;)

@ dex
Kakav bre Z5.. posle Z2 treba cekati sledeci telefon bilo kog proizvodjaca koji ce ponuditi sve kao Z2/3 u odnosu na konkurenciju a to uopste nije lako.
Sto znaci da bi Z6 ili Z5+ morao da ima S820 bez skrivenih mana, krsten softver, 4Gb rama, minimum 3000 mAh bateriju, jos bolji displej, kameru.. a sony sve to moze da ponudi uz Z6 samo da S820 ne bude fail i da ne stanje telefon na 6mm uz 2500 mAh bateriju, kapiram da nisu toliko ludi i da znaju koji recept im je omogucio kakvu-takvu prodaju (najbolji kvartal zahvaljujuci Z2/Z3).

Poslednja izmena:
Sad je bat mnogo bolja
44 i po sata uptime
Mreza only 3G i plus su radile sinhronizacije na data oko 10 sati
1h slusanja muzike na plejeru
35 min internet radia
I 6h 35 min Sot :)

uploadfromtaptalk1446497247078.pnguploadfromtaptalk1446497257215.pnguploadfromtaptalk1446497264924.png

Ee na sta mislis kad kazes, sad je bat mnogo bolja (od cega) inace ovo je super, nzm sta moze da se trazi vise, stv super.
PS
3 puta sam se utripovao da je ovo neko moje caskanje, pa i 3 puta pokusavam da pomerim, da vidim bolje sliku.. Au

Zato sto koristim cutom rom pa sam bio na poslednjoj verziji dugo a ona ima veliki battery drain i sad kad sam promenio softver baterija odlicna,isto kao i pre.

sutra mi stize fon iz mts-a neotpakovan...koje slusalice se dobijaju, da znam psihicki da se spremim...?

Najverovatnije ove. Prilicno su skromnih mogucnosti, Z2 trazi daleko bolje slusalice da se pokaze u pravom svetlu..

Uzeo je ranije, nema više z2 sa tim slušalicama u mts.

dobro je da idu bilo kakve u kakvoj drzavi zivimo, a kapiram da dock daju poceo bi III svetski rat.

Prosle god je bio Fifa Brasil paket on je bio bas onako pun dodatne opreme uz z2 ;-) ko se dovatio toga eto ne mora da dokupuje takve stvari, za mts nisam siguran da je imao tako nesto, obicno porucuju od OEMa sto jeftinije varijante, basic opremu.

eaaea3651bdbe3cf0d2b99587e0b0c34.jpg

Obogaceni paket ;-)

Poslednja izmena:
Da, da te se dobijaju cini mi se. Inace kolika je razlika u nc slusalicama i ovim nrp, nikad nisam imao nc, imao sam jedne imale su onu gumu, i bukvalno kad ih stavis, ne cujes nista oko sebe a tek kad pustis muziku to pa tek. Inace u mts su bas " azurni" prvi z2 kad sam uzimao cekao sam 5 dana dok su mi karticu ukljucili, evo sad, od potpisivanja ugovora 8.dan, jos see moj broj vodi kao nepostojeci. Nzm sta se radi toliko.

Te sto je hsv okacio sam i ja dobio,glasne su ali ja ne znam postoji li neko kome ono moze u uvetu lepo da stoji,mene bas boli kad ih stavim,udobnost 1/10 bukvalno...posle vidim prodaju se po 2300 din,Boze.

To jedna prodavnica valja za 2300 din, izneverov'o sam kad sam video :) Inace kostaju dosta manje po amazonima, posebno na snizenjima.

Te stock slusalice nisu in ear i udobnost je uzasna, mada se poboljsava stavljanjem nekih sundjera ali kako god, ne mogu da pridju sony mh750 in ear koje najcesce idu uz sony telefone i koje su jedno vreme bile najbolje stock sluske uz bilo koji fon. Bilo ih je na KP za samo 999 din ali ih nema trenutno, kapiram da je to prodavao neki preprodavac telefona tj da je vadio te sluske iz fabrickih pakovanja i prodavao odvojeno, otuda i ta niska cena (inace su 2500-3k din, u UK oko 20 funti).

Kako god, ko hoce da uziva u zvuku nista ispod mh750 ne bi trebalo da koristi uz Z2 a da ne pricam kako sve to zvuci sa kvalitetnijim/skupljim slusalicama..
Ko nece da izdvoji preko 20, 30e neka kupi Pistons 2 ili 3.

Poslednja izmena:
Drugari, od skoro je krenulo da mi se desava sledeće, na wifi sve normalno, a čim sam na mobile data fb kaže can't connect right now, ne pada mi na pamet sta moze biti, probao sam restart, brisanje app i i dalje isto :-o

Brisao Apn pa kreirao novi? Ugasio proxy? Ocistio kontakte na kartici?
Inace, i ja sam dobio one drljave slusalice. Bukvalno ih je nemoguce namestiti da stoje lepo u uvu.

Dobre su po kuci za skype i tako neki razgovor aj sad nemojte preterivati, nisu bas toliko ocajne za pomenuto.

Ja imam neke walkman i mh1 to je bas za muziku ;-)

Ma bezi bre, te slusalice ne bih koristio ni da mi neko plati, ispadaju iz usiju a zvuk dosta losiji od onog na koji sam navikao. Za uzivanje u Z2 zvuku su slusalice tipa P2/P3 neki minimum, aj i MH750 mogu da prodju.

Brisao Apn pa kreirao novi? Ugasio proxy? Ocistio kontakte na kartici?
Inace, i ja sam dobio one drljave slusalice. Bukvalno ih je nemoguce namestiti da stoje lepo u uvu.
Hm, brisao sam aplikaciju,ponovo je instalirao, mobile data radi za sve ostalo normalno, samo fb neće pa nece :-o
Sta bih mogao da probam...?

Poslednja izmena:
Ma bezi bre, te slusalice ne bih koristio ni da mi neko plati, ispadaju iz usiju a zvuk dosta losiji od onog na koji sam navikao. Za uzivanje u Z2 zvuku su slusalice tipa P2/P3 neki minimum, aj i MH750 mogu da prodju.
Ma koji piston, sta ce mi pure china :-D
Nego jesi li koristio MW1 ili nesto slicno, uzeo bih dobra je stvar i cisto ako znas kolika je razlika izmedju kabla i bt?!
Opet kontam to je Sonijev jaci model, ja sam na neki Genius bt nakacio mh1 i nije bio los zvuk, opet provali se da je preko kabla bolje, e sad ne znam kako bi na MW1 bilo :-D

Mozda ti je jednostavno spor toliko net da app ne moze da ocita, desavalo se meni kada mi isteknu brzi mg.

Nazad
Vrh Dno