Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja juce dobio 2 sedmice free trejding na bitstampu ali dzaba kad sam prodao btc po 228$ :(

Zemo, zamisli kako je bilo nekima kad su u novembru 2013 prodali za $280-350 a ono 10 dana kasnije izašlo na $1000....

Poslednja izmena:
Ako se sećam @shoma je rekao da su mu trebali novci ali....ovo je dugoročan posao sa čekanjem na zicer za nas koji nismo vični dnevnom trgovanju...

bas tako , samo strpljenje i nista nisi izgubio dok god ne prodas, pa i ako nekad moras cekati veoma dugo

Al ko trguje na dnevnom nivou zicer, za 24h 2 kruga cisto +590$ samo molit boga da potraje :d

to je rizicna trgovina po 100 puta receno , prilikom skoka ostanes sa parama u dzepu i cao

nije Fontas toliko precizan, koliko on i par ljudi mogu da formiraju trend i cenu :) sa svojom kolicinom coina na raspolaganju

Zemo, zamisli kako je bilo nekima kad su u novembru 2013 prodali za $280-350 a ono 10 dana kasnije izašlo na $1000....
Da to je bas bedak. Doduse ja sam tad prodao u piku tj preko 1100$. Samo sam se tad zeznuo pa nisam prodao sve ali sam prodao vecinu.
pa kad je covek slusao samozvane proroke
Ma jok. Citam ja sve sto se pise ovdje ali odluke donosim sam. Meni su hitno trebale pare al' mi je zao sto nisam pozajmio lovu. Sad sam mogao sa pola onog sto sam prodao da vratim dug i da mi ostane nesto a sa drugom polovinom da cekam tri cifre. Najgore sto sam se zarobio u brdo shitova i sad cekam da vidim sta ce biti nakon sto btc stane sa rastom. Il' pukovnik il' pokojnik :)

general svakako...shitovi ce ici gore isto kada krene prelivanje

Bogami ovo ima da vam raste, nesto se desilo u periodu avgust-septembar sto je ubrzalo jos vise rast.

btcgrowthf.gif

P.S. Ovo je inverzna slika, negativan nagib = rast.

Bitstamp hoce da stigne huobi za vikend je razlika bila 30$ stigli su se u 10$, btc-e kasni mnogo bore sa sa 350$, za divno cudo blockhain radi vrlo brzo stigne iako je bas krenulo.
Vidicemo kako ce proci stamp na 400$ tj hoce li biti veceg otpora za sada izgleda da ce 400 vrlo brzo da se testira.
Ko se vrati na moje prognoze od petka govorio sam : za vikend se testira 300, a izdrzi li u utorak ce biti mnogo jasnije, izdrazlo je za vikend a vec danas se primice 400$, a cetvrtak ko zna zeeelene stepenice :d

8_1424519389_675x0.jpg

Bultrip, bulis i dablup...

d9ab4ef31ab0ce6c4a0cee0a8fe101a4.jpg

Eh kud ne docekasmo onih 150$ sad bi rjesavao jako bitne stvari u zivotu :d

Au ja očekujem 10$ a ono 10x više. :D
Ajde da dočekamo 50$ pa da rešim pola bitnih stvari u životu. :D

Krenuo i LTC rekoh ja u utorak bice sve jasnije, mozda me neko i poslusao :d

to smo rekli jos pre 10 dana, nas pasulj radi bolje od grafikona

Opet su krenule "avioni,kamioni" price. Najzanimljiviji period, sad su svi ko suncokreti, nema vise svadje :).

Sve se cuva offline, nista nisam prodavao :). Jos da ltc ode na 15 (ne mora na 50) i rodilo :).

Sve se cuva offline, nista nisam prodavao :). Jos da ltc ode na 15 (ne mora na 50) i rodilo :).

Slusaj samo sebe. Napravi sad plan koliko ti treba para, i drzi se toga. Ako budes cekao pump, ponece te euforija i vrlo je velika sansa da ostanes bagholder. Ovako imas rizik da prodas jeftino, ali ako si danas, hladne glave, doneo odluku kolko ti je dovoljno, drzi se toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno