Šta je novo?

Windows (phone) 10

Na l925 sredjena baterija i generalno ok radi osim loading i resuming ali ok jos je u razvoju, kod mene se mnogo koci dial pad kad pokusam da otkucam neki broj :-/ nervira me sto su iz 8.1 izbacili mogucnost da se u prodavnici vide azurirane aplikacije... Kao i sot u bateriji, a ne neki bzvz procenti...

Na l925 sredjena baterija i generalno ok radi osim loading i resuming ali ok jos je u razvoju, kod mene se mnogo koci dial pad kad pokusam da otkucam neki broj :-/ nervira me sto su iz 8.1 izbacili mogucnost da se u prodavnici vide azurirane aplikacije... Kao i sot u bateriji, a ne neki bzvz procenti...

Ja mislim da jos ni jednom nisam video resuming screen. Loading samo kad pokrecem pojedine aplikacije od nule i to na vrlo kratko.

mTalk, a 3rd party Tapatalk client coming Windows 10 and Windows 10 Mobile tomorrow

Probaću ga kada izađe da vidimo da li se može koristiti umesto tt.

Captura-de-pantalla-mTalk-4.jpg
Captura-de-pantalla-mTalk-2.jpg

Poslednja izmena:
Sviđa mi se dizajn. Nadam se da će raditi lepo, jer sam navikao na tt,a baš mi je naporan trenutno. Evo baš gledam sada, swipe baš lepo radi sada, reko greši. Još samo kada bi ubacili swipe button up or down for extra kao na androidu touchpal tastatura što ima.

Instalirao danas win10 na l735. Sve lepo radi tek posle hard reseta. Jedino kad sam updejtovao u prodavnici sve aplikacije nisu hteli podaci pokreta da se updejtuju i nece da rade. I interesuje me posto nisam instalirao aplikaciju windows insider da li cu nadalje dobijati updejt za win10.

Ne dok ne izađe zvanični update,tj RTM. Samo instaliraj opet insider app

e posto imas w10 na 735, jel ima sada opcije u audio settingsu kao sto su dolby i to?

I plus ti treba telefon od 500€ da bi mogao da kpristis dock :D

Ne verujem da i jedan do sada objavljen Lumia teefon ima uopšte podršku za OTG?!

Nema , to jedino možda može kroz firmer da se reši za stare telefone , Lumia 950 verovatno podržava ..

Na l925 posle instalacije zadnje verzije ne radi "glance screen". U extras podešavanjima sve ostale aplikacije se otvaraju osim ove. Prilikom updatea app sve se obnovile opet osim glance. Error, error...Da li nekom funkcioniše?

Primetio sam da ne prikazuje trajanje razgovora trenutno. Izgleda su zeznuli nešto pre neki dan kada je ažurirana phone app. Radilo je normalno zadnjih dva meseca. Ili je samo do mene problem?

@sboban
Meni radi glance na 925, ali se isto desava sa updateom, nikako nece i baca error.

Jel vam radi upload na onedrive ,kod mene stalno izbacuje gresku .
Ovako izgleda kad pokusam da uploadujem
bc78784d3147da612d1b24edfe06c6de.png

Poslednja izmena:
Meni radi upload, sad sam isprobao.

I meni radi ,al kad odem na onedrive pa add ,a direktno iz telefona nece.

Cisto nagađanje ,tako su pre pričali da pojedini modeli dobijaju prvi pa oni dobili zadnji.
Najverovatnije ove nedelje završavaju TH2 za pc i telefone. Tako da insideri dobijaju u toku novembra.

Poslednja izmena:
Cudna tabela... Npr, 930 i Icon su prakticno isti telefoni, ali ispada da ce jedan od njih dobiti 10ku 2 meseca ranije... Mislim, nije besmisleno, ali nije ni potpuno jasno.

Tako ce i da bude sigurno ,al uvek postoji RTM ,pa secam se na l620 sam 8.1 instalirao negde aprila ,marta ,a zvanicno stigo apdejt oktobra za taj tel .

Nazad
Vrh Dno