То ми се још није десило, када је FL онда је FL мада увек проверим пре него кликнем. Који торент ти је урачунао?Jel to wcd ume da zabaguje nekad? Uračunao mi download za torent koji je freeleech. Mislim nije srašno, ni bitno, samo stotinak MB nego ne kontam o čemu se radi.
Dobih skoro 200k poena na AHD![]()
То ми се још није десило, када је FL онда је FL мада увек проверим пре него кликнем. Који торент ти је урачунао?
Ако имаш нешто баш битно, могу да довучем па ти поделим негде, мада немој да претерујеш.Тренутни ratio ми је 4,93 али имам још 9 токена.
Da li si se ti paradizo igrao? Koliko si dobio/izgubio?
Inače to je onaj fazon, kada imam još mi se da, kada nemam uzeli bi mi i minus![]()
mikiPSY, vidim samo da si banovan i da imas up 500mb i down 0.
Pisacu ovde cim nesto saznam.
Caos, ima neko pozivinicu za tracker za serije (posto je freshon pukao)?Imam seed da ne brinete
Hvala unapred!
bilo koji samo da mogu da se skidaju filmovi u hd-u i blu rejuZa koji tracker, šta te zanima?
Da li je to sad slobodna registracija na crnoj berzi? Ništa mi nije jasno, do nedavno nije moglo ni preko pozivnice a sad izgleda otvoreno ali juče sam probao da napravim nalog, tj napravio sam i navodno treba da su mi poslali mail za potvrdu ali ništa mi nije stiglo, čak ni u spam folder?!
Ja sam, izgleda, na isti način kiknut. Imao sam 4 torrenta u seedu, treker nisam posećivao. Najedanput su torrenti pocrveneli, ali je bilo kasno.
Izgleda da nema nikakve mail adrese za kontakt sa adminima
Potrebna pozivnica za cinemageddon.net. Nudim dokaze da redovno seedujem ono sto skidam.
Najvise mi treba zbog starih filmova: Firepower 1979 (bluray rip), Jagur Lives 1979, White Line Fever 1975....
Hvala unapred!
Da li je to sad slobodna registracija na crnoj berzi? Ništa mi nije jasno, do nedavno nije moglo ni preko pozivnice a sad izgleda otvoreno ali juče sam probao da napravim nalog, tj napravio sam i navodno treba da su mi poslali mail za potvrdu ali ništa mi nije stiglo, čak ni u spam folder?!
Samo irc.
@mikiPSY
ima li kakvih novosti u vezi sa WCD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari