Koja mreža?stigao mi je neki update 406MB..jel zna neko o cemu je rec..? da li je to 5.1.1 konacno ili nesto drugo..?
Pa skinuo sam već taj sistem, nego moram sve da obrišem iz telefona jer nije rootovan.@marko_ns sto ne vratis stariji firmver,mislim da je Boc4 najstabilniji za S5,ubacis preko Odina.Nije jos izasao 5.1.1.
telenorowa mreza...baterija i dalje katastrofa...nikakwe nowine i poboljshanja nisam primetio..
ma nisam...nadam se da ce marshmallow 6.0 isprawiti swe nedostatke a i bateriju bar da wrati ko pre sto je bila ceo dan mi je drzala...citao sam nesto da ce stici za s5 pocetkom 2016..Jel si vratio predzadnju verziju sistema ili si jos uvek na zadnjoj?
Ja sam juce izvukao 6h sot, ali upalio YT long video, sve na wifi.
Cim sam napolju, postoji neki battery drain.
Kako nisi primetio?telenorowa mreza...baterija i dalje katastrofa...nikakwe nowine i poboljshanja nisam primetio..
Naravno, ali većini ljudi je oslabila baterija posle predzadnjeg update a.Da li kada poredite trajnost baterije danas i u trenutku kada ste kupili telefon uzimate u obzir koliko ste tu istu bateriju u međuvremenu koristili?
Ovo neka nova opcija znaci uskoro da ocekujemo i za note 3Čini mi se da je battery leak rešen ovim update om.
Šta sad ovo?
![]()
Čini mi se da je battery leak rešen ovim update om.
Šta sad ovo?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari