Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
chek, nisam skontao, ima li poente cimati se oko proxija ukoliko po lokaciji imam 2-3 riga?

chek, nisam skontao, ima li poente cimati se oko proxija ukoliko po lokaciji imam 2-3 riga?

veoma diskutabilno da LI daje vise ili ne // nekom daje vise 10-15% a nekom manje // to izgleda najvise zavisi od pula .

kada bi to sigurno bilo vise onda ne bi imalo veze koliko imas rigova , niko nece da baca 10% ...
probao 1 dan
kojnotron daje manje 10%-15% u mome slucaju kako na pul tako i u prozoru, a primetio sam da se karte takodje mnogo manje greju kad je preko stratuma (verovatno tu nesto ne stima jos . il sam lose podesio)
u principu vratio sam se klasicnoj metodi ostale pulopve nisam probao

Jel' se meni meščini ili večeras ETH ide na 340k ...
edit:
Dok ja ispisa skoči sa 300 na 320k...situacija kao pre nekoliko dana :)

edit2:
pardon već na 340k u roku od 2-3 minuta :shock:
Sklanjaju sell ordere ko sumanuti...

edit3:
2015-10-28_202403.png

Poslednja izmena:
3e7d89161e0d9f28bd5d2859e291d67a.jpg

Bas se nisam nadao ovolikom skoku bar ne jos uvijek. Eh stada se radi... bitno je da ide gore a sad se bar moze fino zaraditi kopanjem.

ja sam prodavao cim nesto legne na acc tako da sad pomalo zalim ali idemo dalje , JOS UVEK PRODAJEM SVE STO STIGNE SA DWARFA!!! :d

Bas se nisam nadao ovolikom skoku bar ne jos uvijek. Eh stada se radi... bitno je da ide gore a sad se bar moze fino zaraditi kopanjem.

Gledas li ti diff ? Pogledaj koliko si iskopao danas a koliko juche. Odma se to malo kompezuje

ja sam prodavao cim nesto legne na acc tako da sad pomalo zalim ali idemo dalje , JOS UVEK PRODAJEM SVE STO STIGNE SA DWARFA!!! :d

I ja po malo zalim al sta sad da se radi. Skoro svaki novcic koji sam cuvao i cekao skok je otisao dole a obicno one koje prodajem nakon sto ih iskopam idu gore. I ja jos uvijek prodam sve sto iskopam :D

Gledas li ti diff ? Pogledaj koliko si iskopao danas a koliko juche. Odma se to malo kompezuje

Nemam mnogo slobodnog vremena pa ne pratim desavanja al vidim da je isplata malo oslabila mada sam mislio da je to zbog toga sto me zezao jedan rig.

BTW ova dva calculatora se ni malo ne slazu sa onim na nanopool
http://etherscan.io/ether-mining-calculator
http://badmofo.github.io/ethereum-mining-calculator/

I ja po malo zalim al sta sad da se radi. Skoro svaki novcic koji sam cuvao i cekao skok je otisao dole a obicno one koje prodajem nakon sto ih iskopam idu gore. I ja jos uvijek prodam sve sto iskopam :D

Nemam mnogo slobodnog vremena pa ne pratim desavanja al vidim da je isplata malo oslabila mada sam mislio da je to zbog toga sto me zezao jedan rig.

BTW ova dva calculatora se ni malo ne slazu sa onim na nanopool
http://etherscan.io/ether-mining-calculator
http://badmofo.github.io/ethereum-mining-calculator/

Meni se isplate,dobro utanjile.
Ne ni po onoliko,koliko je diff otiso,vec vise.
I mislim da nije subjektivno,evidentno je da mi solidno manje prebacuje no pre par dana...

tako je

eth je cudo .. vrhunac malverzacije sa novcicima ....

aj pishite koliko dobijate na 24h eth po MHash-u.

kod mene nanopul daje 0.048 eth/mhash/~24h, bez poxyja, standardno...za prethodni dan

Meni uplatise malopre... ali ja nesto iskreno nisam odusevljen dwarf-om i tim proxy-em:

Pogledajte prilog 182927

Prilično sam siguran da bi na nanopool dobijao više.

meni je suprnova manje vise ok.
Medjutim evidento,da na globalnom nivou svugde daje manje.
Daje do svih poolova malo mi je conspiracy theory...
AL 10% diffa na gore osecam kao 30% manje novcica :)

Coinotron zadnja dva dana:

27.10.2015 - 0.056 Eth/MHs
28.10.2015 - 0.061 Eth/MHs

Ja na dwarfu pravim oko ~11 ETHa na 24h sa 200mh

diff 6.997T coinotron 9.5eth/24h sa snagom od 180mhs sto dodje do nekih 0.053711111 eth po mhs bez proxy naravno
u zadnjih 12 sati isplatio 4.59eth

Vrh Dno