Šta je novo?

LG G2

Pa ne znam vise sta da mu radim, probao sam tri razlicita drivera, i na svakom ne moze da instalira LGE AndroidNET USB Modem... Windows 7 64 koristim.

Je l ti uključen USB debugging? Kada je to uključeno, pojavi se nekakva dodatna instalacija drajvera na kompu i dobiješ pitanje na telefonu da potvrdiš instalaciju. Ne sećam se baš tačno da li je meni ovo trebalo za ADB (root) ili za kdz, u svakom slučaju, neće da škodi.

Probaj neki jelly bean kdz, meni kit kat kdz nije hteo, dok jb jeste, a posle njega hteo je i kit kat.

DA se ne bih sada lomio sa tom tot metodom koja deluje komplikovano, da li ce priznati garanciju ako flesujem stock rom preko recovery-ja, i nakon toga uradim unroot?

ja opet ostavio svoj g2 na servis dok je jos u garanciji, posle zute mrlje sad na ekranu imam i bledu liniju kroz sredinu i zvucnik i mikrofon su poceli da se slabo cuju, Nadam se najboljem (novom uredjaju) :D :D :D

Samo da javim da sam uspeo, prvo ovom TOT metodom, a zatim i klasicnim flesovanjem KDZ-a. Hvala jos jednom svima na pomoci. cheers

Treba drugaru da sredim telefon. Trenutno je rooted + TWRP i ima 4.4.2 ROM.
Da prvo flashujem preko kdz zadnji LP pa da rootujem i instaliram TWRP ili mogu direktno sa 4.4.2 da flashujem koji hocu costum rom? Kontam da ne mogu zbog toga što treba i novi BL i Modem koji se nalazi u stock LP romum

Mislio sam da stavim zadnji Cloudy pošto vidim da ga hvalite. Mozda i neki kernel? Koji?
Jel treba fix za kameru ili je već ubačen u Cloudy romu?

najbolje LP kdz prvo. možeš i ručno da menjaš bootloader al što bi krpio.

cloudy ima u sebi advanced drajver.

ja bih krenuo od stocka, ne vidim da mu nešto fali. root i obrišeš bloat, možda malo podesiš LMK i to radi sasvim dobro.

5-6 sati, vise pricam i slusam muziku. Imam komp i laptop za igrice/ filmove itd.

Kako rootovati v30b ? Towelroot ne radi one click root stane na 90%

Tad kad stane restartuj telefon dok je još na kablu

Tad kad stane restartuj telefon dok je još na kablu

Ajde sad cu da probam. Mada on udje u download mode i tu stoji.

EDIT: Nece. Kad restartujem telefon ispise done ali nije rootovan odnosno nema SuperSU

Starting adb server...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
Waiting for device...
Device detected!
Pushing files...
2851 KB/s (1048328 bytes in 0.359s)
429 KB/s (9226 bytes in 0.021s)
2596 KB/s (4017098 bytes in 1.511s)
Rebooting...
Looking for LG serial port...
Phone found at COM6!
Rebooting into Download mode...
Waiting for device...
Phone found at COM6!
Rooting phone...
Author : blog.lvu.kr
SPECIAL COMMAND : ENTER, LEAVE
##
Done!

Poslednja izmena:
pu. meni je tad odradio, isto je glavio na 90% i sa gui i sa cmd verzijom i onda sam na netu našao da se restartuje telefon dok je na kablu na tih 90% i odradio je do kraja.
nalazio sam još i da su ljudi vraćali na 30A i njega rutovali. onda valjda imaš flashable zip za 30B da nađeš.

Probaj da rutujes na drugom kompu ili laptopu.Ja sam imao isti problem,na PC sam probao sve zivo,i nisam uspeo,i ja kao ajde da probam na laptopu,i on sve uradi iz prve bez zastajanja na 2 ili 90%.I laptop i PC su na win 10.

Probaj da rutujes na drugom kompu ili laptopu.Ja sam imao isti problem,na PC sam probao sve zivo,i nisam uspeo,i ja kao ajde da probam na laptopu,i on sve uradi iz prve bez zastajanja na 2 ili 90%.I laptop i PC su na win 10.
Ma i ja kontam da je neki konflikt drivera pošto na taj komp kacim samsung, zte, alkatel, Huawei i sad jos i LG. Samo mi nije jasno kako je onda prošao update preko LG Tool-a?

Koji je najbolji 4.4.2 rom? Na lolipopu mi se jako greje i trosi bateriju posle zamene maticne ploce.

Pozdrav,opet ja.Imao 3 g 2 i kao da im se vracam.Imam s6 edge,prodajem i planiram da uzmem g2.Nasao sam od lika uzeo ga novog itd...Brine me samo jedna stvar.Na ekranu ima malu bijelu tacku (kao neki liquid spot).Da li to moze da unisti ekran i sl.Velicine je 1mm i vidi se samo na bijeloj pozadini.Zutih fleka nema.Dobijam tel kutiju full za 135e

Ne verujem da to moze da naskodi nesto telefonu, ni zute mrlje nikakve probleme ne prave osim vizuelnih

BlissPop je lolipop a ne 4.4.2

Imam problem sa prijemom poruka preko messengera (viber, fejs messenger, za watsapp nisam siguran), obicno kasne 10 do 20 minuta. Android 5.0.2. Ima li neko ideju zasto?

Mozda si u pravu, tad kad su poruke kasnile sam bio u firmi i znam da je taj ruter znao da zeza. Ne znam koji je...
Sad sam testirao na kucnom wifi i mobilnom netu i radi ok. Never mind...

Nazad
Vrh Dno