Šta je novo?

LG G3

Da postoje zakoni i drzava oni i slicni njima ne bi zaradjivali milione dinara na te izmisljene papire.. Plus je pitanje kako i placaju porez drzavi. Smesne ujedno i jezive stvari

Najcrnje od svega sto taj lopovski logic shop ima nekakvu saradnju i sa mts.. Sta govoriti dalje..

Poslednja izmena:
A posle kažu skupi telefoni kod operatera!!!!!
Mom Ujaku se pojavila žuta mrlja na G2,mesec dana pre isteka garancije(telefon uzet u VIP-u).Odnešen je na reklamaciju,zamenili su mu u ovlašćenom servisu ekran bez reči!!!!

Poslednja izmena:
Cena zamene displeja je taman razlika u ceni telefona kupljenog u Logicu i kod ovlašćenog prodavca.

Hoce u logicu da servisiraju, ali onaj deo koji imaju kod sebe i koji ne treba da kupuju

Pa iskren da budem danas vise ne znam gde uopste moze da se kupi legalni fon sa fiskalim. Svi muljaju ispod zita. Pogotovo za dual sim fonove. Evo gledam sada G4 dual sim i ne postoji legalno da se kupi. S6 dual takodje nema nigde legalno, A realno cena kod ovih dilera na kupujem prodajem nije nista niza od ovih radnjica po bgdu.

Od koga vi kupujete telefone?

I da jos jedno bitno pitanje. Kako da znam da li je ugradjeni displey original ili dobra kopija?

Ja sam bio probao BlissPop ali mi se nije nesto mnogo svideo a isto je baterija trajala krace nego na stocku ali koliko videh ljudima se svidja kazu da je dobar...

Sad sam na stocku i mislim da cu i ostati na stocku....

Nasao sam BlissPop-v4.0.3-d855-OFFICIAL na njihovom sajtu ali mi je cudno sto je rom samo 240mb. Da flesujem to ili ne ? Cloudy 2.5 je preko 1gb.

Pošto sam uzeo telefon od prvog vlasnik koji ga je uzeo u telenoru, da li ma mogu u slučaju kvara telefona da odnesem telefon u telenoru i da mi oni poprsvw(telefon je još u garanciji, imam garanciju na 2god, overena je i ima datum prodaje, ali nije upisano ime i prezime osobe koja je kupila telefon)

Trebalo bi da je normalno da su ti aosp i cm rom-ovi po 200-300 mb bez gapps dok su stock i stock based od 900 mb do 1.2 gb.

Sto se tice LogicShopa, kupio sam svojevremeno dva telefona kod njih i kod drugog, Nexus 5-ice, mi je zvrndala vibracija. Serviser je prvo gundjao i rekao da ugasim vibraciju. Kao koji ce ti djavo, ja gasim to na svakom telefonu. Da bi posle doneo drugi N5 sa ispravnom i rekao da prosetam malo dok ne prebaci motor iz tog. Na kraju su oba zvrndala, moja vibracija je s vremena na vreme i prestajala da radi (na tastaturi je bila ukljucena i onda bi tako random prestajala sa radom na par sekundi ili minuta) jer nije dobro fiksirao motor valjda, pa pritisnes u tom delu i proradi. Pritom ni ledja nije bas najbolje zalepio kada ih je vracao. Cisto sam spomenuo da vidis u kom su fazonu, do tada nisam imao nikakvih zamerki. Ali svakako, ne bismo trebali o tome ovde, postoji tema za "te prodavnice".

Edit:

Pošto sam uzeo telefon od prvog vlasnik koji ga je uzeo u telenoru, da li ja mogu u slučaju kvara telefona da odnesem telefon u telenor i da mi oni poprave?
Licno nisam imao iskustva, ali je pisano po forumu da je u ovom slucaju bolje odneti telefon direktno u ovlasceni servis, mada sacekaj da se oglasi neko sa iskustvom iako ona znaju da budu razlicita u istoj situaciji.

Poslednja izmena:
Pošto sam uzeo telefon od prvog vlasnik koji ga je uzeo u telenoru, da li ma mogu u slučaju kvara telefona da odnesem telefon u telenoru i da mi oni poprsvw(telefon je još u garanciji, imam garanciju na 2god, overena je i ima datum prodaje, ali nije upisano ime i prezime osobe koja je kupila telefon)

Ja sam u vipu nosio i prihvatili. Nije na moje ime. Ali ako ne mogu da poprave to onda nude nov uredjaj, a nov ko zna da li moze bez vlasnika ugovora.

Pa iskren da budem danas vise ne znam gde uopste moze da se kupi legalni fon sa fiskalim. Svi muljaju ispod zita. Pogotovo za dual sim fonove. Evo gledam sada G4 dual sim i ne postoji legalno da se kupi. S6 dual takodje nema nigde legalno, A realno cena kod ovih dilera na kupujem prodajem nije nista niza od ovih radnjica po bgdu.

Od koga vi kupujete telefone?

I da jos jedno bitno pitanje. Kako da znam da li je ugradjeni displey original ili dobra kopija?

Većina iskusnih forumasa telefone kupuje sa oglasa sa fiskalnim racunom od fizičkog lica koji su sa neke domaće mreže.
Ili može i one iz madjarske, potraži prodavca iz SU ili NS oni uglavnom daju garanciju 2 godine mada tu se načekaš za ostvarenje garancije pošto ti prepodavci imaju svoju rutinu kad odlaze u HU.

Većina iskusnih forumasa telefone kupuje sa oglasa sa fiskalnim racunom od fizičkog lica koji su sa neke domaće mreže.
Ili može i one iz madjarske, potraži prodavca iz SU ili NS oni uglavnom daju garanciju 2 godine mada tu se načekaš za ostvarenje garancije pošto ti prepodavci imaju svoju rutinu kad odlaze u HU.
hvala na sugestiji

Treba mi brz odgovor. Kupujem telefon i dvoumim se izmedju Note 3 i G3. Sta da kupim. Koje su prednosti i jednog i drugog a koje su mane. Hvala!

Pa ako ti ne smeta 5.7 inca kod note 3, onda definitivno njega. To ti kazem kao vlasnik g3, a dobar drugar ima note 3 i imam priliku svakog dana da ga gledam i testiram.

G3 nemoj da kupiš bez garancije od 2 godine čisto da ti se ne desi kao kopmanii imaš par postova iznad, pa samo pročitaj. Jedina i najveća mana pošto svašta može da ti se desi, žut ekran, fleke, pucanje plastike samo od sebe.

Kod N3 jedino što se guli lajsna, ali to je jedino kad u dokolici dosade malo drljas po betonu telefon ili ga sutiras. Neki kažu samo od sebe, ali drug koji ima već godinu i po ne vidim da se bilo šta ogulilo.

G3 će verovatno dobiti 6.0, a N3 mislim da neće.

To je uglavnom to.

N3 neće dobiti Marshmallow, a i kada bi ga dobio bilo bi za godinu dana :)

G4 već ima Marshmallow Android, a uskoro i G3, verovatno i G2 ;)

Treba mi brz odgovor. Kupujem telefon i dvoumim se izmedju Note 3 i G3. Sta da kupim. Koje su prednosti i jednog i drugog a koje su mane. Hvala!

Ako hoces phablet razmisli i o One Plus One za nesto vise para, bolji je od N3/G3 (pre svega softver i autonomija). Jeste malo teze doci do tog phableta ali mozes da potrazis bas ovde na forumu, moze da se desi da neko prodaje OPO.

Moj ti je savet da sakupiš još malo para i da kupiš G4 ili Note 4 ;)

Ili eto OnePlusOne...

Imam već Note 4. Treba prijatelju da preporučim.

A sta je bitno to sto nece da dobie android 6 i sto to ima android 6 a nema lolipop ? :D

A šta ima lollipop, a nema gingerbread? :)

A šta ima gingerbread, a nema Symbian?
A šta će mi i Symbian kada na Nokia 3310 baterija traje 10 puta više nego na Android flagship telefonima :)

Poslednja izmena:
Koliko su na kraju ceste zute mrlje na g2 i g3? Da li neko ima ideju o procentu telefona kojima se to desi? Brat hoce da uzme ovih dana jedan od ova 2modela, nov, ali sa garancijom za macki o rep. Ako "pozuti" do 10-15% telefona, moglo bi da prodje i sa takvom garancijom, ali ako je vise od toga, i ne znam bas...

Pa ja sam koristio G2 godinu i po i ni jedan jedini problem ni s mrljama niti bilo cim nisam imao. Sad koristim evo par nedelja polovan G3 koji je star oko 6 meseci i takodje nemam problema (sto ne znaci da ih nece biti). I jedan i drugi su mi bez garancije... Stvar izbora i procene rizika...

ranije sam imao telefon sa Telenor garancijom i u telenoru su me malo cimali, odneo direktno u Ovlasteni servis i odradili sve bez pitanja. Sad mi je G3 iz MTS-a i zvao sam da pitam za to i kazu da je isti slucaj, ako nosis direktno u servis ne treba ti vlasnik.

Nazad
Vrh Dno