Šta je novo?

LG G3

^ zamijene display i plastiku. Ka naručio na ebayu poklopac za bateriju, 9 dolara. Savršen :)

Ja bih zamolio nekog da me uputi na xda za rutovannje i ubacivanje roma. Ja sam nasao nesto na internetu ali mi je nekako nesigurno a i engleski mi ne ide bas mnogo dobro. Hvala.

Hm, nemamo to na prvom postu vidim, moramo to srediti. Ako nitko ne odgovori pošaljem ti s kompa

Android 5.0 v20t . Jel treba neki drajveri da se instaliraju za root ? Nisam instalirao nikakve drajvere u komp za telefon.

Poslednja izmena:
Nece tako , probao sam 10 puta i sa minus i plus . Na kraju sam instalirao aplikaciju. :D

Ma joj,ovako, išao pomagati na xda i napravio 2 skripte, jedna briše, druga piše particije. I kasnije samo prepravio jer je meni nešto sitno trebalo..i ovu što je brisala totalno zanemario a ova što piše samo 2 particije pisala. Tako da sam obrisao aboot, boot, laf, recovery. Morao sam ga rastavljati i kratkospajati :)

Fleshovao sam cloudy 2.5 rom. Oseca se da telefon malo brze radi , ali baterija traje krace nego na stock romu . Jel ima koja aplikacija da podesavam jezgra koliko da budu aktivna i na koliko mhz da radi ? kazite mi jos neki rom koji je po vama dobar, cloudy sam nasao na xda pa rekoh ajde da probam .

Fleshovao sam cloudy 2.5 rom. Oseca se da telefon malo brze radi , ali baterija traje krace nego na stock romu . Jel ima koja aplikacija da podesavam jezgra koliko da budu aktivna i na koliko mhz da radi ? kazite mi jos neki rom koji je po vama dobar, cloudy sam nasao na xda pa rekoh ajde da probam .
Ja sam bio probao BlissPop ali mi se nije nesto mnogo svideo a isto je baterija trajala krace nego na stocku ali koliko videh ljudima se svidja kazu da je dobar...

Sad sam na stocku i mislim da cu i ostati na stocku....

Rutuješ stock, obrišeš sve što ti netreba od aplikacija i staviš greenify.
Ako nebudeš zadovoljan onda traži neki Custom rom.

Ajde malo saveta. Kupio sam LG G3 u logic shopu u balkansoj i pojavila se zuta fleka na ekranu. Zvao sam ih telefonu i krenuli su da se pravdaju kako to nastaje usled nagnjecenja. Valjda je ta recenica trebala da znaci da sam ja kriv. Koliko sam video ta fleka nastaje usled crkavanja ekrana i nastaje sama od sebe. Kod mene je simptom da sto se vise telefon greje to je fleka tamnija i veca. Najzanimljivije je sto je po mojoj preporuci brat uzeo G3 od 2GB RAMa isto kod njih i juce je i njemu poceo da crkava ekran, tako da ce i on morati da reklamira.

Recite mi da li ste imali iskustva sa logicom i kako da nastupim kod njih. Da li imam pravo na popravku u garantnom roku?

Zvao sam dva ovlascena servisa za LG i u jednom je zamena ekrana 17000 dinara a u drugom 100eura.

Lopovski logic shop.. To su te garancije sa kojima mozes dupe da obrises. Probaj da im zapretis trzisnom mada znajuci kakav je vlasnik i ko tamo radi bice tesko.. Olosi

Rutuješ stock, obrišeš sve što ti netreba od aplikacija i staviš greenify.
Ako nebudeš zadovoljan onda traži neki Custom rom.

Grennify je go qrac...na papiru možda i radi ali ja nisam primetio neki veliki boljitak što se tiče baterije
Mada kao što rekoh i ne obraćam pažnju više.
Bitno da mi telefon radi i ne zaglupljuje se a baterija je ionako potrošna roba

Lopovski logic shop.. To su te garancije sa kojima mozes dupe da obrises. Probaj da im zapretis trzisnom mada znajuci kakav je vlasnik i ko tamo radi bice tesko.. Olosi

Ali uopste ne znam sta mi je ciniti. Ako su takvi olosi onda mi se ne mili da im ostavljam telefon u milost i ne milost ko zna koje vreme. Bolje da odem negde drugde platim popravku i cao.

Koliko najjeftinije moze da ispadne popravka ekrana?

U Ekran servisu su mi trazili 100eura sa rukama sa originalnim panelom. Jel to ok cena?

Ako je sve org onda jeste. Mada mi to malo niska cena znajuci kako servisi deru.

Logic je zbog toga i najjeftiniji, zato sto je njihova garancija nikakva. Ne verujem da je to original deo ali mozda je dobar. Nadji najpovoljnije, a pre toga se svadjaj sa tim ljudima u logicu, imaj svoj stav, dao si velike pare. Ne mora da te brine toliko da mrlja, da mislis da hitno moras da menjas. Ja imam dva meseca i ne povecava se i nista. Prvo vidi sa logicom

Hvala na pomoci. Nista idem narednih dana da se svadjam pa da vidim sta ce mi reci. Da sam znao da su salabajzeri bas toliki uzeo bih preko oglasa bez garancije.

Problematicne telefone koji imaju veliku šansu od falinki ne treba kupovati u takvim prodavnicama. Najbolje oglasi, skinuti sa mreža malo skuplje 10-15 eura, ali bar si miran.

Svi koji su imali G2 i G3 žute fleke su zamenili display u ovlašćenom servisu. Isto tako S2 i S3 znam da je menjano u BGelektroniksu.

*** lako je biti general posle bitke, ali pre nego što si uskocio trebao si se bar malo informisati. Svakako 20 eura više tada, je manje nego 150 eura sada što ćeš platiti za original display u servisu.

100e mi nešto malo. No tvoje pare, ako nemas više to je to, ideš na jeftiniju varijantu ili čak možda da narucis, neko je kačio LG original delove, pa sam da zamenis.

Čekajte bre ljudi... Jel imaš ti fiskalni račun za taj telefon ili je to ona kupovina kao nekad, tipa skinuto sa neke strane mreže, pa ovde ispod ruke?

U Logiku ne daju fiskalni racun.
Prosipaju pricu sa tim papirom (garancijom) i nekim pecatom na njemu da je to dovoljno.

Pisu na blok racunu kao da je corbica i pola kila prasetine. Ovo nek ti bude za nauk ili uzimaj sa garancijom ili bez nje. Kad kazem garancija mislim validne garancije nasih operatera ili neke prodavnice koja kupuje od uvoznika i daje fiskalni racun. To za 100e mi malo smesno izgleda za takav ekran. Treba da ga zamenis u ovlascenom servisu jer ces samo kod njih dobiti valjanu garanciju. Kosta vise, deru i lopovi su najgori ali kad nemas drugog izbora.

Nazad
Vrh Dno