Šta je novo?

LG Nexus 5X

Narucio juce oba Nexusa. 5x stize sutra, 6p ocekujem za dve do tri nedelje, u najgorem slucaju krajem Novembra.

a ideja je da bude za divelopere...

Ti si inače diveloper?
Ili bi samo dobar i jeftin telefon?

Nema više jeftinih nexusa, samsung je tako hteo i tako će da bude.

Cena je jača nego pre n6 ali ko hoće čist android to je to, čak sad postoji izbor od dva modela. Da su ponudili samo veći model u temu ne bih ni ušao kao što nisam u temu za n6.
Zapravo je sve na svom mestu.

Nije na mestu cena 5x u evropi, to je jedino što škripi, sve ostalo je ok

Ceka se ovaj novi one plus x da napravi nekakvu konkurenciju nexus 5x :) (5 incha,3gb/16gb ,s801 ,2500mah)

Ako bude oko 250$ eto njima sanse da ulete malo na trziste 5x.. Mada invajt sistem ih sece

Ti si inače diveloper?
Ili bi samo dobar i jeftin telefon?

Nema više jeftinih nexusa, samsung je tako hteo i tako će da bude.

Cena je jača nego pre n6 ali ko hoće čist android to je to, čak sad postoji izbor od dva modela. Da su ponudili samo veći model u temu ne bih ni ušao kao što nisam u temu za n6.
Zapravo je sve na svom mestu.

tebi ako je na mestu da ce 5x kostati izmedju 400 i 450e, onda sto se mene tice moze i da se ugasi ova tema.

I can confirm after unlocking mine that the QFuse status has stayed the same.

Znaci lazna uzbuna bejase :)

Sada postoji i drugacija komanda za otkljucavanje: fastboot flashing unlock :)

Poslednja izmena:
[youtube]Xc5fFvp8le4[/youtube]

Mali crnja :)

[YOUTUBE]0suE62w-AdE[/YOUTUBE]

To za 5x 16GB? Ili za 6p?

Poslednja izmena:
Licno ne verujem u tu cenu ali postoji sansa da ima istine jer oni kupuju po smesnim cenama iz kamiona koji dodju u vojvodinu. Jednom prilikom sam video taj cenovnik po kojem nabavljaju mobove i npr g2 je tada bio fazon 240e a oni su ga prodavali za 285.
U ovom slucaju ako traze 500e on u nabavci mora da kosta oko 420e .. (Skuplji telefon veca marza)

Ne verujem da ce nabavljati 64gb ,nije to galaxy nego nexus

Poslednja izmena:
a za 260e vas ceka flex2 prekrstenih ruku u fazonu "hmmmm"
Smeshno.
Nexus=iphone

Pa i da kupujem fon za 260e max. to svakako ne bi bio Flex 2 :)

A svako poredjenje Flex 2 sa 6P je dobrim delom smesno, pa makar Nexus bio duplo skuplji.

Pa i da kupujem fon za 260e max. to svakako ne bi bio Flex 2 :)

A svako poredjenje Flex 2 sa 6P je dobrim delom smesno, pa makar Nexus bio duplo skuplji.

a izvini, shta je bolje za 260e od flex2 ?
A poredjenje jeste smesno...isti procesor, isto rama, veci display od 5x a skoro duplo jeftiniji...

Kupi flex 2 pa proveri kakav je fon, ima razloga zasto je tako smesno jeftin.

Ja mislim da je više puta pomenuo flex u ovoj temi nego svi ostali zajedno nexus

Ne zanima me fon, ali kada si vec toliko siguran da je fon odlican, kupi ga pa proveri kakav je.

Vrh Dno