Dve hiljade?!koja je najniza ocekivana cena za n5x kad izadje kod nas,ali na crno? posto se mislim dal da uzmem flex2 za samo 270e?
Dve hiljade?!
Kako neko može da ti kaže??
koliko je tamo?i vredi li flex2 kao alternativa?Pa računaj italijanske cene, kada se pojavi kod nas. U Italiji je mali skuplji nego u ostatku Evrope.
znaci,ispod 400 ni da sanjam?
Ako tako gledas onda je nexus 6p najbolja kupovina.. Posto su i jedan i drugi " jeftini" u usaMoto X Pure je najbolja kupovina
Moto X Pure je najbolja kupovina
Za manje pare gledaj moto X Play.znaci,ispod 400 ni da sanjam?
X pure se čak ni ne prodaje u EU. Ovamo će biti X style, a ni on neće biti jeftin, baš zato što ga neće biti kod nas zvanično.Moto X Pure je najbolja kupovina
With that said, I would personally choose the Moto X Pure Edition. Customers get a larger display, higher resolution, better build quality, microSD support and a near stock experience, as well as enhancements from Motorola. Not to mention endless customization from Moto Maker.
Of course, the Nexus 5X has its awesome fingerprint reader, USB Type-C, stock Android and a great camera, but in terms of value I say the Moto X offers more bang for your buck.
znaci flex2 za 260e ispade best buy bez konkurencije...
Ako gledaš samo hw, nema.Nema bolji za te pare. Mozda neki kinezi sa boljim spec ali je sve to kocka i ja se ne bi upustao u neku ozbiljnu pricu sa njima![]()
Ako gledaš samo hw, nema.
Celokupan telefon je već druga priča.
zale se da secka kao,laguje cak i kroz meni kad se vergla...mada ako je to primedba,laguje i g3 pa spada u top 5 telefona ikad napravljenih...ma racunica je prosta,ja za tel nikad ne bih dao iznad 250e bio nov bio polovan...sto za nove nexuse mogu da dobijem za cirka 2 godine od sad...a sto se laga tice...sve je slicno\isto osim nexusa i apple-a...
Polako ljudi, pasce Nexus 6P pa ce biti dobra kupovina bez sumnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari