Nego, vi koji ste vec kupili 6s, kako vam se cini baterijica u poredjenju sa 6-icom? Meni se cini da se na 6-ici malo poravila na iOS 9.
Tog se secam ali zar sad nisu sva tri operatera ravnopravna kad je nabavka iP u pitanju? Mislim da sam negde tako nesto procitao il' je to samo neka moja zelja.
Dodajte na cenu telefona u telekomu 24x pola pretplate i videćete pravu cenu koja uopšte nije niža od telenora. Taj paket košta 1800 ako ne uzimaš telefon.
Jedino je uz box prihvatljiva cena, oko 640€ je 6s 16 GB. 6 i 5s nisu pojeftinili uz box tako da su i oni sada preskupi (600 i 500€).
Ako je isključivo taj izbor onda mts.Ok, ako mene ne zanima ni telefon, ni cena pretplate vec samo koliko mi novca odlazi iz dzepa kod Telenora ili mtsa za slican paket, sta je povoljnije?
@Gizmo
Prvi put da si bio fer u odnosu na iPhone u testu. 🙂
Dobar je test!
Zechs čoveče skoncentriši se i samo čitaj šta sam napisao... Nigde nisam ni rekao da u cenu telefona ulazi pretplata, nisam ****** da pretplatu zovem "rata", ovo nije ta priča, ovo je računica koliko te telefon efektivno košta kod mtsa i samo kod mtsa, jer kod njih imaš opciju da prođeš jeftinije u slučaju da ga ne uzmeš
Ok, ako mene ne zanima ni telefon, ni cena pretplate vec samo koliko mi novca odlazi iz dzepa kod Telenora ili mtsa za slican paket, sta je povoljnije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari