Kratka efektna informacija. Hvala21/10/2015 11:22 - 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
Пакет стигао на царину 3/10
Šta ovo tačno znači? Paket je i dqlje na carini?21/10/2015 11:22 - 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
Šta ovo tačno znači? Paket je i dqlje na carini?
Šta je 61200, a sta 11200? Znaci da je sa 61200 stigao na 11200, sto je nova carinarnica u Zemunu?
Ja sam imao tu jos redova pre napisutanja carine, stajalo je "od carine" i tek onda postar donosi.
Gearbest i AliExpress. Uglavnom se ne carini roba do 50$. Mada ni to nije sigurno. Ako se carini i naplacuje pdv. Dodaj na cenu oko 30%kako se narucuju telefoni i tehnika , preko kog sajta i koliko izlazi carina. I naravno da li se isplati sve to. Hvala unapred
Verovatno su ti samo naplatili otvaranje paketa ili su te jednostavno klepili sto kinti reda radi.Stigao mi paket sa nemackog Amazona posle zadržavanja na carini od 20 dana. Postar tražio 100din, ne znam za šta, bio je u guzvi (zna me, nije uzeo onako). Nema obrasca, prvi put sam platio dostavu.
Deklaracija na paketu 11€ na koverti Amazona, već mi stizalo, vidi se da su (prvi put) otvarali, nalepnica "oslobodjeno plaćanje carine". Do sad sam imao pečat "ne podleže carinskom pregledu".
Kako 100din i kako bez ikakvog papira, makar i rukom na koverti? Ako je naplacen porez i onih 150din za uslugu - to je vise od 100. Prosto da znam za ubuduće.
Gearbest i AliExpress. Uglavnom se ne carini roba do 50$. Mada ni to nije sigurno. Ako se carini i naplacuje pdv. Dodaj na cenu oko 30%
nisi trebao da mu dajes kintu..postar je to..jos gore sto ga znasStigao mi paket sa nemackog Amazona posle zadržavanja na carini od 20 dana. Postar tražio 100din, ne znam za šta, bio je u guzvi (zna me, nije uzeo onako). Nema obrasca, prvi put sam platio dostavu.
Deklaracija na paketu 11€ na koverti Amazona, već mi stizalo, vidi se da su (prvi put) otvarali, nalepnica "oslobodjeno plaćanje carine". Do sad sam imao pečat "ne podleže carinskom pregledu".
Kako 100din i kako bez ikakvog papira, makar i rukom na koverti? Ako je naplacen porez i onih 150din za uslugu - to je vise od 100. Prosto da znam za ubuduće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari