Imaš celu CM temu zajedno sa njihovim predstavnikom, ako oni neznaju, onda niko nezna..Dali neko moze da mi kaze gde ima cooler master servis, posedujem napajanje CM RS-850-ESBA, ili neki serviser koji radi napajanja.
Ima tu jedan problem... Ja sam nosio već u dva servisa i oni mi ga vrate kao "ispravno"... U stvari, nemaju realno čime da ga opterete (moj V1000 se isključi tek kad 4 grafe krenu da rudare), a normalno prolazi sve klasične testove. Znači, ja bih morao ceo mining rig da nosim sa sobom da bi majstori ustanovili problem :d . Hvala u svakom slučaju što si okačio tu adresu, sigurno će nekima završiti posao. Ozbiljan je deficit dobrih servisa, pretpostavljam da su ovi tvoji ok, čim si ih nahvalio.
Ako hoces da ti neko sredi napajanje idi kod ovih ljudi. Vlasnik je bivshi kolega mog caleta. Ima uvek 4-6 mladica koji rade popravke. Sve sto je ozbiljniji kvar na napajanju mogu da ti rese u roku od dan dva. Par puta sacekam 2h - procitam novine i sl i za to vreme mi poprave naponsku jedinicu. Sajt njihov je ovaj: http://www.blue.rs/ Nalaze se iza suda na ngbd. Sa njima se sve lepo dogovorish i oko placanja i miran si. Moj savet je da kad napajanje da ga pogledaju kazes vidi koliko bi kostalo da se popravi, odo ja da kupim sendvic. Za to vreme ( 10 tak minuta ) oni pogledaju sta je crklo i kazu ti "e ovo moze danas za sat - 2 i kosta 1000-1500 dinara". Ti lepo prosetas po keju koji je blizu il odesh u goce delceva na shis cevap i dok se vratish nosish kuci napajanje. Au al sam ih izreklamirao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari