Šta je novo?

coler master napajanje

loki77

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2005
Poena
304
Dali neko moze da mi kaze gde ima cooler master servis, posedujem napajanje CM RS-850-ESBA, ili neki serviser koji radi napajanja.

Koliko mi se čini da su tamo napisali u jednoj temi da oni svoja napjanja ne popravljaju. U garantnom roku odmah menjanju za novo, a posle kako se snađeš. :)

Tako je, prošle godine u temi njihove "podrške", ali to su krili od kupaca dok ih nisam javno prozvao... Svi kojima se pokvari njihovo napajanje van garancije su u ozbiljnom problemu. Moje iskustvo sa tim je da me je njihov lokalni "gaazda" tamo izvređao jer sam ih kritikovao što nisu obezbedili servis (i krili tu činjenicu od potencijalnih kupaca) za svoja skupa napajanja. Imam neispravan v1000, a servisnu uslugu sam, naravno, bio spreman da platim, jer uređaj nije bio pod garancijom. Smatram da bez obzira na garanciju treba da postoji i servis (kao što ga svi ozbiljni proizvođači skupih elektronskih uređaja imaju), a on zapenio i optužio me da su me poslali iz neke konkurentske firme! Naravno, nije mi padalo na pamet da odustanem od svog stava, bez obzira na gomilu botova koji su me napali potkupljeni verovatno nekim kablićem od 10 centi, pa je posle išao da cvili Peci kao ona ovčica iz Pink Pantera, da prestanem da im ugrožavam "imidž". Čovek je čak morao i lično da interveniše, šta će, od vendora se živi... Većinu tih uvredljivih komentara su kasnije pobrisali sa foruma, verovatno da ne bi poslužili kao dokaz CM centrali. Istina, malo su im posle zavrtali uši ovi iz Holandije, pošto su neki moji prijatelji Holanđani pozvali lično NL centralu zbog mog slučaja, ali onda nisam stigao zbog obaveza da se više smaram sa njima. Ostalo je da kontaktiram Tajvan i upoznam USA kolege kako to ovi rade ovde. Naravno, sačuvao sam sve screenshotove tog bezobrazluka, a i dosta ljudi sa foruma je bilo spremno da se potpiše. Videćemo još... ;) U svakom slučaju, @loki77, ne treba da odustaješ, ako se kao kupac sam ne boriš za ono što smatraš da je ispravno da dobiješ za svoje pare (pravu podršku proizvođača, kao što je nude ostale firme), neće niko drugi umesto tebe. Ne postoji opravdanje da ti ne obezbede mogućnost da popraviš svoje napajanje.

Ako hoces da ti neko sredi napajanje idi kod ovih ljudi. Vlasnik je bivshi kolega mog caleta. Ima uvek 4-6 mladica koji rade popravke. Sve sto je ozbiljniji kvar na napajanju mogu da ti rese u roku od dan dva. Par puta sacekam 2h - procitam novine i sl i za to vreme mi poprave naponsku jedinicu. Sajt njihov je ovaj: http://www.blue.rs/ Nalaze se iza suda na ngbd. Sa njima se sve lepo dogovorish i oko placanja i miran si. Moj savet je da kad napajanje da ga pogledaju kazes vidi koliko bi kostalo da se popravi, odo ja da kupim sendvic. Za to vreme ( 10 tak minuta ) oni pogledaju sta je crklo i kazu ti "e ovo moze danas za sat - 2 i kosta 1000-1500 dinara". Ti lepo prosetas po keju koji je blizu il odesh u goce delceva na shis cevap i dok se vratish nosish kuci napajanje. Au al sam ih izreklamirao.

Ima tu jedan problem... Ja sam nosio već u dva servisa i oni mi ga vrate kao "ispravno"... U stvari, nemaju realno čime da ga opterete (moj V1000 se isključi tek kad 4 grafe krenu da rudare), a normalno prolazi sve klasične testove. Znači, ja bih morao ceo mining rig da nosim sa sobom da bi majstori ustanovili problem :d . Hvala u svakom slučaju što si okačio tu adresu, sigurno će nekima završiti posao. Ozbiljan je deficit dobrih servisa, pretpostavljam da su ovi tvoji ok, čim si ih nahvalio.

Ima tu jedan problem... Ja sam nosio već u dva servisa i oni mi ga vrate kao "ispravno"... U stvari, nemaju realno čime da ga opterete (moj V1000 se isključi tek kad 4 grafe krenu da rudare), a normalno prolazi sve klasične testove. Znači, ja bih morao ceo mining rig da nosim sa sobom da bi majstori ustanovili problem :d . Hvala u svakom slučaju što si okačio tu adresu, sigurno će nekima završiti posao. Ozbiljan je deficit dobrih servisa, pretpostavljam da su ovi tvoji ok, čim si ih nahvalio.

Posto imas mini elektranu, mozda je vreme za neko novo i jače napajanje.:crash:

Ako hoces da ti neko sredi napajanje idi kod ovih ljudi. Vlasnik je bivshi kolega mog caleta. Ima uvek 4-6 mladica koji rade popravke. Sve sto je ozbiljniji kvar na napajanju mogu da ti rese u roku od dan dva. Par puta sacekam 2h - procitam novine i sl i za to vreme mi poprave naponsku jedinicu. Sajt njihov je ovaj: http://www.blue.rs/ Nalaze se iza suda na ngbd. Sa njima se sve lepo dogovorish i oko placanja i miran si. Moj savet je da kad napajanje da ga pogledaju kazes vidi koliko bi kostalo da se popravi, odo ja da kupim sendvic. Za to vreme ( 10 tak minuta ) oni pogledaju sta je crklo i kazu ti "e ovo moze danas za sat - 2 i kosta 1000-1500 dinara". Ti lepo prosetas po keju koji je blizu il odesh u goce delceva na shis cevap i dok se vratish nosish kuci napajanje. Au al sam ih izreklamirao.

Druže, nemoj više da ih reklamiraš, neće da rade PC napajanja, kažu, gube na to puno vremena i ne isplati im se. Malopre sam ih zvao i to je odgovor.

Nazad
Vrh Dno