Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Evo i ja imam prvi problem sa prodavcem. Naručio sam za devojku neku spravicu za čišćenje lica. Tracking broj je bio u dobrom formatu ali ništa nije izbacivao, kao da paket nije ni krenuo.
Poslao sam poruku prodavcu, kaže da je paket vraćen, nije rekao odakle, sa naše granice nije sigurno jer pošiljka nije povučena kroz nijedan "checkpoint".
Rekao mi je da otvorim dispute.
E sad, moje pitanje. Jel se može preko disputea dogovoriti da on to opet pošalje odmah, odnosno da se ne moraju vraćati pare na moj račun pa opet naručivati. Jer ako je moguć samo ovaj drugi slučaj stvarno onda neću imati živaca da čekam pare da legnu pa onda opet da naručujem.

Moze neka preporuka za novčanik, moze neki store koji je po vama dobar :)

Evo i ja imam prvi problem sa prodavcem. Naručio sam za devojku neku spravicu za čišćenje lica. Tracking broj je bio u dobrom formatu ali ništa nije izbacivao, kao da paket nije ni krenuo.
Poslao sam poruku prodavcu, kaže da je paket vraćen, nije rekao odakle, sa naše granice nije sigurno jer pošiljka nije povučena kroz nijedan "checkpoint".
Rekao mi je da otvorim dispute.
E sad, moje pitanje. Jel se može preko disputea dogovoriti da on to opet pošalje odmah, odnosno da se ne moraju vraćati pare na moj račun pa opet naručivati. Jer ako je moguć samo ovaj drugi slučaj stvarno onda neću imati živaca da čekam pare da legnu pa onda opet da naručujem.
Meni je posta izdala potvrdu da je paket izgubljen i kinez je rekao da će vratiti pare ali da opet poručim kada legne novac pošto je jedino tako moguće, barem on tako kaze

Ja sam kupio ovaj i zadovoljan sam. Može 7-8 kartica da stane.

http://www.aliexpress.com/item/Bail...fold-Brown-Genuine-Leather-Top/714593929.html

Tada je (pre mesec i po dana) bila besplatna poštarina.
8122088022830644524bc2e178d30ec7.jpg

Tvoj review? :-D

Zanimljivo za 5 dolara uzmes ok novcanik, kod oko 2000din solidan :-D

Мени се не свиђају овакви.. Ја сам баш задовољан оним што сам окачио, и више него што сам очекивао...

Kad smo vec kod novčanika, ima li preporuke za (što) manji (dimenizama)? Za malo stvari, bez pretrpavanja karticama i sl. Hvala! ;)

Meni treba torbica za 5 incha mobilni sa džepom za Credit card, ima li to?

Pa *** lakse bi ti bilo da si sam pogledao. Ima ali moras da trazis po konkretnom modelu telefona,

MEni treba preporuka za powerbank veličine iphone 6 (htc one m7). Stari je nakon 5 godina vernog služenja počeo da gubi na kapacitetu.

MEni treba preporuka za powerbank veličine iphone 6 (htc one m7). Stari je nakon 5 godina vernog služenja počeo da gubi na kapacitetu.
Ja imam ovaj, samo jada sam ga kupovao bio je na nekoj akciji zq 11dolara, dva x mogu napuniti Z2 znaci da realan kapacitet nije taj nego nekih 6000mah i pored toga super je.
Ima dva izlaza,na 1A a drugi je na 2.1A,nemam zamerke,ako uzimas vidi da nadjes jeftiniji, dolazi u nekoj kutiji sa malim usb kablom.
Power bank 12000mAh 2 USB backup Powerbank LCD Portable charge Universal 18650 external battery for Mobile phone Free shipping
http://www.aliexpress.com/item/Powe...-external-battery-for-Mobile/32395823603.html
(from AliExpress Android)

Poslednja izmena:
Ja imam ovaj, samo jada sam ga kupovao bio je na nekoj akciji zq 11dolara, dva x mogu napuniti Z2 znaci da realan kapacitet nije taj nego nekih 6000mah i pored toga super je.
Ima dva izlaza,na 1A a drugi je na 2.1A,nemam zamerke,ako uzimas vidi da nadjes jeftiniji, dolazi u nekoj kutiji sa malim usb kablom.
Power bank 12000mAh 2 USB backup Powerbank LCD Portable charge Universal 18650 external battery for Mobile phone Free shipping
http://www.aliexpress.com/item/Powe...-external-battery-for-Mobile/32395823603.html
(from AliExpress Android)

Predebelo.

Kako se dobijaju kuponi na aliexpress-u i kao posle mogu da ih iskoristim? :)

Definitivno xiaomi od 5000 mAh.
uploadfromtaptalk1445438948584.jpg
Moj telefon je 6,5mm debeo, jako tanka je baterija.

Kakva je ova akcija na aliju 11.11 ? Da li ce opet pustiti one igrice za kupone ili ne ?

Kakva je ova akcija na aliju 11.11 ? Da li ce opet pustiti one igrice za kupone ili ne ?
To je onaj dan snizenja, budu velika snizenja za bas puno stvari. Bilo i prosle god isto 11.11, posle su izbacili statistiku koliko je proizvoda kupljeno taj dan, i neki bas nenormalni brojevi su bili u pitanju..

http://item.mi.com/1145200002.html

Prodaje se na zvaničnom Xiaomi sajtu plus ovo MI u ZMI. Izgleda da je fora kao sa Yi kamerom. I jeste i nije Xiaomi.

Malo sam guglao. ZMI je Xiaomijeva startap kompanija.

For ost the people, Xiaomi's Power Bank is the most adorable gadget. Xiaomi launched aboout 4 variants of Power Bank. Like other gadgets, Power Bank was also made by Xiaomi's Start-up company ZMI. ZMI is well known for its quality Power Bank products. Xiaomi invested in ZMI Co. to produce Power Banks in the brand name of Mi.

Poslednja izmena:
De ima neko preporuku za prodavca koji prodaje original Ultrafire baterije 18650, po mogucstvu da je kupovao testirao i uverio se u kapacitet ili da 100 % zna da su original i da valjaju cemu, moze Ali, ili jos bolje Ebay ?

Nazad
Vrh Dno