Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ja bih na tvom mestu odštampao izvode sa paypala i račun sa sajta i otišao do carine da direktno vidim koji je postupak za žalbu.

Svakako pitaj i u temi carina na pošiljke.

Toliko su ti naplatili carinu?
Ako si ti na toliko procenili telefon, ne vidim razlog za žalbu.

ajd neka nam čovek prvo objasni šta je tačno cifra od 10.000+ dinara...

Telefon je plaćen 163,35 eura. Na koji način cu genijalci došli do cene 250-300. Možda su mislili 2 telefona. Videćemo. Pošto je telefon za suprugu a treba joj, bolje da kažem odavno joj treba, tera me da platim da ima da zameni. UH. Čovek samo da popizdi.

Ja bih na tvom mestu odštampao izvode sa paypala i račun sa sajta i otišao do carine da direktno vidim koji je postupak za žalbu.

Svakako pitaj i u temi carina na pošiljke.

Koja tema?

Ako je 60 eura necarinjenje onda mogu da mi carime 104 eura, tako da su oni obo procenili i više od 300.

Zvao sam onaj broj. To je pošta na aerodromu. I oni su se žalili na carinu. Kaže da bar mesec dana traje procedura. Meni treba telefon.

Zvao sam onaj broj. To je pošta na aerodromu. I oni su se žalili na carinu. Kaže da bar mesec dana traje procedura. Meni treba telefon.
Pisao i na [email protected] . Možda i odgovore.

Ako ti treba telefon onda plati, ne znam šta misiš da će ti odgovoriti ako nećeš da pišeš žalbu.

Nemoj pisati više poruka za redom jako je iritantno, imaš dugme promeni poruku pa dodaj.

ne postoji opcija da plati sad tih 10 soma, pa posle da se zali i da mu vrate pare. kapiram da ne, jer ce biti: platio si vec, znaci ne smeta ti 😀

Nemoj nikako da preuzimaš paket. U pošti kažeš službenici da hoćeš da se žališ na visinu carine, ona će ti dati papir da popuniš žalbu i uz to priloži izvod iz banke gde se vidi koliko si telefon platio, nakon toga se valjda vraća i carini se na taj iznos.

Ovo bi bar trebala da bude procedura, to su mi jednom prilikom rekli u upravi carina kada sam zvao da se žalim na visinu carinjenja bežičnog punjača koji je plaćen 30e, a carinjen na 60e. Pošto sam preuzeo pošiljku ništa od žalbe...

И добићеш га за 60+ дана.
Реална царина је скоро 7.000.
Израчунај да ли ти се исплати да чекаш два месеца за 3.000. А можда ти и не уваже жалбу.

Ma podigo sam. Odavno sam trebao da dam supruzi. Kad nisam imao volju da ga otvorim. Procenila ga na 300 eura. Klinci se sinoć igrali. Sviđa im se. MIUI je 66.77.33.00. Sad da joj to promenim. Skinuo xiaomi.eu_multi_hermes_5.10.16_v7-5.0.

Ma podigo sam. Odavno sam trebao da dam supruzi. Kad nisam imao volju da ga otvorim. Procenila ga na 300 eura. Klinci se sinoć igrali. Sviđa im se. MIUI je 66.77.33.00. Sad da joj to promenim. Skinuo xiaomi.eu_multi_hermes_5.10.16_v7-5.0.

Da ga je procenila na 300e platio bi preko 13k za njega ,ma jesu *****ari ,Zbog mira u kuci te potpuno kapiram 🙂

to stvarno nije u redu... ako vam kinez posalje racun, oni ne bi smeli da procenjuju kako im se cefne, nego prema racunu valjda?

Ko te pita ,takva su pravila ovde ,imao sam isti slucaj pre godinu dana nesto placeno 90usd oni udarili carinu i pdv na 150e a roba iz kine(stiglo na burazera on platio ..) ,jel moze samo info o cariniku (mene Marina uvek unisti i uvek skupo kod nje prodjem)

Чекај са тим 5.10.16, изгледа да не може преко Mi recovery него мора TWRP прво. Боље стави 5.10.8 са истог сајта па чекамо следећи петак да видимо шта ће бити.

И да, који је цариник? Мада ја бих Евицу пољубио колико је проценила мој телефон (за разлику од свих дотадашњих искустава са њом).

Poslednja izmena:
Na carinskoj deklaraciji stoji 300 valjda dolara jer ne piše, 31.979,04 dinara. Žena se zove Jagoda.
Što se tiče roma skinuo, u update odabrao fajl i radi. Utisci o telefonu su vezani za ovu iznad. Na žalost.

5.10.16 verzija je android 5.1.1. i sa nje nema nazad na starije verzije.

Na gomilu onih kojima carina proceni na 100 dolara mora da dodje poneki ovakav slucaj.

Pozdrav,

Veoma mi je interesantan ovaj model. Zanemarite noob momente ukoliko ih bude, hvala. 🙂

Imam pitanje u vezi sa verzijama i frekvencijama nasih operatera. Vidim tu su dve verzije TDD i FDD. FDD radi kod nas dok kao taj TDD ne bi trebalo. Medjutim, sad oni sviraju da taj TDD ima sve sto i FDD.
Pitanje je, da li mogu bez bojazni da porucim ovu TDD verziju? Da li ce sigurno raditi kod nas? Da li moze da se nesto desi u narednih 2-3 godine pa da ta TDD verzija ipak postane neupotrebljiva?

Hvala! 🙂

Za sad radi TDD verzija, a da li će neko iz Xiaomija da pukne nešto u glavi pa pošalje ota update i zaključa ostale frekvencije niko ne zna.

Ne znam kako je ostalima, ali meni na test romovima od 8.10 i 15.10 nije radila aplikacija za daljinski.

To sam popravio tako što sam deinstalirao aplikaciju i instalirao drugu verziju Odavde

Najbolja apk za daljinac je ona sa ruskog 4pda foruma. Imas link u m8 temi ja sam kacio. Probaj nju,meni je odlicno radila na mi4

meni radi lepo ta fabricka. doduse probao sam samo sa jednim lg hdtv-om.

Nazad
Vrh Dno