Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Iskreno ja imam utisak da Mts ima trenutno najbolju ponudu za sve telefone u odnosu na ostale...ostaje da se vidi šta će Vip da kaže ali sudeći po prošlim dešavanjim situacija će pre da bude sličnija Telenorovoj ponudi nego Mts ovoj.

VIP je do pre godinu dana bio najbolji sa cenama. Tako je trebalo da bude i kada je Ip6 bio u pitanju. Imali su svoje serije telefona i pripremljen cenovnik koji je bio blizu cenama MTSa, ali nisu imali dozvolu RATEL-a. Tako da je sve moralo preko Telekoma. I sada treba ocekivati cene kao kod Telenora ako ne i skuplje...

Ratel izdaje dozvole za odredjene modele, koje posle moze da uveze svako.

Oni su uvezli odredjenu kolicinu modela jos pre nego sto je Ratel dao dozvolu. A, posto je kasnije Telekom postao zvanicni uvoznik, moralo je sve preko njih.

Poslao sam prijavu sinoć na mts sajt, nikakav odgovor nisam dobio do sad. Mogli su da posalju barem neki generički mejl da su primili prijavu.

Mene su u Telenoru juče stavili na spisak.

Koja je puna cena kod mts-a za IP6s plus 64 gb? Kontam preko budzeta firme da ga uzmem.

Poslednja izmena:
Kako ne zavisi kad zavisi?
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/uredjaji/uskoro_u_ponudi/iPhone_6s_plus_64GB

Edit:
Da li je neko provalio da se rezervacija moze odraditi i sa paketom na kojem vec imate ugovornu obavezu? Probao sam sa brojem koji je u Box-u. Da li to znaci da se mogu uzeti dva telefona na isti broj koji je vec pod ugovornom obavezom ili ce (sto je logicno) terati da uzmes jos jedan broj?

Kako znaš da može? Meni ništa nisu odgovorili, a istekao mi je ugovor.

Pa probao i prosla mi rezervacija za Box koji je pod ugovornom obavezom do januara 2017.

Ne može, toliko o tome koliko su te rezervacije realne.

Utisak ? Pa evo recicu ti da mi je sestica ispala sa 10 sprata zgrade (35 metara) na plocnik i prezivela. Samo ogrebotine po telu, ekran ne da nije pukao, nego nije imao jednu vasu. Aj da vidim neki drugi telefon

ni zemlja ni trava, nego masan plocnik.

pa doneo mi covek posle 3 dana telefon, ali sam ga prodao. Ne moras da verujes.

Cekaj malo, pa jel tebi ispao ili tom coveku - nije ti nesto konzistentna prica :)

meni keva istresla sa cebetom. I posle par dana sam dosao do telefona koji sam prodao

Poslednja izmena:
^Okej, Znači nema nikakve reakcije dok ne budu eventualno zvali. Sada sam probao da ponovo apliciram sa identičnim podacima za isti telefon i isto je sve prošlo. Prilično neozbiljno, treblo bi da stigne neki potvrdni e-mail ili bilo šta, ipak se ostavljaju svi mogući podaci

^Okej, Znači nema nikakve reakcije dok ne budu eventualno zvali. Sada sam probao da ponovo apliciram sa identičnim podacima za isti telefon i isto je sve prošlo. Prilično neozbiljno, treblo bi da stigne neki potvrdni e-mail ili bilo šta, ipak se ostavljaju svi mogući podaci

Znaci kupujes dva komada [emoji23]

Azimuth, e pa ne znam sad da li ce ti produziti opet na dve godine ili ostaje isto

slobodno mogu da mi daju 2 komada na isti broj :D

iPhone 6S / 6S+

Stvarno dobro telefon lezi u ruci. Kako se sada naterati na bumper...

Nazad
Vrh Dno