Iskreno ja imam utisak da Mts ima trenutno najbolju ponudu za sve telefone u odnosu na ostale...ostaje da se vidi šta će Vip da kaže ali sudeći po prošlim dešavanjim situacija će pre da bude sličnija Telenorovoj ponudi nego Mts ovoj.
Da li je moguce 50% na paket i ip6s?
Ne zavisi.
može 50% da se plaća račun, ali se onda plaća puna cena telefona na rate.Ja sam tako uzeo Z2.Koliko znam, 50% na paket ILI 25% na paket i telefon.
Kako ne zavisi kad zavisi?
https://www.mts.rs/privatni/mobilna/uredjaji/uskoro_u_ponudi/iPhone_6s_plus_64GB
Edit:
Da li je neko provalio da se rezervacija moze odraditi i sa paketom na kojem vec imate ugovornu obavezu? Probao sam sa brojem koji je u Box-u. Da li to znaci da se mogu uzeti dva telefona na isti broj koji je vec pod ugovornom obavezom ili ce (sto je logicno) terati da uzmes jos jedan broj?
Pa probao i prosla mi rezervacija za Box koji je pod ugovornom obavezom do januara 2017.
Utisak ? Pa evo recicu ti da mi je sestica ispala sa 10 sprata zgrade (35 metara) na plocnik i prezivela. Samo ogrebotine po telu, ekran ne da nije pukao, nego nije imao jednu vasu. Aj da vidim neki drugi telefon
ni zemlja ni trava, nego masan plocnik.
pa doneo mi covek posle 3 dana telefon, ali sam ga prodao. Ne moras da verujes.
Moze dva uredjaja na jedan box
Pa to te pitam, kako znaš? Jel si dobio neki odgovor iz mts?
^Okej, Znači nema nikakve reakcije dok ne budu eventualno zvali. Sada sam probao da ponovo apliciram sa identičnim podacima za isti telefon i isto je sve prošlo. Prilično neozbiljno, treblo bi da stigne neki potvrdni e-mail ili bilo šta, ipak se ostavljaju svi mogući podaci
Ma ne bi uzimao preko paketa nego puna cena, oduzmem od vec postojeceg budzeta za telefone koje imam.^ Zavisi od paketa preko kojeg bi ga uzeo.
Stvarno dobro telefon lezi u ruci. Kako se sada naterati na bumper...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari