Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Znaci G900F ne dobija MM?

Aha, sad vidim, zbunilo me ono FEUR :-D

Za koliko bi okvirno mogao da se proda crni S5 koji je kao nov, sa kutijim i svime ?

Nešto mi baš slabo drži baterija poslednjih dana. Dal je to od update a ili šta je u pitanju ima li neko ideju?
Pre mesec dana max sam imao lasno po 5,6h SoT.
Telenor zadnja verzija. Ekran na auto, 3G mreža.

uploadfromtaptalk1444857230867.pnguploadfromtaptalk1444857237425.png
f5d5a96d631986d00a3e5b4abb2c9cae.jpg

Poslednja izmena:
i ja isto imam problem sa baterijom posle update bas sam se razocarao u galaxy s5 posle zadnji 2 update baterija mi je pre toga drzala ceo dan i to sa maximalnim koriscenjem a sada duplo brze trosi bateriju cak i sporije radi...nadam se samo da ce s5 dobiti 6.0 Marshmallow i da ce ispraviti te nedostatke ako ne menjam fon...

Pocinjem da verujem da je namerno. I bas i hoce tu reakciju "menjam fon" :)

Ni meni se ne svidja bljestavilo koje je doneo LP. Jel moze da se predje "legalno" nazad na 442 a da se ne okine knox?

Ako je neko presao nazad sa LP, neka napise razlike. Pre svega me baterija interesuje.

i ja isto imam problem sa baterijom posle update bas sam se razocarao u galaxy s5 posle zadnji 2 update baterija mi je pre toga drzala ceo dan i to sa maximalnim koriscenjem a sada duplo brze trosi bateriju cak i sporije radi...nadam se samo da ce s5 dobiti 6.0 Marshmallow i da ce ispraviti te nedostatke ako ne menjam fon...

nikad ne azuriram softver.jer kada god sam to radio dobio sam battery drain I lagove.i sada na s5duos mi je isti stock firmware.

Ni meni se ne svidja bljestavilo koje je doneo LP. Jel moze da se predje "legalno" nazad na 442 a da se ne okine knox?

Ako je neko presao nazad sa LP, neka napise razlike. Pre svega me baterija interesuje.
Mislim da od ovog ne postoji bolji [emoji14]
Samo flesuj 4.4.2 i uradi factory reset uploadfromtaptalk1444917119433.pnguploadfromtaptalk1444917133064.pnguploadfromtaptalk1444917141915.pnguploadfromtaptalk1444917149876.png

Može link za 4.4.2 za S5 G900F?
Sa Telenora, simfree.

Inače Lollipop je bio ok do zadnjeg update.
Možda vratiti tu verziju sistema? Koja je uopšte i bila...

Idi na SamMobile.com ukucas model telefona i region imas sve update za Telenor od kitkat do lolipopa poslednjeg.

Kakave su ovo sad gluposti? Nisam ni upalio danas Instagram, niti je bio u pozadini.
Jel kad uradim flash starijeg sistema preko Odina brišem sve iz telefona?
4024bbdec56796f581a2d3c010f0ab46.jpg
001d224d54692186f1010c697164c913.jpg

002993175a23f8bc12cfb985ae9e6010.jpg

umesto da posle svakog update telefon bude sve bolji i bolji da radi bez ijedne greske ono ispada obrnuto,svaki sledeci update je uzas...kao da rade namerno...

5.1.1 je odlican... telefon radi bez ijednog problema...pre njega su bili problematicni

I kod mene baterry drain prvi put posle nekog update. Pomislio sam da tripujem ali vidim da se i vi zalite.

a meni josh nije stigao update za 5.1.1,ne znam zasto..ovaj trenutni je uzasan...

To izaso 5.1.1?

Samo za US T-mobile (G900T) jos pre mesec - dva

5.1.1 je odlican... telefon radi bez ijednog problema...pre njega su bili problematicni

Super, a kad ce stici na Telenor?
Nista mora se vracati ranija verzija 5.x.x, ova zadnja je uzas! Bateriju sasekla na pola bukvalno.
Nikad manje nisam koristio telefon od kad ga imam (oko 1 godine) i max izvuce 3 SoT, kao da opet imam ono ***** od S3. :mad:

Malo sam sredio battery life sa čišćenjem cache CCleaner om.
Mada nisam siguran dal će biti dovoljno da ne vraćam stariji sistem.

Naleteh na ovo na gsmareni, bas sam ih sad pogasio da probam kakav ce biti battery life.
Ne znam ni cemu sluze ova 2 servisa, FM radio?

Post again after you have a full battery drain.Battery drain is fixed. Make sure to disable "ANT radio srvice" and ANT+ plugins service". Those two were causing big energy usage.

Nazad
Vrh Dno