Šta je novo?

Sabancine iz MTS-a

Evo mog slucaja sa MTS-om.

Posto sam student, imao sam net 10/1 za 1550 din na 2 godine koji je bio na cimerovo ime. Kad je istekao ugovor, cimer ujedno odjavi net... I kazu zvace me posle par dana kad se bude prethodno deaktivirala linija. Zvali me posle 2 nedelje da je linija slobodna i da mogu da podnesem zahtev za novi net. Posle podnosenja ugovora su rekli da ce zvati kad budem trebao da odem do poslovnice po opremu. Taj poziv jos nisam dobio, a proslo je mesec dana.

Da li je moguce da treba toliko da prodje, da bi se dobio net? Ovo je veliki minus za takvu firmu koja drzi monopol.

Ne, nije ti stigao SMS zbog kasnjenja (tipa nije ti bio ukljucen fon neko vreme tada).

Skokni do poslovnice i vidi sta je u pitanju, sa CC ces se samo nervirati.

Pa sta je bilo po listingu naplaceno?:)

Bilo je davno, ne secam se da me roknes. :D

Zena me je zvala danas i rekla da sam ja trazio (tj oni su mi ponudili) net na 3 godine i tablet. Bice odradjeno to po dogovoru. Samo me buni sto su prvo poslali nesto sto se nisam s njima dogovorio. Nisam pojma imao o cemu se radi, pa sam mislio da su mi htel nesto uvaliti. Bas su me zbunili. Zasto meni nude nesto sto je prvo odbijeno pre mesec dana? Mozda, je takva politika kuce ili su (ne)namerno pogresili.

Ne, cisto nisu zainteresovani i polu-upuceni su, 99% njih :)
"You give them too much credit by thinking they're smart enough to play a hustle on you" :D

Mozda su oni hteli box 3, pa ovaj ugovor samo za net i ispao je ovaj nesporazum. Kako mislis da su ljudi nezainteresovani i poluniformisani? Covek dodje u mts ili telenor trazi za svoje finanasijske mogucnosti paket, dobije najpovoljniju ponudu, odluci na koju ce stranu i to je to.

Mislio sam na radnike MTSa :D

Stvarno su ŠABANČINE !!! Koristio sam telenor dugo, i predjem kod ovih šabana, sve moguće prenesem, kao povoljnije sve, pokajao sam se vrlo brzo... ne mogu ni da pišem koliko sam se iznervirao

Stvarno su ŠABANČINE !!! Koristio sam telenor dugo, i predjem kod ovih šabana, sve moguće prenesem, kao povoljnije sve, pokajao sam se vrlo brzo... ne mogu ni da pišem koliko sam se iznervirao

Eeeee moj prijatelju ko zna koliko ih je Alfa jos navukao kao tebe na tu propalu mrezu,ali sva sreca na greskama covek uci. Ja sam uvek tvrdio da oni jednostavno moraju imati najmanje cene,jer im je i kvalitet los pa onda ko voli nek izvoli. Samo ako se sa MTS prebacis u VIP,veruj mi da nisi nista postigao,mrtva trka oko njih se vodi ko je bolji,samo te Telenor vadi sa dna ;)

Pevaj, pticice, ja cu te pozdraviti sa treceg letovanja koje sam ustedeo ne koristeci Telenor :)

...okarakterisao si me kao nekoga ko brani MTS, a pljuje Telenor, a to nije slucaj ....

.... A cak nisam licno imao broj kod njih jos od ~2001., efektivno nisam imao u Telenoru svoj broj :)
....

Pevaj, pticice, ja cu te pozdraviti sa treceg letovanja koje sam ustedeo ne koristeci Telenor :)

:D

Ja sam uštedeo nekoliko stanova jer nisam kupio Tesla motors auto.... :)

A ja ti pišem ovu poruku iz stana za koji sam prištedeo koristeći Telenor jer nisam morao da platim roaming dodatak u MTS... Mislim... :) Hajmo malo ozbiljnosti.

Ali tebi i Jaksi to nije potrebni, a meni ovi brojevi jesu.

Inače, 2. mesec zaredom mi stiže u poštansko sanduče komšijin račun za 011. "Neko" pogrešio u broju ulaza...

Samo mi nije jasno, sto vam smeta on sto brani mts, kada ste vi sa druge strane u svakoj temi hejteri mts-a. Sto bi vama bilo dozvoljeno da hejtujete mts u svakoj temi, a on ne bi smeo da brani?? Nije mi jasno.

Pobrkao si me sa nekim, ja to ne radim. Ima on pravo na svoje mišljenje, u nekim stvarima generalno i jeste u pravu(nevezano za Telenor) ali o istome toliko davi svuda da prosto mora da izazove reakciju. Samo je pitanje koga će dovoljno u trenutku da isprovocira.

Nisam mislio iskljucivo na tebe. Iskreno ne znam ko je "gori" ovi telenor botovi, ili on. Nikakve razlike nema

ja bih koristio sad bilo kog operatera, samo da imaju neki krsten broj da izeberem... ali svuda, te ne moze da pocne sa 7, te ne moze da pocne sa 2, sve neka glupa ogranicenja postavljaju...

ja bih koristio sad bilo kog operatera, samo da imaju neki krsten broj da izeberem... ali svuda, te ne moze da pocne sa 7, te ne moze da pocne sa 2, sve neka glupa ogranicenja postavljaju...

Nisam mislio iskljucivo na tebe. Iskreno ne znam ko je "gori" ovi telenor botovi, ili on. Nikakve razlike nema

Botovi, vrlo popularna rec od skoro. Šabančine BRE. Proklet dan bio kad sam im usao u poslovnicu. Šabančine mts !

Sta je tacno bilo? Kazi ako nije tajna cisto da se ne upeca jos neko. :)

Samo mi nije jasno, sto vam smeta on sto brani mts, kada ste vi sa druge strane u svakoj temi hejteri mts-a. Sto bi vama bilo dozvoljeno da hejtujete mts u svakoj temi, a on ne bi smeo da brani?? Nije mi jasno.

"Vi" ne znači ništa. Kokretno, ime (nick) pa da se ćeramo ili da se ne ćeramo.

Inače, čovek turi potpis kakav turi, zamenjuje teze, a posle se žali da ga se smatra neobjektivnim. To smatram neozbiljnim. Kao i to da mi telekom šalje tudje račune na adresu.

U vip ne može sa 2, barem nije moglo ranije. Telenor 063 brojevi sa 2,3,4,5 su šestocifreni pa ih više (verovatno) nema. Na KP ih prodaju i do 100eur...

Poslednja izmena:
Nema vecih sabana od mts,bas sam se posle par dana vratio u srbiju,gledam na vestima jos povoljniji postpejd dodaci za sve, nisu menjali nista.A po naslovu u vestima i pocetku citanja stices utisak nesto novo_Oni bukvalno staro ***** upakuju u novi papir nego ajde.
Ali nasa ili moja firma (jes kobajagi firma) u susednim zemljama daju i vise primocija i vise svega.
Konkretno u cg,da se razumemo nije promocija ali ko hoce moze.Znaci preko sindikata dele kartice gde nema nikakve preplate ama bas,u njihivoj 068 mrezi ama bas sve besplatno,ali prema drugim mrezama sto naprave e to i plate.
Neko ce reci sta ce meni takava kartica,ali meni da daje neko to ja bi uzeo za pozive u mts,sto je dzabe slatko je xexe
E sad uvesce nesto povoljno i za penzionere tipa pretplate 3,5 uera i u njemu neki djavo,ali bice extra povoljno.
Za ovu prvu znam,ubacio u moj telefon i zvao i racun 0 stoji non stop.
E sad sto ne moze ovde nesto novo,neka ozbiljna promocija,nego nam bajat leba od pre par godina ne nude,e ne moze jel nema vecih SABANA od njih :)

ja i dalje ne znam gde ima povoljnije svega u paketu (minuti ka svima i mg :d ) od mts mix paketa sa 50% popusta... -.-

nadjite mi nesto sa 300 minuta i 1gb interneta za 700 dinara kod nekog drugog -.-

nazalost izgleda da cu biti primoran da uzmem kod vipa broj, jer je kod njih samo slobodan. u telenoru nije, doduse u mts-u nisam stigao da proverim, nadam se da je slobodan...

Možeš posle tri meseca da pređeš gde želiš, ne?

Vrh Dno