Resio sam problem tako sto sam nazvao korisnicki servis mts-a.Izgleda da novi vetrovi duvaju u mts-u,sve je reseno za manje od pet minuta.Daljinski su prebacili ruter u bridge mode i preko telefona mi izdiktirali user name i pass za pppoe konekciju.Neocekivana odlicna usluga!
Inace u poslovnici mts-a mi je receno da sada samo ove zte rutere daju,nemaju vise huawei...
Jos od pre godinu dana,sada su sa Alcatel-Lucent u mnogo vecoj ljubavi!Otkud to da se MTS odvojio od Huaweia..Oni su u nekom dilu koliko ja znam![]()
Nova uprava - novi dilovi.Otkud to da se MTS odvojio od Huaweia..Oni su u nekom dilu koliko ja znam![]()
Zapravo i tačno 857 metara je razdaljina od zgrade pošte do moje kuće, i rekli su da nije problem jer VDSL funkcioniše efikasno na daljini do 1000 metara, i da bi bila brzina 50/2!!!.Pa nece ti ni dati na toj razdaljini vdsl.
Samo mi kazi odkud znas da si bas na toj razdaljini?
Dobio info od mts ili odokativnom metodom znas koliko si od dslam-a?
Oni ili ne znaju nista ili se prave.
Ako su ti rekli da je to razdaljina od tebe do poste kablom onda ne znaju da je bitna razdaljina od tebe do dslam-a.
VDSL moze da radi dobro do 1km pod uslovom da je infrastruktura dobra, ali posto je kod nas sve lose tesko da ce ti dati jer do 300m daju bez problema do 500 moras da ih smaras pises molbe... da umres dok ti ne daju(ako nemas vezu) a za >500 odnosno skoro 900m to jos nisam cuo da su nekom dali.
Ne verujem da bi mogao ako ti uopste budu dali da izvuces svih 50Mbit ali oko 40 verovatno i to da te stave na losiju varijantu da ti ping bude veci.
Ja sam na 80m i meni su odmah dali bez problema ustvari meni su oni poslali ponudu postom posebno sa ponudom tada 50 po ceni 10 pre dve godine, a sad imam superbox kod njih i sve ukupno 66Mbit od mogucih 100.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari