Mene su zvali kad sam trazio povracaj novca za plocu i procesor, ali to nije bila reklamacija vec sam je vratio vrlo brzo po kupovini preko webshopa. Pitala me operaterka da li hocu nesto drugo ili pare. Ali pre toga kad sam reklamirao pokvarenu graficku niko me nije zvao (kraj 2013) i tek posle mesec dana ja sam im poslao mejl i uplatili su vrlo brzo. Tako da ako te ne zovu salji mejl.
Obrisao sam poruku, moja greška. Pitanje je bilo u kojem roku može odbiti popravku, a ja sam shvatio samo drugi deo pitanja u kojem roku može tražiti novi uređaj.
Razlika između prvih 6 meseci i ostatka do 24m je što u prvih 6 meseci možeš tražiti pare ili zamena uređaja, a kasnije ti možeš tražiti zamenu ili popravku, novac ne.
Ako sam dobro razumeo, ja znaci ne mogu da trazim povracaj novca ukoliko mi u zamenu daju slabiju karticu od one koja je u garanciji posto je do kraja moje garancije ostalo nesto vise od mesec dana? Uvazena mi je garancija i receno mi je da cu dobiti zamenu, ali kako ja da se raspravim s njima ako mi daju slabiju zamenu? Prosli put su mi nudili zamenu, a sad mi je receno da ce dobavljac poslati karticu za koju oni smatraju da je adekvatna zamena i ispada da ja ne mogu da odbijem to sto posalju.
Da li su oni uvek u obavezi da me pitaju da li prihvatam ono sto oni nude kao zamenu ili mogu da mi posalju sta god hoce bez mog pristanka? Mogu li ja da odbijem njihovu ponudu i trazim povracaj novca cak iako mi je ostalo jos malo do isteka garancije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari