- Učlanjen(a)
- 17.12.2013
- Poena
- 69
pa ne znam lici malo, mislim taj na avataru je bas mrsaviji...a mozda i decko samo uzeo avatar? ali clan od 2013 godine?
Promenio je plocu vidis da je sada na Heroju, barem tako pise na scrshoot.nije promenio plocu, koliko sam procitao napisao je da se i dalje radi o biostar ploci?
Bolje je kada izbacujes vise vazduha, odnosno kada stvaras negativni pritisak u kucistu. Neko je ovde na forumu kacio, test, gde su testirali kuciste sa hrpom ventilatora namestenih gde god ti padne na pamet. Napred, sa strane, dole, pozadi. Uglavnom, najbolji rezultat su postigli sa jednim ventilatorom napred koji ubacuje i dva ventilatora pozadi koji izbacuju. Jedan je bio, standardno, pri vrhu zadnje strane kucista a drugi je bio na gornjoj strani kucista odmah iznad procesora.
E da pazi se, erik ce verovatno da dodje da kaze kako je bolje da imas pozitivan pritisak... Ili cak neutralan!
Prvo mora da dodje na red nova ploca procesor i nova ram memorija kao i STX II zvucna karta....necu da mi budu prazni slotovi...
Ivice ako je to tvoj komp da li bi mogao da uradis jedan mali test. Pogledaj da li bi temperature bile nize, pri opterecenju, kada bi ta dva venta na prednjoj strani bila iskljucena. Znaci, da vazduh ubacuje samo onaj dole sto duva u grafe. Ako te me mrzi naravno i ako imas vremena.
Nije dobar ne prikazuje temperaturu....
Prvo mora da dodje na red nova ploca procesor i nova ram memorija kao i STX II zvucna karta....necu da mi budu prazni slotovi...
Inace na toj slici creva idu preko sistemskog ventilatora.to nije dobro....Vidi da nekako stavis sa druge strane creva i da ih skratis.
Koji je dobar program za analizu temperature CPU GPU ....onaj Specty na Windows 10 radi samo prvi put kada se instalira i pokrene kada ga ugasim i pokusam o5 prijavi windows gresku.
Ivice ako je to tvoj komp da li bi mogao da uradis jedan mali test. Pogledaj da li bi temperature bile nize, pri opterecenju, kada bi ta dva venta na prednjoj strani bila iskljucena. Znaci, da vazduh ubacuje samo onaj dole sto duva u grafe. Ako te me mrzi naravno i ako imas vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari