Šta je novo?

[HALL OF FAME] Biostar ploca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
KHMMM KHMMM khkhkhmmmm :smackbum:
Imas nesto protiv osoba sa invaliditetom?

Odgledaj oba klipa :)

Nisam mislio nista lose takva je sala. A i kao sto se ovde moglo procitati, atomi nas malo vuce za nos, al' otom potom.

Sta bi mi tek napisao da sam stavio "kakva si ti dijagnoza" iz tog klipa. Mislim da bi me obesio nasred terazija :d

Odgledaj oba klipa :)

Nisam mislio nista lose takva je sala. A i kao sto se ovde moglo procitati, atomi nas malo vuce za nos, al' otom potom.

Sta bi mi tek napisao da sam stavio "kakva si ti dijagnoza" iz tog klipa. Mislim da bi me obesio nasred terazija :d
Nisam ispratio celu temu ali mi zaista ne deluje da on vuče bilo koga za nos. Mislim da ne bi bio u stanju da to radi čak i kada bi želeo.

Jel može neko obrazloženje ako nije problem (za nas koji nismo ispratili sve postove).

Poslednja izmena:
Da ga bacis,jer si ocignedno nesposoban da ga postavis kako valja...

Dobro je postavljen i termalnu pastu sam stavio stoji vertikalno.Da ne stoji dobro bila bi temperatura veca i verovatno bi se restartovao racunar.

Koliko tebi bude sa Nepton 240M ?

Poslednja izmena:
Nesto si lose postavio, uradio, preklokovao ... Vodeno hladjenje nabavi, ono dobro obara temperaturu.

Poslednja izmena:
Dobro ti to zamazi pa javi temperature.

Hladnjak, odnosno baza hladnjaka se dobro ocisti od prethodne paste, procesor takodje, onda se kane kao zrno graska paste i montira se hladnjak, stegne koliko treba, ja bi sacekao malo da se sušne i onda probao...
Nemoj da zamazes, jer previse paste em sto iscuri vani, em sto napravi predebeo sloj izmedju procesora i baze hladnjaka pa se lose prenosi (odvodi) toplota...

Uradi ovo sto ti je P307 napisao pre nego sto spalis taj jadni procesor....

Atomi ti bi umesto ovi obicnih videa trebalo da stavis:

1. eXtreme unboxing - Video kako vadis Samsung SSD.
2. eXtreme rig building -Video kako pokreces Biostar plocu sa 2 kratka spoja jedan na kontaktima memorije a drugi na onom kondenzatoru.
3. eXtreme gaming - Video kako igras, bilo sta, a izmedju procesora i hladnjaka imas neke ostatke paste.

Poslednja izmena:
cim je tolika razlika kod otvorenog/zatvorenog kucista, onda ti je protok vazduha NULA... plus te silne grafe,ko zna kako greju unutrasnji vazduh,a on se podize gore ka procesoru i znas kako ide dalje.... treba ti mnogo bolji protok vazduha.

mora da predje na Cooler Master Cosmos II a ne da na kucistu stedi...

cim je tolika razlika kod otvorenog/zatvorenog kucista, onda ti je protok vazduha NULA... plus te silne grafe,ko zna kako greju unutrasnji vazduh,a on se podize gore ka procesoru i znas kako ide dalje.... treba ti mnogo bolji protok vazduha.
Normalni rad mu je verovatno idle. Ne treba mu bolji protok vazduha vec da skine pastu i stavi je ponovo. Vidis da je promenio plocu a pastu nije dirao ni sa hladnjaka ni sa procesora. Mada, realno, kinesko kuciste a unutra 2k e komponente... Stvarno sramota.

Poslednja izmena:
nije promenio plocu, koliko sam procitao napisao je da se i dalje radi o biostar ploci?

Atomi,jel si uopste ustekao vent od CPU na maticnu,jel vrti ventilator?

Ma garant je protok vazduha sto kaze ivica. To kuciste je otpad. Uzeo jer "lepo izgleda"...

Za 2x980 mora da ima ozbiljan airflow.

Temperatura kada ukljucim BF4 u full razoluciji na Asus rog monitoru na ultra u podesavanjima u igri sa otvorenim poklopcem od kucista: http://i.imgur.com/9nRFVhu.png

U normalnom radu racunara sa zatvorenim poklopcem: http://i.imgur.com/cXUuUcJ.png

Sto znaci da COOLERMASTER Hyper 212 EVO nije u stanju da dobro rashladi procesor?

Sta mi preporucujete?

Umesto sto snimas one glupave unboxing-e,bolje snimi kako postavljas komponente,pa pre nego pokrenes masinu okacis da vidimo sta radis..al' bar pre nego li ga opteretis.
Zapalices ces bre kucu... :whip:

Nisi ti to montirao kako treba...

Tek sada videh..co'ek ima 32GB ddr...masnoca! :)

Možda je i smanjio brzinu ventilatora, nema veze Atomi ima sponzore pa i ako nešto ode sponzori će da nabave opet...

sa noctua d15 idle je 28

Poslednja izmena:
Kod mene 2600k 4.6GHz (doduse 'ogledalo' finis) u igrama ne prelazi 55-56c.

^
Vid' stvarno!
E steta,sada ce ga banovati...bas steta.

Zar 'nikoletina4' nije isti on iz mladjih dana..?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno