Erik011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.08.2012
- Poena
- 285
И ја сам се одмах сетио истог!!
Ako pogledas par strana unazad, on i Vlada.j (iliti Vlada Jekic aka. EVGA Vlada) su se uortacili na fejsu u komentarima
И ја сам се одмах сетио истог!!
Ti si guslar invalid![]()
I treba da zaradi. Definitivno je poseban. [emoji1]Mislim da je red da nas Atomi pocasti sa kojim evrom zbog promovisanja njegovog video materijala. Zamislite samo koliko ce sada da zaradi.
KHMMM KHMMM khkhkhmmmm :smackbum:
Imas nesto protiv osoba sa invaliditetom?
Nisam ispratio celu temu ali mi zaista ne deluje da on vuče bilo koga za nos. Mislim da ne bi bio u stanju da to radi čak i kada bi želeo.Odgledaj oba klipa
Nisam mislio nista lose takva je sala. A i kao sto se ovde moglo procitati, atomi nas malo vuce za nos, al' otom potom.
Sta bi mi tek napisao da sam stavio "kakva si ti dijagnoza" iz tog klipa. Mislim da bi me obesio nasred terazija :d
I treba da zaradi. Definitivno je poseban. [emoji1]
Normalni rad mu je verovatno idle. Ne treba mu bolji protok vazduha vec da skine pastu i stavi je ponovo. Vidis da je promenio plocu a pastu nije dirao ni sa hladnjaka ni sa procesora. Mada, realno, kinesko kuciste a unutra 2k e komponente... Stvarno sramota.cim je tolika razlika kod otvorenog/zatvorenog kucista, onda ti je protok vazduha NULA... plus te silne grafe,ko zna kako greju unutrasnji vazduh,a on se podize gore ka procesoru i znas kako ide dalje.... treba ti mnogo bolji protok vazduha.
Temperatura kada ukljucim BF4 u full razoluciji na Asus rog monitoru na ultra u podesavanjima u igri sa otvorenim poklopcem od kucista: http://i.imgur.com/9nRFVhu.png
U normalnom radu racunara sa zatvorenim poklopcem: http://i.imgur.com/cXUuUcJ.png
Sto znaci da COOLERMASTER Hyper 212 EVO nije u stanju da dobro rashladi procesor?
Sta mi preporucujete?
kako ga samo ne mrzi da postuje naizmenicno sa dva akaunta....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari