Ok je što hoće svoj novac nazad. Dobiće ga kao što je već napisao.
Problem je u stavu, načinu pisanja ovde i verovatno sličnom prepiskom sa nekim mučenikom na aliexpress-u.
Aliexpress je ekstra, nema šta, ali nije to bre neka eksluziva pa da se sasipa drvlje i kamenje na prodavca koji je pogrešio i ne znam koliko oštetio gospodina kupca, koji pritom ne zna šta znači escalate dispute i to opušteno priznaje.
Dodatno, šalju preko pola sveta neku robu za dolar ili dva.... freeshipping.... i vi očekujete kvalitet i korisničko zadovoljstvo gospodina kupca. Da taj proizvod koji na slici izgleda dobro kao milion dolara, da izgleda i uživo isto tako.
E pa neće da može. Takodje, to nije pogrešno oglašavanje nego naivnost kupca i prevelika očekivanja od vrednosti teško zaradjenih dolar ili dva koji će da se potroše gospodski na aliexpress-u... O čemu bre vi pričate??? [emoji1]
Bez brige, zavlaci te kinez i trosi tvoje vreme, kad posalje samo ce da promeni treking broj, ti realno tu ne mozes nista jer kinez iskustvo izbegava da prekrsi alijeva pravila, ostaje ti da cekas i posle da ga naduvas.Tražio sam mu juče da mi posaljete tačan tracking number, jutros mi je odgovorio da ne brinem i da će paket stići za oko tri nedelje. Ja sam mu opet pustio poruku da je sve to lepo ali ja hoću tracking number za nešto što sam platio 70€, on opet biće update-a o trackingu na sajtu aliexpress-a. Treći put sam mu direktno poslao poruku hoces li mi poslati tracking broj ili ne i od tad ne odgovara.
Da li da čekam(izgubim) mesec dana i vidim da li će stići ili da pokrenem dispute?
Neću bez tracking-a nešto što sam platio 70€ a i ne bih da izgubim mesec dana pa posle još toliko za dispute?
Tražio sam mu juče da mi posaljete tačan tracking number, jutros mi je odgovorio da ne brinem i da će paket stići za oko tri nedelje. Ja sam mu opet pustio poruku da je sve to lepo ali ja hoću tracking number za nešto što sam platio 70€, on opet biće update-a o trackingu na sajtu aliexpress-a. Treći put sam mu direktno poslao poruku hoces li mi poslati tracking broj ili ne i od tad ne odgovara.
Da li da čekam(izgubim) mesec dana i vidim da li će stići ili da pokrenem dispute?
Neću bez tracking-a nešto što sam platio 70€ a i ne bih da izgubim mesec dana pa posle još toliko za dispute?
Ja bih rekao da bi pametnom bilo dovoljno da prestane da naručuje sa aliexpress-a ako je bio toliko puta prevaren kao što si ti bio.
Nije kupovina na aliexpress-u ustavom zagarantovano pravo.
Brukaš nas u svetu sa takvim ponašanjem. Dopisuješ se sa njima intenzivno a ne znaš šta znači escalate dispute.
Mene bi bilo sramota, a ti kako hoćeš.
Jedno je sigurno, ne možeš mi zabraniti da reagujem ili odgovorim na tvoje nebulozne postove.
Nije ti ovo blog, nego forum.
Ako hoćeš monolog na internetu, otvori blog pa zabrani komentare ili ih moderiši.
Aliexpress je leglo prevaranata gde se valja kojekakva fals roba, gde cak i oni posteni prodavci cesto znaju da mazu i lazu, treba biti sa njima jako strpljiv, dobro poznavati propise i ne prastati kinezima, sve sto rade rade namerno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari