Šta je novo?

Starcraft 2: Legacy of the Void (LotV)

Meni nije problem, ali knjizica jednostavno ne vredi 3k. Za 3k mozes da kupis neku osrednju enciklopediju, a ne SC knjizicu.

Ipak je to i dodatna cena za colectors verziju, meni jedino je krivo da kupim tako nešto i da ga otvorim, ja bi to držao u celofanu i prodao za par godina za 3-4x puta više.

Jel zna neko kada ce moci da se igraju prologue misije, u slucaju kada nisam preorderovao igru?

Pa valjda kad izadje igra??? Cudno pitanje,ili sam nesto propustio

Mozda puste prolog par dana pre izlaska, nista nije potvrdjeno.

Pa valjda kad izadje igra??? Cudno pitanje,ili sam nesto propustio

Start the battle.net client.

Under 'Games', select starcraft 2. You should have sc2 installed first.

Select the 'region/account' drop-down list box above the play button.

From the list, select 'Beta: Legacy of the Void'. Click install. (This install is separate from - and in addition to the normal sc2 install).

Click Play, after it installs.

Accept the TOS agreements.

Click 'Campaign'.

For the life of me, I can't figure out why Blizzard would make this process so convoluted and then provide no instructions for it!

:smoke:

Edit: vazi za one koje su odradili pre-order ili pak dobili kljuc za betu...

Poslednja izmena:
Patch 3.0 za HOTS je live u SEA regionu, valjda ce uskoro i kod nas. Inace ovaj patch nudi Prologue misije.

Igram prolog, i framerate mi je zabrinjavajuće nizak, iako imam prilično jaku mašinu za ovaj tip igre (iz potpisa). Da li je još neko primetio nešto slično? Takođe, multiplayer mi ne radi, probao sam reinstall igre i ništa se nije desilo...

Gde je trenutno najeftinije uzeti Legacy?

Igram prolog, i framerate mi je zabrinjavajuće nizak, iako imam prilično jaku mašinu za ovaj tip igre (iz potpisa). Da li je još neko primetio nešto slično? Takođe, multiplayer mi ne radi, probao sam reinstall igre i ništa se nije desilo...

I meni je u prologu FR nizak. Koliko imas rama?

Samo 4, moguće da je zbog toga. Ali mene više brine ovo što ne mogu da igram ni betu ni HotS multi...

Jel igrao neko SC Mass Recall mod?

Takodje. Fasciniran sam rimejkom, raspitivao sam se ima li negde mesto za donacije, ali su rekli da trenutno ne primaju nista

Što ne kažete da ovo postoji?
Da nema i prva kampanja određena?
Gde skidam ovaj mod, iz igre? Nisam upalio SC2 od kako sam prešao HotS

Jel ovo sve legalno, ne rizikujem nalog da izgubim sve igre?
Ja sam mislio da se ovo skida iz igre, video sam nešto oko modova na blic

Sve je ok, samo pazljivo prati kako se instalira, odnosno kopira, jer klasican instaler ume da se izbaguje. Potrebna ti je Hots ekspanzija da bi radio mod kako valja. Ovo ti je SC kec+Brood War.
Takodje obratite paznju na sajtu gde se ovaj mod skida i na ostale modove tamo, mnogo kvalitetnih custom kampanja je napravljeno, a dosta se i dalje razvija.

Poslednja izmena:
Nemam sad vremena da se pozabavim tim modom, na zimu.
Skinuo sam sve sto pise, ali mi instaler otvara notepad, ne kontam kako se uopste pokrece instalacija.

ja sam uspeo ručno da instaliram, tj. da isprebacujem sve foldere gde treba i nisam imao nikakvih problema. ne volim te instalere da koristim

Tako i treba. Instaler nekad radi, nekad ne, nemaju modderi objasnjenje zasto :d

Nazad
Vrh Dno