Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

ili se ja tripujem ili imaju drugaciji ekran... moram da proverim kakav ekran imaju. imam dva komada ovde.

pune se sad, posle cu da ga malo bolje pogledam... moram da izlepim stakla i da izaberem koji cu case da mu metnem...

milkobgd, jel moze molim te link do tog roma koji ti koristis, znam da si vec pisao o tome, ali ne mogu da nadjem sad. ladno mi iskocila reklama po sredini ekrana: prihvati isusa! moram da menjam rom pod odma.

kako se to radi, iz defaultnog boot loadera se instalira?

edit: citam temu ponovo, sad cu da im flesujem ovaj rom, hvala fkloznica
http://en.miui.com/download-274.html

miui 7 cu da stavim, ima i flashing guide.

edit2: i dalje problemi sa downloadom, puca -.- nikako ne mogu da skinem fajl... ebemu sunce, pa da li je moguce...

Poslednja izmena:
Koristio difoltni recovery, samo promenio ime zip-a u update mada nisam siguran da je to pod obavezno.
Taj download zaboravi, cekaj

da, tako pise u uputstvu... hvala.

ma cekao bih ja koliko god da treba, samo da ne puca -.-

jesi ti odande skinuo rom?

Evo odavde,

http://en.miui.com/thread-159783-1-1.html

Ovde je lik okacio na g drive. Malo starija verzija (par nedelja) ali odradi posle ota update.
Nema ota jos na ovaj zadnji 5.9.24 (ima samo do 5.9.18, predzadnji), izgleda da ima bagova pa cekam petak za noviji...

Poslednja izmena:
ma de me briga da li je poslednja verzija, samo da radi... ta sto je kod tebe nema bug-ova, ok je? necu ni da radim taj ota.

samo jel legit taj upload na g drive... kapiram da jeste

edit: hm... lik je stavio linkove ka g drive za verzije 5.9.11 i 5.9.2... koji izabrati? idem na 5.9.2.

Poslednja izmena:
Znaci na dva moba imas razliciti displej panel ?

ma jok, utripovao sam se, istripovali ste me tom celom pricom oko ekrana. ni ne umem da proverim koji je displej, a ni ne zanima me iskreno, oba izgledaju ok. imaju da se menjaju podesavanja za zasicenost boja, i tad ekrani izgledaju drugacije.

znaci dve folije sam upropastio. tempered glass sam zalepio ok, ali folije uzas, jednu sam skroz upropastio, a jedna je legla ali ima mehurice. imam jos dve snj folije i jednu nillkin, pa ono... zamenice se nekad.

Poslednja izmena:
Jel naručio neko skorije od Fantazija, uzeh pre 2 nedelje i još nema nikakvih statusa na trekingu sem ovog:
23/09/2015 16:11 - Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Zar nije trebalo da piše bar da su poslali?
Mnogo dugo to traje, plus još 15 dana na carini u bg...

da, sad instaliram pomocu te google installer aplikacije.

pa skinuo sam ovu verziju koju mi je linkovao milkobgd, sa google drajva sam svuko. nema gapps -.-

edit: instaliran rom odavde: http://xiaomi.eu/community/threads/5-9-24.28459/

nas je hermes.

sad se samo ceka stable verzija i tad cu da ga reinstaliram i ne pipam vise.

dobar je malisa inace. ekran nije los, a nije ni spektakularan. brzo radi, lepo je izradjen, nije uopste los fon. ovih dana cu da ga probam malo vise. jos samo da se naviknem na ovaj ui, jao majko mila nista ne znam gde se sta nalazi u settings -.-

Poslednja izmena:
Е ***, требала је ова 5.9.11
Ако ти овај ром што су ставио име Mi shop тј ако кликнеш на g play линк у browser-у а не отвори ти или бар не да избор за g play него директно покуша Mi shop она не ваља. Није глобал.

Ствари за под одмах,

сигурност (апп, не у подешавањима) па "упали" пермисије и рут. Рут иначе не ради као код обичног андроида, типа да те пита чим апп покуша нешто што га захтева него та апп не ради у том случају (као да телефон није рутован) па онда после те прве неуспешне употребе идеш у (сигурност апп, пермисије) рут и тек онда видиш ту конкретну апп и даш јој дозволу.

Преузимања (downloads) исто апп (у фолферу алати) па у њеним подешавањима повећај максималан download на 3g (фабрички 1mb) иначе не можеш ни инсталацију са g play да урадиш без WiFi.

Poslednja izmena:
Jel naručio neko skorije od Fantazija, uzeh pre 2 nedelje i još nema nikakvih statusa na trekingu sem ovog:
23/09/2015 16:11 - Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Potpuno identicna situacija, upali smo u neki praznik, mada me plasi da ih uopste nema na stanju nego lazu 🙁 uglavnom do sedmog ne vjerujem da ce krenuti sigurno.

I mene su tako razvlačili i zavlačili. Piši u budi uporan da je previše vremena prošlo , bla bla bal... Budi uporan.

Kinezi imaju neki praznik ovih dana...pitao sam neke trgovce nešto preko maila i dobio sam odgovor da je neki nacionalni praznik i da će odgovoriti za dan-dva...

Ali opet je predugo. Ovaj status mi nikada nije stojao duze od pet dana...

Е ***, требала је ова 5.9.11
Ако ти овај ром што су ставио име Mi shop тј ако кликнеш на g play линк у browser-у а не отвори ти или бар не да избор за g play него директно покуша Mi shop она не ваља. Није глобал.

Ствари за под одмах,

сигурност (апп, не у подешавањима) па "упали" пермисије и рут. Рут иначе не ради као код обичног андроида, типа да те пита чим апп покуша нешто што га захтева него та апп не ради у том случају (као да телефон није рутован) па онда после те прве неуспешне употребе идеш у (сигурност апп, пермисије) рут и тек онда видиш ту конкретну апп и даш јој дозволу.

Преузимања (downloads) исто апп (у фолферу алати) па у њеним подешавањима повећај максималан download на 3g (фабрички 1mb) иначе не можеш ни инсталацију са g play да урадиш без WiFi.

hvala puno za info! ovo mi uopste ne bi palo napamet da uradim 😀

inace, nikako ne mogu da instaliram aplikaciju za mi key, mi click, kako li se zove. samo mi izbaci da ne moze da se instalira. nemam pojma do cega je to. jos drug i ja kupili 6/7 tih mi key-ova da podelimo drugarima, i sta sad da radim sa svima njima ako ne mogu da instaliram aplikaciju -.-

Moj rmn2 je na carini od 19.09. Nadam se da ce za par dana biti kod mene.

instalirao sam mi key aplikaciju, za android L mora da bude sign-ovana aplikacija da bi mogla da se instalira...

Шта би са компасом? Да ли ти ради у Гугл мапама?

um... radi u compass app. a u gmaps nisam ni probao... tj. usao sam u gmaps, ali ne znam kako da ga upalim, tj. nisam ni pokusavao, odnosno procackao... sad cu da vidim. jel bi on trebalo da radi i kad si u zgradi, tj. kad nemas gps fix, da ne izlazim napolje 😀

da, kompas se lako pali, pipne se ovo dugme dole za poziciju. ali ne radi. barem ne u zgradi...

sad sam probao napolju, nece ni kad ima gps fix. gmaps nece, a here maps mi kaze "compass needs adjusting"

Poslednja izmena:
Требa да ради и у затвореном простору.

Ма не ради никоме како треба на RN2. Потврди овде (когод га је узео) да нам брже реше проблем,

http://en.miui.com/thread-164808-1-1.html

Poslednja izmena:
Danas mi stigao, trenutno se puni pa ću mu staviti EU ROM pa javljam utiske.

2015-10-02 08:24:00,Otprema, - 10200 GPC BEOGRAD, ,
2015-10-01 08:19:02,Otprema, - 10200 GPC BEOGRAD, ,
2015-09-30 08:18:10,Otprema, - 10200 GPC BEOGRAD, ,
2015-09-29 08:15:20,Otprema, - 10200 GPC BEOGRAD, ,
2015-09-28 11:03:38,Otprema, - 10200 GPC BEOGRAD, ,
2015-09-26 08:14:39,Prispeće, 11003 IZMENIČNA POŠTA,

😡 Šta čovek da kaže.

kletva naizmenicne poste 🙂

inace, meni moj bas slabo drzi bateriju, sprzim je za cas. ne znam, mozda mi je stigla falicna baterija, narucicu drugu sa alija. a mozda i nije, moram da pogledam koliko sot mi izgura, pa da vidim da li je do telefona ili do mene

Ako vam je za utehu, nasa carina je duplo brza od kineske.
Kada sam slao moj telefon na reklamaciju, 20 dana je proveo kod kineske carine.

kineska carina ima jedno 850 milijardi paketa vise dnevno od nase...

kad si slao telefon na reklamaciju, kako ide placanje te postarine, placaju oni?

sinoc sam ga napunio 100%, spustio sam mrezu na 2g i kad se bude ispraznio napravicu ss.

Poslednja izmena:
Prvi telefon stigao carina placena 4600.00 dinara

2015-10-06 05:26 36200 PC Kraljevo - 36103 Kraljevo 3, Otprema
2015-10-05 12:26 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 36200 PC Kraljevo, Otprema
2015-10-05 11:50 61200 CARINA GPC BEOGRAD, Od carine
2015-10-02 12:39 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-10-01 08:19 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-30 08:18 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-29 08:15 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-28 08:20 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-25 08:06 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-24 08:27 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-23 08:25 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-22 08:10 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-21 10:45 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2015-09-19 10:33 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće

ta carina je dovoljna da pokrije razliku izmedju jeftinijeg i skupljeg modela -.-

Nazad
Vrh Dno