Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Morao sam da predjem na Textru, samo zbog dark tema. Ubi ovo belilo nocu.. a opet na jakom suncu znaci ta default aplikacija.

Nesto preko 43k u antutu glupom.. valjda je to ok.

Kada bi ubacili neke dark teme za stock msg/dialer aplikacije u 6.x apdejt.. i da, walkman aka music trazi ozbiljno poboljsanje ergonomije, ovo je stvarno glupo. I ikonicu da promene, bar boju.

Poslednja izmena:
Kada bi popravili ovo sto se internet ne pali odmah kad napustim wi fi zonu...

LOL ovo nije normalno backup iz TWRP je oko 8GB , omg moram hitno da kupim neku vecu karticu, definitvno je 16GB malo.

Sta mislite o ovoj Samsung, 64GB UHS, kod nas je malo vise od 3K dinara, dolazi uz usb adapter (koj ce mi) vec imam od Sonya mnogo bolji al ajde
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471083,00.asp

Ima neko neki predlog za mozda bolju a da je tako oko 3K din

Pogledaj da nemaš više komada u folderu, meni nikad nije bio veći od 2gb ceo bekap.

Chobby je postavio link i za neku Kingston 64Gb za 3k din.. e sad koja je bolja, ta ili ova Samsung.. to niko ne zna :) Verovatno su iste po kvalitetu.

I ja pocinjem da razmisljam o nekoj 64Gb za male pare. Uverio sam se da jeftina Kingston ne pravi nikakve probleme za 4k snimanje ali mi 32Gb polako postaje malo.. a SanDisk koje su na amazonima 65$ kod nas kostaju preko 100e :d

Ali mozda je najbolje da narucim SanDisk pa da cekam koliko treba.. 32Gb necu popuniti bas tako brzo pa da ne mogu da sacekam.

Ili da kupim neku najjeftiniju 128Gb (70-80e) i zavrsio sam sve poslove - dok ne crkne (za godinu-dve) :d

Hsv probaj purex rom, full black, sve stock app su mu crne :) naravno kad se odlučiš da rutujes

Ta samsungova sa linka je brza od te Kingston, bas sam gledao na yt klipove...
Sem toga sigurno je Samsung daleko bolji od Kingstona, naravno Sandisk je zakon ali da dajem po 60e za karticu a ova samsungova je nekih 25 bas i nije malo..

@ChobbyNS kako vise komada,svaka particija ima svoj backup, ja kada radim backup preko twrp-a otkacim sve ono za svaki slucaj (system, data, kernel....) i kazem ti bude oko 7 ili 8 gb.. Isto toliko je i na phillz il kako se vec Zove... Mozdq je toliki backup zato sto je ne kompresovano ili sta vec..

I da dodam ja ne znam sta vi radite sa tim microsd karticama ali meni nikada nije crkla, cak ni ona no name koju sam dobio uz jedan fon. Znaci kartica od 2gb nista na njoj ne pise jos uvek sljaka lepo eto posle par godina, sa Trancendom, Kingstonom i naravno Sandiskom sam imao super iskustva.
A koliko sam video neki cak i Sandisk blate i kazu da je bolja Samsung micro sd... E sad ko ce ga znati, mozda i taj samsung radi to za sandisk ili im toshiba doprema module...
Ima jedna i Sony od 32gb ali cena je ko ta samsungova od 64....opet :$ jes da ne volim samsung ali ves masine, televizori i eto memorijske su im ok valjda :p

Poslednja izmena:
@dejan87dex mislim da SanDisk trpa svoj mem čip.

Ljudi jel ima neko problem sa ovim najnovijom verzijom softvera 23.4.A.1.200? Ja od kada sam ga istalirao imam problema ponekad sa auto rotacijom ekrana odnosno zna da zaglupi i ostane u hotizotalnom polozaju, onda moram da ga prodrmam ili okrenem da bi se vratio u normalu. I u podesavanjima kad odem na dijagnostiku i uradim test svega Light senzor ne radi ali u dnevnom koriscenju sve je normalno. Sada jel to samo kod mene ili jos neko ima slicnih problema?

Hvala, na tu opciju sam skroz zaboravio mada sam sve gledao, pre sam to bio iskljucio ali sad zaboravi :)

Ljudi ovi flapovi se sami otvaraju :) posebno levi, sta da radim? Ocistim one kanalice ima li neki lek? Ne habam to, koristim dock za punjenje bat a usb transfer izbegavam..

Pitaj SretenaBG na pp ili neka ovde napise, pominjao je da ne treba kupovati flapove i da je dovoljna silikonska mast, rece da se malo to namaze i da ''hvataju'' kao da su novi.

Nemam dock i izgleda necu ni kupovati, nije skup ali mi ne treba realno + je sony izbacio to sa novih telefona :) Desni flap nisam ni otvarao, levi ko zna koliko puta do sada jer tako punim fon a i zbog usb konekcije, moram kupiti ruter pa da predjem na wifi transfere :D Za sada oba ''grizu'' jer su stari tek mesec i po..

Poslednja izmena:
Ja kada budem imao volje i vremena sredicu neki launcher. Koji preporucujete?
Stamina mod je sjajan.

Nova/Apex ili Smart mada on ima najmanje opcija i prilicno je minimal..

Staminu jos nikada nisam upalio/koristio :D jednostavno mi ne treba..

Nova 4 life

jednostavnost VS gomila opcija koje nikom ne trebaju realno. Probao sam Hola, brateeeee toliko nahvaljen launcher, toliko iPhone-ovan da je to bolest. Nijedan kao Nova.

Ma najjace da cu koristiti taj launcher samo zbog toga :) stock 4 life :d

Stock je zakon :p ja to znam iz iskustva na WP platformi B-) lol
E ljudi ko koristi exposed, lepo radi ovaj walkman icon ;-)

uploadfromtaptalk1443706097720.png

Krenuo 232 update, ima link na xda za german ftf kome se zuri ;-) stagefright izlecen 100%
Probacu Novu, aj da pored google i sony launchera imam i neki hvaljen poput nove :)

Poslednja izmena:
A postoji li sansa da (bez root-a) nekako zamenim bar ovu odvratnu music ikonicu sa tom walkman materijal? :d Slepci su, plava material walkman ikonica bi bila vrh, od ove mi se pegla, i od boje i od ove tupave note.

Ok, hvala, ionako cu preci na Novu cim me smori stock launcher samo sto nikako da me smori :)

Nekulturno cak i preko linka postaviti tako nesto, ti si sramota za jednog korisnika Xperia modela :D

48844972.jpg

Stock je zakon :p ja to znam iz iskustva na WP platformi B-) lol
E ljudi ko koristi exposed, lepo radi ovaj walkman icon ;-)

Pogledajte prilog 180563

Krenuo 232 update, ima link na xda za german ftf kome se zuri ;-) stagefright izlecen 100%
Probacu Novu, aj da pored google i sony launchera imam i neki hvaljen poput nove :)
Otkriven je drugi nivo ekspolatacije, Stagefright 2.0, i 6.0 je ranjiv, čekaju 5. Oktobar da Google uradi patch za Nexus. Da bi objavili javno i aplikaciju da detektuje...

Hahahaj pa tome nema kraja, rupa fo rupe... Dobro nadam se da ce a siguran sam Sony sacekati da srede taj M pa cemo dobiti na z2,z3 neki 6.0.2 pocetkom sledece god najkasnije mart ako ne i pre.

Vrh Dno